Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
Egy hasznos kiegészítő, amellyel különböző dinamikus streameket lehet meghívni iptv simple client-ből.
service.streamlink.proxy
Telepíthető ebből a repoból:
repo.twilight0.libsTelepítés után egy local proxy-t hoz létre (alapbeállítás szerint az 50165-ös porton). Ezen keresztül hívhatók különböző szolgáltatók streamjei. Az linkeket először kódolni kell, pl itt (Encode gomb), ezután a proxyval meghívni.
Példák:
Magyar Euronews:
http://127.0.0.1:50165/?url=http%3A%2F%2Fhu.euronews.com%2Flive
Magyar Euronews (Youtube)
http://127.0.0.1:50165/?url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D84FvIfCFqys
9.TV Ferencváros (Ustream)
http://127.0.0.1:50165/?url=http%3A%2F%2Fwww.ustream.tv%2Fchannel%2Fq8gPan3Jvy5Elméletileg van mediaklikk pluginja is, de az sajnos nem működik. A pluginok szabadon bővíthetők, módosíthatók.
-
Dolphine
addikt
Igazság szerint használható, csak a dolgozom felirat nagyon-nagyon hosszú ideig van kinn. Mire beolvassa a sorozatrészeket, amiket nézek percek telnek el, ha minden klappol, akkor 5 mp.!
Ha működik böngészőben, vagy ha nem, akkor hogyan tovább?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
-
hunaqua
addikt
MS 2.3-ból telepítem az ind@videót. Rátolom azt amit Te linkeltél,de nem jó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Nem akar nekem ezzel sem életre kelni az Ind@videó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
NestQuick
tag
Az indavideó kiegészítőben nincs lekezelve egy eset, ami hibához vezet.
Ezért módosítottam a plugin.video.indavideo\default.py 194. sorát:
sources = [(re.search('\.(\d+)\.mp4', i).group(1), i) for i in video_files]
erre:sources = [(re.search('\.(\d+)\.mp4', i).group(1), i) for i in video_files if re.search('\.(\d+)\.mp4', i) != None]
Nálam így működik.
-
bucihost
senior tag
Erre próbáltam célozni én is,
Idézet: Mivel a repository tartalmazott egy licencet, így az onnan letöltött kiegészítők bárminemű újrafeltöltése/publikálása nem lehetséges a fejlesztők előzetes beleegyezése nélkül!
mert az itt leírtak ellent mondanak az GNU-nek és a GPL is.
Most akkor, hogy is van ez? Kezdem azt érezni, hogy valaki(k) szándékosan akarja megszüntetni ezt a projectet.. Dögöljön meg a szomszéd lova is?!?
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Szerintem engedd el. Láthatóan nem értenek velünk egyet.
A "jogállás" szó emlegetése erős túlzás volt. Sőt az egész moderatori nyilatkozat is szükségtelen volt szerintem. Valahogy pont a közösségi rész tűnt el az egészből.
Azt gondolom nincs szüksége semelyik fejlesztőnek magyarázkodnia, szíve joga egyik pillanatról a másikra abbahagyni a fejlesztést.
De a terjesztési tiltás helyett a teljes közzététel lett volna fair.
Szerintem.Box's don't touch!
-
dzz
aktív tag
Én is a nyílt forrás kedvelője vagyok, 2x év linux használattal a hátam mögött, de amit te elvársz most az nem a nyílt forrás. A nyílt forrás esetén is van licenc a szerzőtől és azt sem lehet minden esetben a magadévá tenni ha a szerző nem akarja. A repó pedig nem forráskódot osztott meg, hanem végterméket ha jól tudom. (nem láttam az oldalt, ebből kimaradtam/lekéstem). Amire te gondolsz az a PublicDomain, amikor mindenki azt csinál a kóddal amit akar, nincsen feltételhez kötve. Jelen esetben sincs kizárva a visszafejtés lehetősége és újra publikálása, de ez nem szerencsés lépés lenne jelen esetben. A továbbfejlesztés lehetősége adott, a fejlesztő maga adta meg a lehetőséget. Várjunk most inkább erre a vonalra...
ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
-
daninet
veterán
nagyon fura az egész mert felraktam egy vpn programot és úgy meg elérte a netet, sikerült felraknom az addonokat.
mintha az appnak megtiltottam volna a hálózati jogosultságot de nyilván nem.. a mirrors.kodi website pedig elérhető volt böngészőből.Ami érdekes hogy van egy galaxy tab-om és ugyanezt csinálja.
De mind1, VPN-el felraktam az addonokat most megy minden... igaz nem 100as, pl Exodus nem ugyanazokat a forrásokat találja meg mint PC-n illetve a csatlakozás is lassabb (ez már VPN nélkül)
nem értem, ez már valami high level hálózati hülyeség lesz, de nem tudom milyen eszköz tesz különbséget mobil és PC között
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Technikailag természetesen megoldható lenne, viszont mivel elég sokan használják gondolom, az AH.-nak fel fog tűnni, ha ennyien hozzáférnek az amúgy fizetős csatornákhoz. És attól tartok, hogy akkor újragondolják az egészet, s ellehetetlenítik az ingyenes elérést is... Azt meg nem szeretném, mert én is használom.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Köszönöm a javaslatokat!
Egy másik addon kapcsán pont most csináltam M3U parsert, szóval hamarosan belefejlesztem a MyTV addonba is ezt a funkciót.
Az alapértelmezett minőség kiválasztása pedig már kész van, engem is zavart a tesztelések közepedte, hogy mindig plusz egy entert kellett ütni... Majd a következő publikus verzióba ez is belekerül.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Illetve jó lenne még egy beállítási lehetőség, ahol meg lehet adni a maximum felbontást, hogy ne kelljen minden csatornaváltásnál a felugróra klikkelni (hasonlóan, mint a mediaklikkben). - Ma kipróbáltam és igen, jó lenne ha a Beállításoknál lenne erre vonatkozó rész, pl. preferált felbontás és akkor automatikusan arra váltana.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Mr Dini
addikt
Az nem felbontás, hanem minőség akart lenni, csupán csak egy régebbi béta branchből maradt bent ez a szöveg, mivel eredetileg a felbontást irattam volna ki (csak aztán inkább maradtam az API felől érkező minőségadatoknál, mert a felbontást lekérdezni kliens oldalt, nagyon lassítja az addont).
Egyébként az a különbség, hogy ha a HD-t választod, akkor a HD-s csatornák (pl M4) 1080p, 720p, vagy 480p-ben fognak megnyílni (mindig a lehető legjobb adásminőség), az SD pedig 480p körüli streamet szolgál ki.
Legalábbis én ezt vettem észre.
-
ForWhhy
csendes tag
Nem a bevételre hajtok mint ők. Tudom h így is rengeteget keresnek reklámokkal de azért lehetne kompromisszumot kötni. Én nem mondom h idővel nem lesznek reklámok vagy valami bevételi mód de nem akarok senkit sem korlátozni. Ingyenesnek szeretném minél nagyobb mértékben. És csak extrakért pénzt esetleg. Mint pl: hogy az oldal mindig tudja mikor és hol tartottál egy sorozatban. És ugyanonnan folytatódik. Vagy más egyéb olyanért ami már kényelmi dolog. Mert nekem nagyon bejön ez h nem kell semmit csinálni és mennek megszakítás nélkül az epizódok és bármelyik sorozatra megyek mindig onnan folytatja az adott sorozatot ahol épp abbahagytam. A smart TV-s dolog meg megint a kényelem a komfort miatt és az egyszerűség miatt kell. Nem akarok két epizód között lehetőleg 1 reklámot sem. Kit nem idegesít ez?
SMTV
-
Keef_Lee
senior tag
Mégis csak sikerült. Az volt a gondja, hogy eleve nem ment a Filmon addonom Ezt persze nem is feltételeztem.
Felraktam egy másikat az megy és azzal ez is megy.
(Egyébként érdekes, hogy egy másik gépen a krypton van már, arra fel akartam rakni a filmon-t és nem ment fel a superrepoból, pedig látta. Aztán a tvaddon.ag-ből ugyanaz felment. Ebből látszik, hogy még mindig rendszer szinten tiltva vannak dolgok a kryptonban. -
Keef_Lee
senior tag
Kicsit elkiabáltam. Winen tényleg szalad a hbb, de linuxon csak teker, leáll és másodszorra indul el. Ha elindul akkor természetesen már megy szépen. Viszont a filmon nem akar. Szerintem rosszul kukázom ki a favorit.xmlből a linket. De nem egyszerű, mert van benne minden kapcsoló paraméter, nem úgy mint a hbb-nél. pl. ez nem megy.
Így néz ki a favoritban.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
-
DarkByte
addikt
Köszi, de nekem most ez sem igazán akar bejönni. Viszont úgy is csak este érek majd rá megnézni jobban, addig majd megjavul mindkettő.
Mod: Közben még is bejött. Igen szerintem ez jó lesz ide.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Van ott valami cookiejar rész az xml-ben ami piszkálja a fantáziám. Tippre az erre való Majd ha lesz egy kis időm megnézem. Illetve nem volna rossz ha a név/jelszót ki lehetne szervezni belőle, mert akkor ha jól értem akár egy github repóba is fel lehetne tenni ezt az xml-t és ha úgy van hozzáadva akkor frissül automatikusan onnan, vagy addon-t csinálni belőle.
(épp karbantartják a tvaddons fórumát úgy nézem, szóval most amúgy se tudnám megnézni mit csinál az ott pontosan, csak http cookie vagy egyéb session adatok tárolására is használható-e)
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Amúgy még nem olvastam bele a livestreams API doksijába, de látom hogy egy külön regex makróban(?) szerzed meg a token-t a bejelentkezési név és jelszóért cserébe, amit utána a csatorna lista lekérésben és a média URL lekérésben használsz. A bejelentkezéssel token kérés pontosan hányszor fut le? Amikor frissítem a source-t innen
akkor egyszer összeállítja az összes csatorna média URL-jét és ezt a Kodi tárolja amíg nem frissítek újból vagy minden alkalommal amikor megnyitom a Telenor MyTV menüpontot és/vagy csatorna váltáskor is? Mert az utóbbit lehet nem fogják túl jó szemmel nézni.[ Szerkesztve ]
-
Bicsko
tag
Szia!
Én a digi online-hoz tudok adni egy ideiglenes hozzáférést priviben, ha ezen múlik
-
DarkByte
addikt
Fantasztikus, álmomban nem gondoltam volna hogy ezt egy ekkora xml-el meg lehet oldani Gratula, köszönjük!
(nekem elsőre amúgy nem akart valamiért menni, lecseréltem az xml-ben az
&
jeleket&
-ra, de lehet nem ez volt a megoldás. elsőnek pl. lehet a csatorna listát sem töltöttem le)Na már csak egy HBO Go-s ilyen addon kellene.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
junkpod
veterán
-
Njozsef1
csendes tag
Köszönöm a virt billentyűzetes ajánlást, de a dolog akkor lenne mégis frankó ha a jelzett ékezetlen keresés is működne.
Ugyanis a libreelec 16-os verzióról a magyar billentyűzeten nincs hosszú ó betű, vagy csak én nem látok rendesen.
https://goo.gl/photos/Jt3RTFvRNBdQfUL38Szóval kellene az angol billentyűzettel a magyar ékezetes keresés. A movieshark-on meg van már oldva, csak implementálni kellene az exodus+ ra is.
Köszönöm előre is.Csak mert paranoid vagy, nem biztos, hogy nem üldöznek.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ezt dobja az addonok megnyitásánál:
17:09:18 906.439514 T:1681028080 WARNING: Unable to query optimizer_switch: 'xbmc_video99' (1)Azt kell tudni, hogy az adatbázis MySQL -ben van. Lehet emiatt problémázik? Pontosabb dolgot nem sikerült kideríteni, nem túl bőbeszédű a kodi.log :S A vicc, hogy ugyanez az 1.9.3. MovieShark addon a tableten gond nélkül megy ugyanezekkel az XMLekkel.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Tressy
senior tag
-
Dolphine
addikt
Először is köszönöm a választ!
Másodszor lehet, hogy nem voltam egyértelmű. Még lejátszás előtt egy Stream esetében annyi látszik, hogy HD, vagy 1080P ez OK. Viszont, hogyha a hangot is lehetne látni még lejátszás előtt...
Valamiért némelyik streamnél a 1.0-át használják ( ) 720P mellett, ami eléggé idegesítő és persze ez csak akkor derül ki, amikor már elindult a film/sorozat. Illetve találkoztam már olyan szinkronos streammel, ami 5.1-ben volt fenn!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
dugynok
senior tag
-
Balinov
titán
koszi hogy raneztel, VPN lett volna a kovetkezo,amit ki akartam volna probalni. Akkor egyenlore kenjek a hajukra
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest