Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
A kőszívű ember fiait azt hiszem általános iskola 7. osztályában kellett olvasni, de nekem tetszett. Legalább abban volt egy szabadságharc meg minden
az Aranyember szenvedősebb volt. Jaaaaj, de a legrosszabb olvasmányélményem az az Ifjú Werter(passz, lehet nem így írják) szenvedése és halála volt. Hát ott vele szenvedtem és nagyon vártam, hogy meghaljon
meg az Arany virágycserép, de akkor még nem voltam fogékony a mágimus realizmusra
amúgy sztem az a kapocs vhol a szépirodalom és a fantasy között. Ha egyikből akar vki a másikba átlépni, akkor jó "kapu-drog" 
Egy Mester és Margarita vagy Száz év magány nagy élmény tud lenni sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kés topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az Aranyember szenvedősebb volt. Jaaaaj, de a legrosszabb olvasmányélményem az az Ifjú Werter(passz, lehet nem így írják) szenvedése és halála volt. Hát ott vele szenvedtem és nagyon vártam, hogy meghaljon
meg az Arany virágycserép, de akkor még nem voltam fogékony a mágimus realizmusra