- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Hol lehet lekérdezni mikortól van jogosítványom? Ugyanis külföldire cserélték amin a csere dátuma van 2005. De kötelezőnél számíthat a több vezetési gyakorlat.
-
qqzs
őstag
En ezt nem ertem, az uj ajanlatuk 39 utan nincs balaset es 52 az aegonnal. Erre mikor mondom ezt akinel kotottem ket hazra is aegonos biztositast hogy o megnezte es szerinte 41 kene hogy legyen. plusz meg a hazbiztositasok miatt kevesebb lenne attol is
-
qqzs
őstag
Bocs kicsit off de nem talaltam masik autos csoportot. Most mi a helyzet amuszaki vizsga moratoriummal? van meg ilyen? most vettem eszre hogy lejart a muszaki oktober 21-iken
-
qqzs
őstag
ha azt irja az online felulet hogy akotelezo februar 4.-ig rendezve van akkor ma meg beadhatom a felmondast?
-
qqzs
őstag
Kulfoldrol jovok ahol az volt a a tapasztalat hogy evfurdlokor jott a level hogy mondjuk 10%-al tobb en felhivtam oket est azt mondtam ha nem lesz 20%al kevesebb atmegyek masik biztositohoz erre ok azt mondjak ok megnezik es 15%-al kevesebb arat adtak. Itt tavaly egy 10eves renault scenicre tana duplajara akartak emelni en meg eljatszottam hasonlot de azt mondtak ok menjek. el is mentem picit olcsobb lett mint azelott. Most Opel vivaro 6 eves megyeszekhely kulvaros 55 ev. 59rol 63ra akarjak emelni. Van ertelme itt vacakaolni a fentiekkel vagy ez meg belefer?
-
qqzs
őstag
olvasd el lassan mi tortent, nem allt az auto hanem mozgasban volt azrt indexeltem jobbra mert jobbra lekanyarodasi szandekomat jeleztem amihez balra kellet az iv miatt szedni akormanyt. az van a kreszben hoyg a lekanyarodasi szandekot arra fele tarto mozgassal jelezzuk???
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Ket autó éppen elfér szelességű földúton haladok en meg mögöttem egy autó. Jobbra a kapuba be akarok kanyarodni, ezért balra kihúzódtam hogy nagyobb ívem legyen, közben jobbra indexelek. a mögöttem jövő úgy gondolja elsuhan köztem es a kapu között . Mar elkezdtem a kanyarodást, amikor a jobb első kerekem mögé ütközött, tehát nem én ütköztem az oldalának a jobb első sarokkal. Egy biztosítós, ismerősöm ismerőse azt mondja nem érdekes, hogy szabály szerint nem lehet jobbról előzni úgy is en leszek a hibás ha ha nem ismeri el.
A helyszínen - aki belem jött - elismerte a hibát, de azóta (3 napja) nem jön össze, hogy kitöltsük a bejelentő papírt, amire helyszínen csak rendszámot irtunk meg telefonszámot, mondván, hogy adatai otthon vannak. Egy utcába lakunk tehát tudom ki az csak nem akar összejönni ez a találkozó.
Ki mikor, hogy dönti el ki a hibás akkor ha elismeri es akkor ha nem ismeri el mi az eljárás?
Mit javasoltok varjak rá vagy jelentsem be? -
qqzs
őstag
Ha a kocsi kolcson volt adva es karesemeny tortent, A kolcsonvevo altal okozott kar eseten van lehetoseg arra hoyg a feleloseget atvalalja es az o kotelezo biztositasara rendezzek a kart?
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Meg tudjatok mondani hogy egy 2016 Kia soul EV-re 39eFt es egy 2015 Opel Vivarora 60eFt bonus nélkül kötött kgfb kb.mennyi lenne 10es bonussal?
Es van e ötletetek hogy 80 díj tartozás miatt felmondott kötelező biztosítás miatt elveszetett 10es bonust van esély valahogy visszakapni? Elköltöztünk es a régi címre ment minden kommunikáció. -
qqzs
őstag
Segitsegeteket kernem 3 ajanlat elbiralasaban mivel en a felet sem ertem, igy a buktatokat biztos nem veszem eszre. Eddig volt egy 10 eves reanault scenicre a Cascom 25-50eFt/ev ez meg egy Kia Soul EV 6 eves lenne. Miert ekkora a kulonbseg ezt sem ertem. [kép]
Es meg az érdekelne, hogy a másik autómmal legjobb bonusba vagyok kgfb-vel, ez nem számít a cascoban? -
qqzs
őstag
Ha a nevemen ket auto van mindket kgfb is akkor mindketto autora javul a bonusz evente?
-
qqzs
őstag
Koszi a valaszokat, akkor netrisk lesz
Csak pontositas miatt most atneztem Renault Scenic 8 eves 52 eves tulajdonos
2015-19500
2016-20400
2017-35200 (erre azt mondtak a cimvaltozas miatt emelkedett, nem nagyobb a kokazat egy falun szerintem ahova koltoztunk)
2018-81000 ennyire emelkedett most van avaltas (egy koccanas utan) -
qqzs
őstag
Sziasztok. Ket eve B10- ben 21eft volt a kotelezo videki nagyvaros belvarosaban utcan tartva a kocsit ha ez szamit. Tavaly falura koltoztunk. A cimvaltozas miatt emelkedett 34 ezerre. Akkor elfelejtettem valtast intezni igy kifizettuk. Most B8 lett koccanas miatt es 84 ezzerre emelik. Ez normalis emelkedes? Sehol nem talalok erre vonatkozo infot hogy kb hany szazalek egy b10->b8 emelkedes. Tehat akkor egy b1es mondjuk tobb szazezer forintot fizet a fentiek alapjan vagy csak hulyere akarnak venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest