- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, a kötelező biztosítás összegét szeretném optimalizálni, ezért kérdezném, hogy az alábbi gondolatmenet helyes-e.
Vettem egy második autót, az elsőt szeretném ideiglenesen kivonatni a forgalomból, lehet hogy évekre is. Az elsőre B10-em van, erre A0-t kaptam. Ha az első autó üzembentartója a feleségem lenne (aminek 6e Ft, az új forgalmi a költsége), akkor ha jól gondolom a B10-emet át tudnám hozni a ténylegesen használt autóra, a másikra meg úgyse kell fizetni, mert ki van vonva a forgalomból.
Az első autó műszakija ősszel lejár. Ha most kivonatom a forgalomból, akkor ősszel újra forgalomba kellene helyezni? Lehet hogy érdemes lenne megvárni a kivonást addig? Vagy ne is vigyem el műszakira, majd csak akkor, ha újra használni akarom? Mi lenne szerintetek az optimálisabb megoldás?
Az üzembentartó váltáskor választhatunk másik biztosítót is, ugye?
Jól tudom, hogy üzembentartónál nem számít van-e jogosítványa?
Az első autót nem akarom eladni, mert sokkal kevesebbet kapnék érte, mint amennyit nekem ér.
Köszi előre is... -
Sziasztok,
vettem múlt héten csütörtökön egy autót, és a kereskedőnél kötöttünk rá kötelezőt. Ugyanott kötöttem, ahol a másik autómnak is van (Aegon). Itthon kikalkulálgattam, és találtam jobb ajánlatot. Aegonnál még nincs kötvényesítve, nem szerepel az oldalukon. Van arra lehetőségem, hogy ahelyett máshol kötöm? Ha igen, akkor mi ennek a menete és kell erre az 5 napra fedezetlenségi díjat fizetnem, ha az Aegont visszamondom?Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest