Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Netriskel akarok biztosítót váltani. Van egy menüpont aminél nem vagyok biztos hogy most akkor mit is kell választanom.
Mióta rendelkezik a szerződő folyamatosan (max. 180 nap egybefüggő megszakítással) kötelező biztosítással?
2009.06.29-én lett megkötve a biztosításom, előtte nem volt.
Most akkor melyiket válasszam a válasznál:
a. nem rendelkeztem folyamatos biztosítással
vagy:
b. 2009.01. 01. ótaÉn az a válasz fele hajlok, de kicsit elbizonytalanodtam.
Szerintetek?
-
Petya25
őstag
-
Calogero
addikt
Mi történik az után, hogy az Interneten elküldtem a biztosítási igényemet?
A biztosítási ajánlat elektronikus elküldését követően, a regisztrációnál megadott e-mail címre visszaigazoljuk az ajánlat tényét és részletes tartalmát. A visszaigazoló e-mail csatolt mellékletéből meg tudja nyitni, és ki tudja nyomtatni az alkuszi megbízás és az előzménybiztosítás felmondásának formanyomtatványát. Kérjük, az alkuszi megbízás sajátkezű aláírásával szíveskedjen ellátni (jogi személy esetén céges aláírás és pecsét) és FAXON (06-1) 413-3490) vagy postán (Netrisk Kft. 1441 Bp. Pf. 102.), legkésőbb 2009. november 30. 12 óráig részünk küldje el. A szerződés megkötéséhez szükséges dokumentum (alkuszi megbízás) társaságunkhoz történő beérkezését, és ügyviteli rendszerünkben történő feldolgozását követően azonnal, a rendszer által generált automatikus e-mailben, a regisztrációnál megadott e-mail címre, visszaigazoljuk Ügyfeleinknek, valamint megküldjük az előzetes igazolást. A beérkezett dokumentumok birtokában először érkeztetjük a felmondást az előzménybiztosítónál, majd megkötjük az új szerződést. Az előzménybiztosítás felmondásának tényéről és időpontjáról, valamint az új szerződés létrejöttéről e-mailben értesítést küldünk. Természetesen azzal egy időben, hogy az új biztosítójánál megkötjük a biztosítási szerződést, e-mailen vagy postán megküldjük Ügyfeleinknek a szerződés létrejöttét igazoló dokumentumok (biztosítási ajánlat egy példánya/igazolás). Ezt követően Ügyfeleinknek már nincs más dolga, mint az első esedékes biztosítás díját befizetni.
FONTOS: a szerződéskötés teljes folyamatáról, az általunk megtett intézkedésekről e-mailben tájékoztatjuk Ügyfeleinket, ezért feltétlenül olyan e-mail címet adjon meg, amit rendszeresen meg szokott nézni.
Elvileg visszaigazoló levél melléklete tartalmazza a felmondo nyilatkozatot is. Ha nem kaptál akkor jelezd feléjük, mert amíg nem mondod fel az előzőt addig nem fog élni az új.
Amire érdemes odafigyelni, hogy a régit 2009.12.31 dátummal mond fel. -
Tibcee
tag
Sziasztok!
A Netrisknél váltottam biztosítót és az lenne a kérdésem, hogy azzal, hogy elfaxoltam az Alkuszi megbízást automatikusan le is mondják az előzőt és nincs több dolgom, vagy az idei biztosításom felmondásról is kell nekik küldenem valamilyen papírt?
-
localhost
Közösségépítő
Köszönhetően a kalkulátoroknak és az on-line ügyintézésnek:
- ugyanannál a biztosítónál maradtam, lemondás/újrakötés on-line
- kevesebb lett a biztosítási díjam negyedévente, mint amennyit eddig havonta (!!!) fizettem! uszkve harmadolódott a díjam! -
viharhozo
addikt
Azt magyarazza meg nekem valaki, h miert olcsobb 30%-kal egy 2009-es gyartasu auto biztositasa egy 2006-osenal (minden mas egyezik)!
-
prmcsk
addikt
Nem panaszkodom...13.8k/év a biztosításom egy passzátra...
-
Gorneck
legenda
Ma sikerült 2 óra alatt lerendeznem a biztosításom.
B4be lennék jövőre...erre a Posta 87xx az Aegon 40xx 1/4éves díjat állapított meg. Azért nem semmi mekkora eltérések vannak.
-
aphra2
senior tag
válasz
kételkedem #384 üzenetére
A B10-esek már büntibe vannak, nálam eddig akárhol néztem emelkedés van, nem jelentős, de emelkedés.
-
chungee
addikt
Amúgy milyen időközönként kell biztosítót váltani
Én most 2 év után hagytam el a jelenlegit (Signal). Kaptam most tőlük, hogy hűség ügyfelük vok stb... De sajnos 10k-val többet fizetek náluk B02-be 31k-ért
. Online-on váltottam is (B02-ba 23k-ért lesz jövőre Genertel-nél), nem fognak rám haragudni
-
Petya25
őstag
Tavaly K&H-nál kezdtem A0-ban 40-ért a kötelezőt, idénre a Postára váltottam B1-ben 32-ért, most újrakötöttem a Postánál B2-ben 23-ért. Elég sokat lehet fogni a váltásokkal.
-
bajuszati
tag
én most postánál voltam A0-ba.
remélem jövőre b01 lesz..és akkor allianznál fele lesz az idei díj a múlt évihez képest.. -
Gondolom kulonbozik a ket eset, jogsi szamot mindig kerik, ha van persze. Szem ig szam ugyszinten, ezek nelkul senki sem kot veled biztositast, autok szamat nem ertem, ehhez semmi koze a biztositonak.
(#374) aphra2 Valami nalad lesz, vagy rossz a kitoltes, mert szinte mindenkinek olcsobb lett.
-
aphra2
senior tag
Bakker, akárhol számítom, nekem áremelkedés van mindenhol, pedig B10-ben vagyok.
Nem jelentős az emelkedés, de akkoris...pedig arról szóltak a hírek, hogy csökkennek az árak.
-
chungee
addikt
Rohadt érdekes. Anyámnak kötöttem, tök egyszerűen lezajlott. Apámnak meg 1 csomó mindent féle üres rublikák voltak (pl.: jogsi szám, szem. igz. szám, hányadik autó stb.)
-
sonar
addikt
Srácok,
Használ vki netrisket? Hol tudom a személyi ig számomat megváltoztatni?
Most irtam nekik üzit, de hátha vki szemfülesebb, mint én -
FerNandor
őstag
A kalkulátor nem kelrül pénzbe sztem. Mi netrisken csináltuk, asszem most 2. éve.
-
chungee
addikt
Nagyon sok ilyen kötelező biztosítás kalkulátor oldal van. Melyik a legolcsóbb
Azért kéne olcsó, mert nem lesz munkám egy ideig és ebből kifolyólag a 2010-ben nem lesz sok kocsikázás
Gyűjtöm a bónuszt, még csak B02-s leszek jövőre
-
válasz
#76495872 #366 üzenetére
Altalaban igen, attol fugg mennyi a kareset. Ezert nem kell megijedni a tobbitol se, pl. az allianznal ahol van fiok, ott van karfelvevo is altalaban, a postanak meg nincs mindenhol, ezert csuszhat pluszba par napot.
Mivel azt nem tudod elore, hogy lesz-e karesemenyed, szerintem a legkedvezobbet erdemes valasztani. Akkoriban en is ezert mentem a postahoz es 2007-ben az allianzhoz.
-
válasz
#18005248 #364 üzenetére
Mindegyik fog szivozni, ha van mibe belekotni. Esete valogatja. Attol mert nagy biztosito, meg nem fogja lapatolni az ember zsebebe a lovet. Posta es egyeb biztikkel annyi van csak, hogy nem mindenhol van karszakertoje, ezert 1-2 napba beletelhet mire lefotozzak a kocsit, felveszik a kart.
-
válasz
Avicularia #361 üzenetére
A szemleztetes, gondolom fenykep egyebek is huzhatta az egeszet, ettol fuggetlenul en is tudom, csaladom is tapasztalta,h tud genyozni az allianz is.
-
válasz
Avicularia #358 üzenetére
Volt rendorsegi ugy belole? Lehet arra vartak.
Amugy az osszes biztosito tud patkanykodni ha perkalni kene, nem kell elajulni egyiktol se.
-
Avicularia
veterán
allianz ,hagyjuk
heteken keresztül kellett annó bejárnom és vernem az asztalt,hogy kifizessenek sz@ros 75K-t.
Egy barom taxis nem vett észre amikor robogóval mentem és kiütötte alólam,totálkáros lett.
Több hétig ültek az ügyön,pedig a taxis mindent csontra elismert ,minden szükséges papír megvolt,mégis ültek a kifizetésen,különböző ürügyeket felhozva.más
Szerintetek ha külföldi lakcímem van,akkor mi a teendő ,ha át akarok kötni másik céghez?
-
orkester
őstag
Szerintem senki sem kíváncsi már erre a vitára. Ha jövőre nekem is pl az Allianz lesz a legolcsóbb akkor lehet vállon veregetni, addig meg utálni.
Nekem évi 15E Ft sokat jelent. Az, hogy hallottam, hogy "szívat" egy dolog, még nem tapasztaltam...azt is hallottam, hogy a h1n1 oltással mikrochipet is kapunk.
Majd ha ütközök, gyorsan elhajtok, nehogy a Köbe pénzére kelljen várni. -
talpalavalo
aktív tag
válasz
#43620096 #349 üzenetére
Nekem ez az új: "De szerintem ez annak köszönhető, hogy a díjkalkuláló oldalakon nem mindenhol kérnek be minden adatot, emiatt a biztosító szervere nem tud egyes kedvezményeket hozzáadni a biztosításához." Én is nagyjából ezeknél az alkuszoknál fogom megcsinálni a kalkulációt.
-
lsc
nagyúr
Üdv
A netrisk az aegont és az uniqat dobta ki első helyekre, érdekelnének a két biztosítóról tapasztalatok . Eddig az allianznál volt mindkét kocsi /itt különösebb gond nem volt, egy apró koccanást is okozott az asszony de ott sem volt semmi gond/, de így éves díjban 15e körül olcsóbb lenne a két említettnél . Köszi előre is . -
orkester
őstag
válasz
talpalavalo #343 üzenetére
Eddig nem tudom így volt-e, de:
"Az alkuszi kalkulátorok legtöbbször közvetlenül a biztosítók tarifáló programjaival állnak kapcsolatban, így ezekben az esetekben a pontos számításért az adott biztosító a felelős. Ha viszont az alkuszi díjkalkuláció bizonyul tévesnek, az alkusz állja a különbözetet."
Már ha ilyen probléma is előfordulna. -
talpalavalo
aktív tag
válasz
#18005248 #342 üzenetére
A kisebb alkuszok már csak ilyenek. Nincs még kellő gyakorlatuk benne. A nagyobbaknál ez azonban nem fordulhat elő szerintem. Vagyis bármi előfordulhat, bármikor, de emberek vagyunk, és hibázunk. Csak a nagyobbaknál kisebb a valószínűsége. Ennek ellenére is én biztosan alkusznál fogok biztosítást kötni, hiszen a kényelem és a gyorsaság nekem nagyon fontos.
-
orkester
őstag
Szerencsére most már a garancia alap miatt elvileg nem fordulhat elő a MÁVnál történt probléma. A családban volt már Allianz, mikor anno váltottunk tőlük az utolsó utáni pillanatban jött meg a BM igazolás, ráadásul nem is az alkusznak, hanem nekünk küldték ki, így majdnem buktuk.
Olyat egyébként még nem láttam, hogy a biztosító ha kell, nem fizetett volna, legfeljebb tovább tartott. És ezt a késedelmet nem is Köbésnél láttam. -
Olcsi
senior tag
válasz
orkester #336 üzenetére
Én pl allianz-nál leszek a köv. évben, és 6100Ft-ot fizetek majd negyedévente. Ez 3500Ft-tal olcsóbb, mint amit eddig fizettem a genertel-nél. Sőt. Még a köbe-nél is olcsóbb lett így (nem tudom pontosan mennyivel, mert nekem az allianzot dobta ki a netrisk a legolcsóbbnak, és mivel az allianz mégiscsak jó név, így bátran mertam azt választani).
Egyébként lajafix kollegának igaza van abban, hogy a problémás biztosítókhoz nem érdemes menni. Tény, hogy nem magadat szivatod meg vele, ha nem fizetnek. De ez a mentalitás nem a legjobb. Gondolj bele, hogy mi lett volna, ha egy máv biztosítós ment volna beléd (amikor még létezett olyan)! Egy másik ember által okozott kárt saját magadnak kellett volna megtérítened... Korrekt ez így? -
orkester
őstag
Nem igazán értem, hogy miért támadsz?
Azért problémás a hozzáállásom mert nem akarok a szükségesnél többet fizetni? Inkább évi 100E-ért kössek, csak, hogy ha talán balesetet okozok, akkor a biztosítóm azonnal fizessen? Ráadásul miért kéne azt feltételeznem, hogy a Köbe nem akar majd fizetni? Fizetek egy szolgáltatásért és bízom benne, hogy teljesítik amit kell. Mi a garancia arra, hogy a drágább biztosító korrektebb lesz az esetemben? Ennyi erővel adjak kétszer annyi pénzt a szemétdíjra, hogy biztos elvigyék és ne büdösödjön az utcán a szomszédok sajnálatára, mert az hallottam, hogy a múltkor a másik utcában nem nagyon akarták elvinni a kukát? Na ne. -
dragonfx
veterán
válasz
csaresz002 #323 üzenetére
é-n allianznál vagyok leszek.és 38 lesz az éves díjam.
-
orkester
őstag
Én voltam már náluk és több ismerősöm is, még senki nem panaszkodott. Csekket is időben küldték mindig és el is könyvelték, persze. Sőt januárban még pénzt is küldtek vissza postán, mert állítólag túlfizettem.
Nem mondom, hogy minden áron náluk lennék, de általában a legolcsóbbat választjuk...persze lakásbiztosításnál nem feltétlenül az ár dönt. -
orkester
őstag
válasz
csaresz002 #323 üzenetére
Én is hallottam, hogy nehézkesen fizetnek ki, de ez akkor gáz ha Köbés jön beléd, ha Te vagy náluk azzal semmi bajod nem lehet, annak lenne gond esetleg, akinek kárt okozol.
-
válasz
Alvin_ti4200 #327 üzenetére
Igy mar ertem, jo kis szorzok mennek ra mindenert.
-
csaresz002
senior tag
válasz
Winner_hun #325 üzenetére
Szeva Winner
-
Na en el is rendeztem a jovo evet, maradtam allianznal, 17k.
(#321) Alvin_ti4200 Vaze, ferrarid van?
Gondolom bp, de ez akkor is eleg sok.
(#325) Winner_hun Ja ugy oke.
-
orkester
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #321 üzenetére
Szerintem kösd a Köbénél. Nincs velük gond. Idén a postánál voltam, jövőre hozzájuk megyek(voltam is már náluk).
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem tudom mitévő legyek, augusztus óta van meg a verda, jelenleg 83760 az éves díjam negyedéves csekkezéssel, újrakötni csak akkor lenne érdemes az Allianznál, ha nyitok egy Favorit számlát, mert úgy 15 ezer forint kedvezménnyel egy összegű éves díjfizetéssel 75-re jön ki. Viszont én nem akarok számlát nyitni csak ezért, mert minek.
Bitosító | éves díj negyedéves csekkezéssel | éves díj éves csekkezéssel
KÖBE 46728 44165
Posta 52837 49667
Generali 68310 59202
K&H 74568 68580
Genertel 74935 71188
Groupama 81648 73476Postával szemezek, de ismerős nagyon le akar beszélni
10 ezer forint alatti különbözetnél nem váltok, az annyira nem éri meg, de éves 30+ ezer forint azért már nem vicces...
-
orkester
őstag
Ugye jól tudom, hogy ha az alkusz rendszere a helyesen megadott adatokból kisebb összeget számol, mint ami járna akkor kötelező a különbözetet állni, azaz árgaranciát vállalni?
-
orkester
őstag
Létezik, hogy a Cibalkusznál drágább kötelezőt kötni? Mert nekem kb. 5E Ft-al hoz ki többet a legolcsóbbnál, ráadásul a Köbe kb. éves 55E Ftja helyett kb. 94E-t számol.
-
lazlo8
tag
genertellel mik a tapasztalatok? én oda mentem nekem azt hozta ki győztesnek a többi jo 10ezerrel drágább.
-
Mawyx
őstag
24helyett 14 egész évre, újrakötöttem ugyanannál, ahol voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest