- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewtex
friss újonc
Sziasztok,
nemrég vásároltam egy 2012-es Kia CEED SW-t (még a kifutó generációs). Amikor kipróbáltuk, a tolatóradar rendesen pittyegett, majd eltelt egy hónap amíg el tudtam hozni a kereskedőtől, és mikor hazaértem vele, már nem működött. Ekkor vettem észre, hogy a csomagtartó nyitógombnál ott a kis kamera, amiből arra következtetek, hogy amúgy tolatókamerás (színes, kijelzős navi van benne, az működik is), de valami hiba miatt már a próbakor sem működött tökéletesen, ezért is gondolta a kereskedő hogy csak radaros.
A kérdésem az, hogy van-e esetleg a radarnak / kamerának valamilyen ki-be kapcsoló gombja, amit esetleg nem találtam meg, ha nincs, akkor tudtok-e olyan autóvillamossági szervizt, ahol foglalkoznak ilyesmivel?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Kugoo Kirin G1
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest