- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
ha 08.22-én van évfordulóm, akkor gondolom most 21 vagy 22-ig mondhatom fel és köthetem újra valahol, jelenleg az allianznál vagyok, de kalkulálok újat, hát ha van olcsóbban (kgfb). Ha alloanzon felmondom, de még nyilván nem bírálják el, addig már megköthetem valahol az újat (vagy akár allianznál)?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
milkabrams #2297 üzenetére
Ha alkuszon keresztul kototted oda belepve kiderul.
-
milkabrams
őstag
Sziasztok!
Megváltozott az email címem és nem tudom melyik biztosítónál van kötelező biztosításom, hogy deríthetem ki? -
No.01
addikt
Sziasztok,
2 kérdésem lenne:
- külföldön szerzett bonus "hitelesítésére" mi az ajánlott eljárás? (Korábban valami hitelesített, lepecsételt papírt emlegették, de kint minden digitális így nemigen értették a dolgot, hogy mit is szeretnék mikor az EU-s listában látszik a bonus besorolásom)
- mi történik ha az éves fordulópont előtti hónapban szüntettem meg a cascot / kötelezőt, de új biztosításom csak 6-7 hónappal később lesz megint a nevemet? -
tomi5244
őstag
Sziasztok! Autolizing esetén, ha apum nevén lesz a hitel, de az autót én használom, és nem szeretném, hogy elvesszenek a bónus-malus besorolásom, akkor a biztosítást megköthetem az én nevemre? Magán lízing lesz, nem céges.
Köszi!
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok!
Csaladon belul szemelygepkocsit szeretnenk ajandekozasi szerzodessel a nevemre atirni. Az atirashoz kell anyakonyvi kivonat es az ajandekozasi szerzodes meg persze ervenyes dokumentumok. A kocsin van ervenyes kotelezo biztositas ev vegeig szol. Atiraskor rogton ujra kell szerzodnom valamelyik biztositoval, vagy ev vegeig ameddig el a szerzodes lehet hasznalhatom?
Koszonom -
Def26
félisten
Sziasztok!
Volt egy vadgázolásom, egész lelassítottam, behorpadt az autó jobb oldalán a lökhárító és az ajtóm egy kis része. Őz volt, felpattant el is ment. Hajnalban volt (4:30 kb., rendőrt se hívtam (persze ezt tudom utólag, elszartam) Egyéb dolgok miatt (nem igazán érdekelt, meló + családi programok) most jelenteném be. 11 nap telt el. Szerntetek érdemes próbélkozni, esetleg egy friss dátummal*) vagy már hagyjam és csináltassam meg saját pénzen?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FireShadow #2280 üzenetére
Ezt jó tudni.
Igen, lehet több biztosításod de ugyanarra a kárra csak egy biztosítótól kérhetsz kártalanítást.
-
FireShadow
senior tag
Összeszedtem egy trükköt amit az aegonnál el lehet játszani. 20e ft extra partnerkedvezményt lehet összelapátolni, ha van náluk egy legalább 19ezres lakásbiztosításod. Na de hogy te járj jól és ne ők, mert nekem egy fullos lakásbizosítás simán volt vagy 80e, így lehet csak ingóságra kötni, és még azt is tovább customizeolgatni, fedezeti összegekkel, miegymás - hogy pont annyi legyen amennyi már megüti a mércét. Én kidobáltam belőle a bullshitet, és beleraktam azt ami tényleg valószínűbb, és a végén kihoztam egyet ami épp 19e feletti. Nem kell megijedni ha az elsö fizetendő alapján nincs meg a 19e mert tört hóban indul stb. A végeredmény az, hogy vagy lett egy köteleződ 20ezerrel olcsóbban, vagy hogy kaptál egy ingyen ingóság biztosítást
Az ingatlanra meg esetleg kötsz egy csak-ingatlanost másutt.
Amúgy ha véletlen több biztosításod van egyszerre, addig nincs baj amig kár esetén csak az egyiket veszed igénybe?
-
Qru
MODERÁTOR
A társasházak (lakásszövetkezetek, lakóparkok) által kötött társasház-biztosítás alapesetben csak a lakók közös tulajdonában lévő, illetve az általuk együttesen használt épületrészek káraira nyújt fedezetet, a tulajdonostársak által külön-külön birtokolt lakások – ezen belül az ott lévő ingóságok – megrongálódását nem téríti meg. Kivéve ha a társasház olyan biztosítást köt ami a lakásokra is él (nem szoktak mert jóval drágább).
A jelenkori érték alapján térít a biztosító, szóval a reális értéket írd be. Ha kevesebbet írsz be akkor a térítés is kevesebb lesz. Többet meg nem érdemes be írni mert akkor feleslegesen drágul meg a díjad.
-
Qru
MODERÁTOR
Társasház biztosítása a házra terjed ki, tehát ha kötsz külön biztosítást az csak a lakásra lesz érvényes. Tehát pl a benne lévő berendezési/értéktárgyak.
Pl ha vihar megbontja a tetőt és beázik a ház arra a társasház biztije térít. De ha betörnek és viszik a TV-t arra csak a saját biztosításod térít.
-
Met
nagyúr
Biztosítást szeretnék kötni, főleg az utóbbi időben tapasztalható extrém időjárás miatt.
Társasházi lakás.
Amiktől "félek" tűz, beázás, szél miatti ablak károsodás.
A társasháznak van biztosítása (közösköltségben fizetjük), fizetett is amikor tavaly ősszel beáztunk.1. Meddig tart a ház biztosítása? Nyilván vagyontárgyakra nem de ha pl. betörik az ablak arra érvényes? Vagy tűzre?
2. Kalkulátorban megajánl egy nm és ingóság árat, egyik sem tükrözi a valóságot. Érdemes ezt feljebb tolni vagy felesleges pénzkidobás mert úgy sem fizetne annyit. Tudom van avultatás, pl. 100k volt az erősítő és belecsap a villám akkor fizeti a javítást vagy az éppen akkor elérhet hasonló kategóriás árát?
Ingóságra ajánlott 3M környékén, összeszámolgattam, bútor+műszakicuccok (tv, pc, konyhai nagygépek stb.) kb. 6M.Lehet csak ingóságra kötni és ingóság+lakás.
Kössek csak ingóságra mert a lakásban keletkező károkra fizet a ház biztosítója?
Vagy kössek mindenre és az ajánlott árakat toljam fel a valós szintre? -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Lakásbiztosításban van itt hozzáértő?
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
Ha A autón van a bónusz, de a B autó előbb kerül megvásárlásra mint az A eladása, akkor a bónusszal mi a teendő? Amíg nincs eladva az A, addig a bónusz fokozat nulláról indul, majd az eladást követően kérnem kell a biztosítót, hogy vezessék át? Ha az adott év már ki van fizetve, akkor újraszámolják, és visszautalják a különbözetet?
-
dokee78
félisten
Hali.
Alkusz cégek kérnek el pénzt azért hogy meg keresik a nekem leg kedvezőbb kötelező biztosítást? -
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Meg tudjatok mondani hogy egy 2016 Kia soul EV-re 39eFt es egy 2015 Opel Vivarora 60eFt bonus nélkül kötött kgfb kb.mennyi lenne 10es bonussal?
Es van e ötletetek hogy 80 díj tartozás miatt felmondott kötelező biztosítás miatt elveszetett 10es bonust van esély valahogy visszakapni? Elköltöztünk es a régi címre ment minden kommunikáció. -
adrian14
tag
Sziasztok!
KGFB váltásakor az "évszaknak megfelelő gumiabroncsot használ" kérdéskor igen és nem közül lehet választani. A 4évszakos gumi az évszaknak megfelelő vagy sem? Előre is köszi a választ. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
FireShadow #2258 üzenetére
Ha beletolatsz az oszlopba az töréskár, ha rádől a kocsira az nem. Töréskár az ami vezetői hibára visszavezethető. Ha jégeső veri el a kocsit vagy a víz önti el az elemi kárnak minősül az ellen pont véd ez a fajta casco, lopásra szintén.
Elég sok módozata van már a casconak, van ami kimondottan csak parkolási sérülésekre fizet, van koccanás casco ami koccanáskor térít, van külön lopás casco, stb.
-
FireShadow
senior tag
Új belépőként (nekem-új, de sokmilliós használt autó) casco is érdekelne, viszont azért számít hogy 200+ ezer vagy ~120. Ugyanis találtam %-os önrész mentes, rész cascot pl allianznál. Az, amikor nincs töréskár fedezet, az mennyire értelmetlen? Átfutottam a 150 oldalas apróbetűt, de azt nem találtam hogy mi van akkor ha pl szolidan beletolatok egy villanyoszlopba. A "töréskárt" ami a max csomagban van, úgy értelmezik, hogy "balesetszerű".
Ezektől a dolgoktól tartok: jégeső (jégverés), állatot elütök, fa rászakad, elönti a víz ahol parkol, ellopják, valaki letöri a tükröt, parkolóban meghúzzák (másik autóval).
Ha nincs dashcamem amin látszana hogy milyen rendszámmal mentek neki (és annak a kötelezőjével fizettetni) akkor az apróbetű értelmében még rongálásnak se minősül, nem fizet (mert járművel nem fatestápolóval csinálták). A hobbiból összetöröm de nem baleset, az szintén nem töréskár, szerintem nem fizet.
Ami még realisztikus hogy próbálom kikerülni szerencsétlen állatot országuton, cserébe árokba neadjisten fának hajt az ember. Hiába van állat coverage, ha töréskár nincs akkor jobban jártam volna ha ledarálom az őzet...
Illetve honnan szerezzek értékesítőt, ügynököt? Régen lakásbiztosításnál annyi ideig sikerült huzni szegény ügynök idejét hogy már a jutalékáról is lemondott én pedig nagyon jól jártam (olcsóbb mint a biztosító honlapján).
-
Sziasztok, a kötelező biztosítás összegét szeretném optimalizálni, ezért kérdezném, hogy az alábbi gondolatmenet helyes-e.
Vettem egy második autót, az elsőt szeretném ideiglenesen kivonatni a forgalomból, lehet hogy évekre is. Az elsőre B10-em van, erre A0-t kaptam. Ha az első autó üzembentartója a feleségem lenne (aminek 6e Ft, az új forgalmi a költsége), akkor ha jól gondolom a B10-emet át tudnám hozni a ténylegesen használt autóra, a másikra meg úgyse kell fizetni, mert ki van vonva a forgalomból.
Az első autó műszakija ősszel lejár. Ha most kivonatom a forgalomból, akkor ősszel újra forgalomba kellene helyezni? Lehet hogy érdemes lenne megvárni a kivonást addig? Vagy ne is vigyem el műszakira, majd csak akkor, ha újra használni akarom? Mi lenne szerintetek az optimálisabb megoldás?
Az üzembentartó váltáskor választhatunk másik biztosítót is, ugye?
Jól tudom, hogy üzembentartónál nem számít van-e jogosítványa?
Az első autót nem akarom eladni, mert sokkal kevesebbet kapnék érte, mint amennyit nekem ér.
Köszi előre is... -
máyköl
veterán
Sziasztok,
Befizettem egy biztosítást 60 napon belül, sajnos tényleg kicsit csúszva, de még határidőn belül. A biztosító viszont a befizetést 60 napon túl könyvelte el, így visszarakott A0 -be és elveszítettem a bónusz besorolásom. Nem tehetek ilyen esetben semmit?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
galervin93 #2248 üzenetére
Bármikor válthatsz üzembentartót. Ilyenkor a meglévő biztosítás felmondod ami megszűnik érdekmúlás miatt (visszajár a már előre kifizetett biztosítási díj) és azonnal köthető egy új kötelező biztosítás az új üzembentartó nevére (aki ebben az esetben megegyezik a tulajjal).
-
galervin93
addikt
Sziasztok!
Július 16-án lejár a jelenlegi kötelezőm. Én vagyok a jármű tulajdonosa, párom (élettársam) pedig az üzembentartója. Szeretnénk az üzembentartót megváltoztatni hogy én legyek (és akkor mát átugrani egy olcsóbb biztosítóhoz is...). Hogyan zajlik ez, hogy a jelenlegi szerződés utolsó napján még a párom, következő nap már én vagyok az üzembentartó, és még új szerződést is kellene kötni...? Vagy simán megcsinálhatom akár most is az üzembentartó váltást, és annak idején majd köthetek új szerződést, mint (új) üzembentartó? -
chungee
addikt
válasz
molnarpeter #2243 üzenetére
Érdekes, én ma voltam benn. Azt mondták hogy nem lehet ideiglenes állapotban üzembentartót váltani
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
chungee #2242 üzenetére
Most csináltam hasonlót fordítva (üzembentartó törlés), szóval megvártuk az ideiglenes kivonás lejáratát, és közösen megjelenve vagy meghatalmazással el lehet intézni. Műszaki kb 5 éve lejárt, szóval új forgalmi nem került kiállításra. Előzőleg kellett biztit kötni, de otthon egyből kivontam online (max 12 hónapra lehet már). A korábbi üzembentartó pedig másik autóhoz lett bejegyezve, így összesen 6000 Ft volt a költség (1 db új forgalmi engedély). Bejegyzés előtt érdemes már az átvitt bónusszal kalkulálni az új biztosítást (hogy kiderüljön, melyik lesz hosszú távon az olcsóbb!), de utána én párhuzamos üzemeltetésre kötöttem, és mikor meglett egy napon a kivonás és bejegyzés, utána kértem bónusz átvezetést.
-
chungee
addikt
Napot!
Megint a bürokrácia kanyargós útjával zaklatnám a topiklakókat.
- Édesapám aki tulaj + üzembentartó a gépkocsijának ami ideiglenesen van kivonva a forgalomból.
- Én mint a fia átirathatom magam édesapám ideiglenes gépkocsijának az üzembentartójává
Illetve az átirás az díjköteles-e
Fél füllel hallottam valahol hogy családonbelül az ingyenes
- Tegyük fel hogy lehetnék üzembentartója az édesapám ideiglenes gépkocsijának akkor apám bonusa felszabadulna-e
Ha felszabadulna akkor édesapám lehetne-e üzembentartója max bonuszával az én gépkocsimnak
Kérem megértéseteket, nem csalni akarunk. Csak anyagi nehézségbe került a családunk és próbálunk sporolni ahol lehet. 22.500(apám max bonuszával) vs. 47.000(én) évesdíj lenne. Június előtt kell megkötnunk az új biztosítást. Köszönöm előre a válaszokat
Ha túl költséges az átiratásokkal, 2 x 20.000. Akkor marad úgy ahogy van
47.000ft/év
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Genertel KGFB szempontjából mennyire ajánlott?
Károkozás esetén van vmi kisbetűs rész amire figyelni kell náluk?
(KÖBE -ről váltanék, 40150 Ft lenne köv. éves időszakra, Genertel pedig 28468 Ft.) -
Qru
MODERÁTOR
válasz
hülyegyerek #2228 üzenetére
A KÖBE nem klasszikus biztosító hanem egy egyesületi kártalanítási szervezet (ezért van pl tagdíj ott a biztosítási díj mellett, míg egy hagyományos biztosítónál nincs tagdíj). Ha bedől a cég nem fog fizetni helyed kártérítést és az is könnyen előfordulhat, hogy neked kell fizetned az egyetemleges kártérítési kötelezettség miatt még akkor is ha nem okoztál kárt (mások kártalanítására).
Na most ebben a dinamikusan változó gazdasági környezetben én nem rizikóznám be a dolgot ha alig többért kapok atombiztos szolgáltatást. -
solti
senior tag
válasz
hülyegyerek #2228 üzenetére
kaptál esetleg választ?
nekem kobenel van a kötelezőm, casco meg allianznal. Allianz most írt, hogy 82rol 88ra emelik az éves díjat. Ahogy néztem Kobenel meglenne a casco 62,5ből. Van vele tapasztalat? Az a 25e különbség semmi egy esetleges kárnál, viszont ha a kobe casco is jó akkor azt a 25 különbséget inkább eltankolom...
Köszi előre is!
szerk: 4 éves autó, teljes körű casco, 10%100e önrész -
hülyegyerek
addikt
Üdv.
Hamarosan lejár a kötelezőm és a cascom. A Köbe-nél a legolcsóbb mindkettő, még mindig borzasztó a cég, vagy már vállalható ? -
chungee
addikt
Napot!
Ideiglenesen kivontam gépkocsit forgalomból.
- Értesítettem email-ben a biztosítót erről. Évesdíj volt befizetve akkor automatikusan visszautalják
- illetve a súlyadó is visszakapom
vagy fizessem továbbra is
Mert az egyik felét már befizettem amelyik ápr 13 volt a határidő. A következő szept 13 azt is fizessem be és utólag visszakapom vagy mi a teendő ilyenkor
-
MCGaiwer
addikt
használt autó vásárlása esetén, ha nem az adásvételin szereplő dátumtól, hanem mától kötöm a biztosítást (az adásvételire a díjbekérő kiállítási dátumát írták rá, nem pedig annak teljesítésének napját), abból milyen probléma lehet? (6 nap az eltérés)
átíratásra még nem került sor, egyelőre csak kifizettem a díjbekérő alapján a vételárat, és elpostáztak egy félig aláírt adásvételit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
chungee #2219 üzenetére
A bónusz nem veszik el de feljebb nem is léphetsz amíg ki van vonva. A biztosítónak kell szólni mert akkor a biztosításod is szünetel ha egy éven belül visszahelyezteted. Ha nem akkor érdekmúlás miatt megszűnik és majd ha újra fogalomba helyezed akkor kell kötni újat. Fontos, hogy be legyen fizetve a kötelező amíg ki nem vonatod mert ha nincs akkor díjnemfizetés miatt szűnik meg és bukod a már megszerzett bónuszodat.
Ha már lejárt a műszaki akkor hivatalosan csak útvonal engedéllyel viheted a vizsgahelyre a kocsit vagy tréleren. Nem hivatalosan meg a kutyát nem érdekli a vizsgahelyen (csak rendőrrel ne találkozz útközben).
-
chungee
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat
- KGFB részéről szólni kell-e a biztosítónak az ideiglenes kivonásról illetve a bonusom elvész
Vagy fizetnem kell továbbra is hogy ne vesszen el
- Visszahelyezésnél mondtátok hoyg kell az érvényes műszaki, nos pedig ideiglenes állapotban kell elvinnem műszakiztatni akkor vizsgaállomáson nem fognak belekötni hogy a kocsi nincs forgalomban
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #2217 üzenetére
Igen, 2 dolog kell ez esetben a visszahelyezéshez: érvényes műszaki + érvényes kgfb. Nem kell szigorított nkh vizsga, elég egy sima műszaki.
-
molnarpeter
nagyúr
Nekem úgy rémlik, hogy ha nincs tulajdonos/üzembentartó változás, akkor szerintem csak biztosítás kell legyen kötve, és az ideiglenes kivonás lejártakor automatikusan visszahelyezik
persze a forgalomban való részvételhez szükséges a vizsgáztatás, de nincs különösebb hercehurca, pl ez is az előnye a végleges vagy határozatlan idejű (régi rendszer szerinti) kivonással ellentétben, hogy így nem kell hatósági műszaki. Tévedés joga fenntartva
Ideiglenes kivonás max 12 hónap egyszerre, ismételhető végtelen alkalommal. Praktikusabb online intézni, régen nekünk egyik forgalmi konkrétan ilyen kivonásokkal megtelt -
chungee
addikt
Napot!
Érdeklődni szeretnék hogy ha ideiglenesen kivonom a kocsimat és az idő alatt lejár a műszaki akkor a visszahelyezés körülményes lesz-eIlletve mennyi ideig lehet max ideiglenes kivonni a forgalmit
-
Sziasztok,
vettem múlt héten csütörtökön egy autót, és a kereskedőnél kötöttünk rá kötelezőt. Ugyanott kötöttem, ahol a másik autómnak is van (Aegon). Itthon kikalkulálgattam, és találtam jobb ajánlatot. Aegonnál még nincs kötvényesítve, nem szerepel az oldalukon. Van arra lehetőségem, hogy ahelyett máshol kötöm? Ha igen, akkor mi ennek a menete és kell erre az 5 napra fedezetlenségi díjat fizetnem, ha az Aegont visszamondom?Köszi előre is...
-
qdak
addikt
Emailba megküldték.
Megvan a PDF.
Már csak el kell fogadniuk
Amúgy nem tudom mennyit írtam, de most, hogy beléptem:
GSA442 (Személygépjármű) KGFB 73 006 Ft / év
Ennyi lett volna pontosan. -
ReFleXx
addikt
Meg mindig lehet jobb ajánlatot kapni a meglevo biztositohoz ujrakotessel? Most a Netrisk-re ranezve igen, 25%al jobb ajanlatot kapok ha ujrakotom ugyanott.
Nekem ugy remlik par eve volt valami szabaly, hogy nem adhat a biztosito jobb ajanlatot uj szerzodes eseten annal mint amikor a korabbi szerzodes hosszabodik a kovetkezo evre is. Rosszul emlekszem? -
Brave_86
aktív tag
válasz
Brave_86 #2151 üzenetére
Ismét jelentkezem a fejleményekkel.
Újra írnom kellett (ápr. 17 -én) a biztosítónak egy mailt. Választ/megkeresést még nem kaptam erre tőlük. Több esetben is úgy tűnik, hogy porszem kerül a gépezetbe.
Ügyfélszám: xxxxxxxxxxx
Kötvényszám: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dátum: 2021.03.17. Iktatószám: 2021/0xxxxxxxxxxx
Telefonos ügyfélszolgálatuk megkeresett a szerződés átdolgozása érdekében (lenti előző levél alapján), a fenti iktatószámon kapott tájékoztatóban a módosult éves biztosítási díjam 27 879 Ft-ra módosult.
Ennek ellenére a mai napon kaptam meg a következő számlát: (sorszáma: 202xxxxxxxxxxxxxxx
)Fizetendő összeg/Amount of payment: 32 539 Ft
Fizetési határidő/Due date: 2021.05.02.
Kérem ennek javítását a korábban megegyezettek szerint! -
qdak
addikt
Megkértem,
Valaki már azt is mondja, hogy lehet bekerült a számom "véletlen" valami balesethez és ezért a hirtelen emelkedés, már az előző biztosítónál is.
Bár arról nem tudom miért nem kaptam semmit, másrészt az autó szinte otthon áll, furi lenne.Ui: lassan neked is már utalhatok, amennyit segítesz
-
qdak
addikt
Légyszíves segítsetek, mert kezd elborulni az agyam:
[kép]
Ezzel mit kell tennem megint, hogy 2 hetente @&#@&#@ valami xart?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest