Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
válasz Njozsef1 #8934 üzenetére
Virtuálishoz is van ékezet, ha a beállításoknál aktíválod a Hungarian QWERTZ billentyűzetkiosztást.
Kodi 16-ban: Rendszer -> Beállítások -> Megjelenés -> Nyelv -> Billentyűzetkiosztás
Kodi 17-ben: Rendszer -> Beállítások -> Eszköz -> Régió -> BillentyűzetkiosztásHa többféle billentyűzetkiosztást aktiváltál, akkor a virtuális billentyűzet bal felső gombjával lehet váltani köztük.
-
urgoz
aktív tag
válasz Njozsef1 #9130 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű, mert az exodus+ a
keresőmotorját használja, a movieshark pedig atrakt.tv saját keresőjét. Utóbbi ad találatot ékezet nélküli kereséssel, afilmezz.eu viszont nem. Ezt magad is kipróbálhatod az említett oldalakon.trakt Az Ötödik Elemnél maradva ez azt jelenti, hogy ha "otodik elem"-re keresel, akkor az összes lehetséges ékezetes és ékezet nélküli verzióra is rá kéne keresni (pl. "otödik elem" "ótődik élem" "őtodik elém"... stb), hogy mindenképp megtalálja, ami neked kell...
Inkább vegyél egy USB-s billentyűzetet, mert ezt nem hiszem, hogy lekódolja neked valaki.
-
tupijani
tag
válasz Njozsef1 #14252 üzenetére
Az mp3 alapból ipari szabványnak indult.
Huba és Szameg jóbarátok, mindig együtt járnak ;-)
-
-
blakey
titán
válasz Njozsef1 #14271 üzenetére
Olvass vissza néhány hsz-t, légyszi. Game over, egyelőre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Njozsef1 #14873 üzenetére
Nekem 720p elég lenne de amiket láttam az mint írtam is hulladék fos (elnézést, nagyon gyenge minőség).
Elnézést azoktól akik abba hogy ilyet nyújtsanak sok energiát fektetnek, de gondolom ők is tudják, hogy ez így van. És elnézést az akadémiai tagoktól is akiket megbotránkoztat ez a nagyon durva nyelvezet.
Ezek szerint tényleg nem nekem való a filminvazio, mert érdemi cáfolat nem jött, hogy van normális is, végül is ezt szerettem volna megtudni. Köszönöm.LouiS22: mert letölteni macerásabb
Sepsi0: természetesen én is ha tényleg jó[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest