Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolorado
tag
válasz Carlos Padre #9699 üzenetére
Miféle problémákra gondolsz? Nekem az RPi-vel semmi gond. A Kodi-t kellett állítgatni itt-ott, az igényeimnek megfelelően, de gondolom ez minden rendszernél fennáll.
Kb 10 másodperc alatt feláll a rendszer, de nem szoktam ki sem kapcsolni, mert 1,4-2,4 W között mozog a fogyasztása, a TV távirányítójával megy a CEC. Egy külső winchestert rádugva automatikusan megosztotta a hálózaton, jelszóval védve. Engem meglepett, hogy mennyire kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz mamago1972 #9697 üzenetére
Igen. Pár év szopás után én már a kényelemre szavazok. Raspival, egyéb kütyükkel, windowsal mindig volt valami gond. + nekem van prime előfizetésem is
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
blakey
titán
válasz mamago1972 #9697 üzenetére
Ha elég a Kodi és a hozzá tartozó kiegészítők akkor egy egyszerű, S905-ös, pl. egy 1/8-as Mini MX-szel, SD-re telepített LibreELEC-kel teljesül a kivánságot, bekapcsolod, használod, majd kikapcsolod, ennyi.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mamago1972
tag
Nehéz dönteni. Az egész délelőttöm azzal telt, hogy megnéztem mindent. Nehéz.
[ Szerkesztve ]
Do I make myself clear?
-
gzolee2
tag
válasz mamago1972 #9687 üzenetére
En beelink gt1 et hasznalok ami Ugyan ezt csinalja, ha kikapcsolom a tv t kapcsolja a dobozt is, a masik hogy nem kell a doboz taviranyitot hasznalom mert megy a tv taviranyitoval
Egyetlen megoldásunk van: facilitálni a funkció-specifikus imázs-alakítást.
-
dh66e
veterán
válasz Carlos Padre #9690 üzenetére
sőt, nem hivatalosan a 24p is elérhető.
-
gazso75
aktív tag
Én egy régi HP vékonyklienst használok OpenElec-el, eddig mindig stabil volt.
Nincs hangja, gyakorlatilag nem fogyaszt áramot, Yatse-vel irányítom.
Amíg bírja a vas ( szerintem azért még van pár év sorozatnézés rajta ) addig megmarad.
Nézegettem olyan 6000-8000 Ft vesztegetik, nekem meg leesett.... -
mamago1972
tag
-
Sirjames73
csendes tag
Sziasztok,
Pi3 felhasználóként egy gyors kérdésem lenne. A PI3-t Libreelec-kel médialejászónak használom. Az eddigi lejátszóim a TV-vel karöltve ismertek egy olyan beállítási profilt(színt), hogy x.v.Color (xvYCC).
Sajna több napi olvasgatás után sem tudok rájönni, hogy ezt a profilt valahogy tudja-e kezelni a Kodi? -
Carlos Padre
veterán
Amazon fire tv. Bekapcsolja a tv-t és készenlétbe kapcsol ha kikapcsolod a tv-t.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
mamago1972
tag
-
huliganboy
addikt
Szia!
RPI3 vagy 905 és/vagy 905x droidos boxok javalottak... ha support kell wetek play a szlovénektől....
Mindegyik egy kis mókolás után hosszabb távon használható
-
mamago1972
tag
Sziasztok,
rászoktunk a kodi használatára, de nem a legkényelmesebb mindig a laptopot csatlakoztatni a tévéhez. Visszaolvastam, de nem tudom eldönteni, mi lenne a legjobb kütyü, amit kényelmesen lehetne használni. Szóval mit ajánlotok, ami a kodit futtatja és kényelmesen használható, mindig üzemkész és csak be kell kapcsolni, mint a tévét és azonnal működik?
[ Szerkesztve ]
Do I make myself clear?
-
junkpod
veterán
Nem akarlak elkedvenitleni de ez a mondatod ellentmondásos:
De nincs is rá szükségem.
"Lehet én vagyok igénytelen ezen a téren, de KODI-t szeretném kiaknázni."
Sajnos pont ez nem fog sikerülni az s912-esen kompromisszumok nélkül.
De ez itt már erősen offtopic és vásárlás után már én se piszkalnalak ezzel tovább.Box's don't touch!
-
doso21
csendes tag
válasz junkpod #9681 üzenetére
De nincs is rá szükségem.
Lehet én vagyok igénytelen ezen a téren, de KODI-t szeretném kiaknázni.
Eddigi telefonjaimon is mindig főzött romok voltak (xda), routeremen is volt pár rendszer, amit szerettem volna meg lehetett oldani vele, de nem volt tökéletes. (WR1043nd) Torrent, fájl megosztás mindet meg lehet oldani, csak értelme nincs mert nem elég a hardver lassul, utánna meg kezdi a wi-fit eldobni.
De időtöltésnek jó.
Egyenlőre lusta vagyok babrálni jobban vele.
Ha lesz úgy türelmem és időm akkor néztem a PI3-at én is, meg a Wetek féle tuneressel is kacérkodtam.
Ha nem válik be még mindig ott a vatera
Nálunk úgyis minden 2x annyiba kerül. (tehát van esély rá hogy jól szálljak ki belőle)
Egy tortúrát már végig jártam anno a B-rad féle firmware-ekkel. Tudott sok mindent, de a legutolsó gyári van a gépen (WD TV Live) az nem tud túl sokat de azt stabilan lefagyás nélkül. És azzal már lassan 3-4 éve nincs rá frissítés és még a mostani full HD-s tartalmakat is viszi akár LAN-on keresztül is. -
aky01
tag
válasz huliganboy #9677 üzenetére
Leghamarabb holnap tudok ránézni, addig is kitartás
-
nagyúr
válasz huliganboy #9672 üzenetére
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
válasz huliganboy #9658 üzenetére
Én a következő rendszereken próbáltam
KODI 16.1 + WIN10
KODI 16.1 + WIN7
KODI + Samsung Galaxy S7 EdgeEzeken nem ment mindig "nincs adatfolyam" volt a válasz.
Web oldalon keresztül viszont mind ment melyikekkel próbálkoztam. -
doso21
csendes tag
válasz Zolorado #9653 üzenetére
Elég sokmindent rendelek havi szinten eddig 1x kellett vámot fizetni. (6-7év alatt) Akkor is bőven bele fér. Esetek többségében ajándék és érték nélkül azért választottam a 8magosat 3gb rammal mert nem akarom szana szét flesselni. Elég a 6os droid ami rajta van.
Már kinőttem a WD nél a sok flesselésből, meg a béta verziókból. Routert is openwrt-ztem. Meg lehet sokmindent oldani, de nem lesz az igazi. Ezért gondoltam az erős hardverre ami 1-2 dologra jó.
Azt tapasztaltam hogy ami sokmindenre jó az semmire se jó... mindent csak kompromisszumokkal lehet.
Pi-t néztem én is de annyit nem akartam barkácsolni vele.
Elég a kicsi, ócsó, kínai... lehet gagyi, de ha működik. Megéri. -
blakey
titán
Tudom, de betettem ide.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
nagyúr
válasz huliganboy #9608 üzenetére
Miért nem linkeled már be az összefoglalóba direktbe azt a zip fájlt, amit telepíteni kell? Egyáltalán nem egyértelmű, hogy milyen zip fájlról van szó és az hol található! Múltkor egy kollégámnak akartam mutatni, és nem értette. Aki még sosem telepített ilyet, az idejön és kérdezni fog...
-
consono
nagyúr
válasz flamario #9663 üzenetére
Itt is ez a helyzet, már megvolt belőle a családi tragédia Ráadásul olyan sem megy most, ami 1-2 órája még ment (Gilmore girls). A Moviesharkkal ugyan ez a sorozat működik.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #9661 üzenetére
Ja, lehet hogy igazad lesz. Nálam gyak..semmi nem megy a SB-n.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Crvsh3R
senior tag
Most megy, de az elmúlt 2 hétben szinte minden nap 2-3 eszközön próbáltam és ugyanaz a hiba volt, nem tudta a kiszolgálókat betölteni, hibával kilépett. Frissen telepített laptop + KODI párosnál is.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
válasz huliganboy #9658 üzenetére
Sok sorozatnál találkoztam ezze a hibával, de itt egy konkrét is: "A Simpson család :: 14. évad - 09. rész"
PC-n böngészőből simán megy, KODI alatt nem. (Nincs adatfolyam. a hibaüzenet)
Kiszolgáló: Indavideó, de más kiszolgálóknál is találkoztam a hibával más sorozatoknál.
Nem új keletű hiba, sajnos ez is 1-2 hete van.KODI 16.1
Próbáltam PC-n (Win10 x64) és LibreELEC alatt is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
huliganboy
addikt
Nekem a weboldalukon sem nagyon mennek a videók.... várjunk egy kicsit!
-
Bicsko
tag
válasz Crvsh3R #9657 üzenetére
Sziasztok! Sorozatbaráton nekem most konkrétan mindenre azt írja hogy nincs adatfolyam. Olyanra is, amit hétvégén már néztem. De ezek szerint nem csak nálam? Android rendszer, hivatalos utolsó Play áruházas Kodi. Próbáltam több SouthPark BrckleBarry és Vikingek meg TopGear és Grand Tour részt
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz huliganboy #9654 üzenetére
Mélytengeri pokol (2016)
A táblázatban a másik hibát is én jeleztem (SB). Nagyon sok sorozatnál "nincs adatfolyam" hibaüzenetet adja a kiegészítő, holott a honlapon mindegyik elérhető. Több eszköznél is teszteltem, mások is jelezték felém ezt a hibát.
Update: A filmre most rákerestem, úgy tűnik 2 hét alatt valahogyan megjavult.
A sorozatoknál viszont ugyanaz a hiba fennáll.[ Szerkesztve ]
-
Zolorado
tag
Egy ideig én is nézegettem ezeket a cuccokat, de végül a Raspberry Pi 3 mellett döntöttem az alábbi okok miatt:
- némileg olcsóbb (amit rendeltél, arra még 27% áfát + vámkezelési költséget fogsz kapni)
- EU-ból rendelve egy hét alatt itt van
- garancia
- bluetooth
- nem tudom "téglázni" ha elszúrok egy frissítést, legrosszabb esetben újraformázom a kártyát
- olyan oprendszert tehetek rá, amit nem szégyellek (elvileg linux alapon a leggyorsabb a kodi)
- ha megunom, akár másra is fel tudom használniPersze a paraméterei némileg gyengébbek, de médiacenternek kifogástalan, nem hiszem hogy különbséget lehetne észrevenni közöttük.
Mondjuk ha AC-s routered van otthon, akkor a tiéd vezetéknélküli hálózaton is tudja majd streamelni a fullHD filmeket.
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Kiegészítők hibáit hol érdemes jelezni? (ahol valaki nézi is és foglalkozik is vele)
Próbáltam a http://movieshark.xyz honlapon és az összefoglalóban található REPORT gomb alatt található excel táblázatban is jelezni, de se visszajelzés, sem a hiba javítása nem történt meg. (előbbin kb. 2 hete, utóbbin kb. 1 hete jeleztem)
Van esetleg más módja is a hiba jelzésének?Előre is köszönöm az infót és a segítséget!
-
air
nagyúr
"Root nélkül nincs jogosultság a teljes SD-hez."
Ez téves információ.
Ha egy alkalmazásból az SD kártyára akarsz írni, akkor van lehetőséged jogosultságot adni az alkalmazás számára, az általad kiválasztott mappára.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
redhunter
senior tag
Sziasztok nem tudom jó helyen járok e,van egy Kodi - s mediaplayerem.Az lenne a kérdésem hogy mit kell beállítani ahhoz hogy a feliratokat jól kezelje?Mert a Magyar ékezetes betűket nekem nem tudja megjeleníteni.
PSN - RedFoxHun
-
doso21
csendes tag
Köszönöm szépen.
Nézelődöm.
Egyenlőre még a postást várom.
Aki pedig 6-os droidon próbálja a Kodi-t egy jó tanács. Ideiglenes fájlokat az SD-re csak a saját mappájába enged tenni.
Root nélkül nincs jogosultság a teljes SD-hez.
/storage/sdcard/Android/data/org.xmbc.kodi/pl a NCTV ideiglenes fájljaihoz
Elnézést ha OFF és mindenki tisztába lenne vele.
Nem tartom magam kezdőnek, de nekem is átunna kellett járni. (eddig nem volt root nélküli eszközöm )Amúgy hogy a témához is csatlakozzak a repo-ból nem tudtam a libtorrent-et feltenni.
De feltaláltam magam és külön letöltve zip-ként már működött.
Még egy érdekesség. a 17-es verziót próbálom megszokni és érdekes módon gördülékenyebben mennek a telepítések és beállítások. -
DoItYourself
addikt
Üdv. a fórumon!
Az S905, S912 topikban sok infót találhatsz ezekről a boxokról, érdemes az összefoglalóval kezdeni.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
doso21
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok még itt a témában. Eddig telefonról próbálkoztam a KODI-val unaloműzés képpen.
Azonban elhatároztam, hogy kicsit komolyabban bele ásom magam a dologba.
Otthon egy NAS-t futtatok és WD média lejátszót használtam ami bomba biztos (még az 1080p SBS 3D-s filmeket is gond nélkül viszi) azonban elég sok háttérmunkát igényel.
Itt a fórumon nagyon sok szuper megoldást találtam, amiket majd szeretnék az új kütyümbe átültetni.Remélhetőleg majd sok tapasztalattal tudom gyarapítani a fórum tagjait is.
És ha már lúd legyen kövér alapon egy ilyen távost is berendeltem hozzá:
Boldog új Évet mindenkinek!
-
-
renamed
csendes tag
sziasztok,
Táblagépről használom a kodit, ha filmet nézek azt okos tv-ről valahogy meglehet tekinteni?
pl Youtube vagy barmilyen stream alkalmazáshoz hasonlóan -
huliganboy
addikt
válasz zserrbo #9636 üzenetére
Szia!
Az összefoglalóban is le van írva, hogy csak zip fájlból tudod manuálisan telepíteni a REPO-t. Ha elkezded telepíteni, akkor felajánlja, hogy engedheted, az ismeretlen forrásokat. Ha nem ajánlja fel, akkro menüben ki kell keresni (most fejből nem tudom).
Ez egyelőre a béta verzió sajátossága, de lehet ez az ismeretlen források tiltása benne marad (androidhoz hasonlóan).
Több 17 verziót telepítettem mostanában, és nem volt gond sehol!
-
urgoz
aktív tag
válasz szabi__memo #9629 üzenetére
Az IPTV rész ingyenes, csak regisztrálni kell, ahhoz vannak addonok is. HD nincs benne...
A kártyamegosztás pedig szerintem erősen off itt.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz flamario #9637 üzenetére
Nekem elég a Kodiban megadni a Régiónál az adatokat, eddig mindegyik LE-vel futtatot eszközön elég volt, de mindenképp kellett a LibreELEC-nél megadni a 10 mp-s késleltetést, hogy a Kodi induláskor neten legyen.
-
flamario
tag
Ntp mindenképp kell mert csak az alapján tudja szinkronizálni az időt mivel a PI ben nincs realtime clock.
Ha nem is látszik az openelek(Libreelek)-----Settings-----Network-------NTP server- nél semmi.
De hálózati beállításokba ha belemész az 0.1.2.pool.ntp.org ott van defaultból.
le is lehet pingelni mert némelyik elég lassú és bizonytalan.
Ezért javasolták nekem az ntp.telekom.hu elsőre beirni.
Click the "Start" button on your desktop and type “Command” in the search box.Click on “Command Prompt” from the list of search results to launch a command line window.
Type “ping ntpdomain” (without the quotation marks) in the command line window. Replace “ntpdomain” with the NTP server you wish to ping.
Ennek ellenére valakinél csak a DHCP ki és a fix IP segített (wifis kapcsolatnál). Ezt én sem értem miért. -
zserrbo
aktív tag
Valakinél megy a MovieShark feltelepítse a 17-es RC2-es (legfrisebb release) kiadásra? Nálam nem látja a ZIP fájlt, hiába adom hozzá a fájlkelezőből a repot. Manuálisan telepítve a .zip-et meg le van tiltva a plugin futtatása és a konfigurálása gomb az addonnál.
Amúgy van egy csomó elérhető add-on a kodi repojában is. Fizettek ők azért, hogy bekerüljenek a listába vagy mi az oka, hogy nem lehet a többi addonhoz hasonlóan egyszerűen beszerezni a MovieSharkot? -
gabyr1971
csendes tag
Valaki tudna segiteni miert irja ki a Kodiba p2p alatt hogy ,,SopCast configuration was not done. Activate Download moduleson boot in the addon settings and re enter the addon,,? Es milyen lepesek vannak a beallitashoz? Elore is koszonom.
-
blakey
titán
Lehet, hogy az is elég ha késlelteted a Kodi indítását amig a rendszer nem kapcsolódik a nethez, nálam elég volt 10 másodperc, semmilyen ntp-t nem kellett megadnom.
-
Lester75
csendes tag
válasz flamario #9630 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat.
Bár most messze vagyok a gyerekek szobájától,de ha jól emlékszem,a network-----ntp szerver-nél minden sáv üres volt.
Hozzáadom az általad javasoltat délután.
Közben rájöttem,mekkora láma vagyok: a nappaliban is van egy RPi2,azon működik rendesen a dátum.Annyi kütyü van a lakásban,hogy a felét elfelejtem.
Majd megnézem ott is,mi van beállítva. -
Szegedin
tag
Vajon miert nem akar az MSrepobol a Filmecske és a Mozicsillag telepulni. Megcsak meg sem jelenik a listaban.
-
flamario
tag
válasz huliganboy #9609 üzenetére
openelek(Libreelek)-----Settings-----Network-------NTP server(időkiszolgáló)
1.nek próbáld beirni: ntp.telekom.hu.Nekem PI 2-és 3 nál bejött
Nem véletlenül DIGIS a kiszolgáló és DIGIS a router?
Amig a T-com nál voltam nem volt semmi gond.
Átmentem a DIGIHEZ hozott egy ZTE routert bekapcsolom a PI2 és lám az idő 1970.január 1
PI3 esetén 2016 nov 26.
Amikor lekérdezi az időszervert még nics a net még kész.
Lehet még nem DHCP-s fix IP-vel játszani mert igy gyorsabban feláll a net.
Vagy még (azt hiszem, hogy a LibreElec settings-ben), hogy várakozás a hálózatra. -
szabi__memo
nagyúr
Van aki próbálta cardshare magyar előfizut?
Mennyi csati van benne és mennyi hd? Stabil az adás?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Köszönöm, megvan. Ahogy írtam néztem az oldalt is de a letöltésekben meg máshol kerestem, nem a hírek között a lényeg hogy megvan és már megy is.
-
gyulazsolti
senior tag
huliganboy ,Vakbolha
Na lényeg a lényeg, innen ráfrissítettem, és minden maradt a régiben.
A beállítások a nyelv, és sajnos a problémám is. Ez sem viszi át az élő stream-et, a hálózaton.
Egyébként nekem is tetszik, talán még a kezelése is könnyebb, így első nekifutásra.
[ Szerkesztve ]
-
djfantom
tag
válasz huliganboy #9620 üzenetére
láss csodá nem nyúltam semmihez és elindúlt.Azért köszi a segítséget.
-
Vakbolha
tag
válasz huliganboy #9622 üzenetére
Most húztam én is teljesen újra az egészet.
Igen nincs benne de kiválasztva rögtön le is húzza és telepít.[ Szerkesztve ]
-
Vakbolha
tag
válasz gyulazsolti #9618 üzenetére
-
djfantom
tag
válasz huliganboy #9606 üzenetére
elolvastam az összefoglalót töbször is.de nem jöttem rá h hol kell s mit beállítani ezen a kizstorrenten
-
gyulazsolti
senior tag
válasz huliganboy #9617 üzenetére
Igen azt megtaláltam, hogy béta, csak még a nyelv támogatást nem.
De most már így tudom.
Most azt nézem, hogyan tudom ráfrissíteni. -
huliganboy
addikt
válasz gyulazsolti #9616 üzenetére
Van benne az is persze, de még csak "béta". Múlt héten használtam és nekem tetszik.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz huliganboy #9615 üzenetére
Köszönöm.
Akkor ez nem jön össze. A krypton is magyar nyelvű?
Egyenlőre én csak erre használnám.
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
válasz gyulazsolti #9600 üzenetére
Az MS-en is van jó pár forrás amit nem tud a Kodi kiküldeni.... Eddig én sem jöttem rá mi a különbség. Talán a 17 kryptonnal érdemes lenne megpróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Hirtelen telepítenem kellene, de nem találom. Honnan tudom letölteni a legrissebb movieshark zip-et? Mindenhol ott van hogy töltsd le a zip-et, de nem találom sema movieshark oldalán sem itt. valahol a hsz-ek között ott van, de kevés időm van, jó lenne ha megtudnám hogy hol keressem ha kell majd
Szerk: azt hiszem megvan a hírekben. Az 1.0.1 a legújabb ugye?
Huliganboy: köszi, az eszembe sem jutott, mindig a felette levő linkre klikkeltem.
Így viszont telepíthető másr a régi módon is, forrás hozzáadásával?
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
(#9605) djfantom Törölve
A KIZS féle kiegészítők nevét kizárólag a rövidítve a topic összefoglalóban leírtak szerint lehet használni!!!
Kérlek olvasd el az összefoglalót!!!
-
djfantom
tag
És nagy köszönet a fejleztőknek h ennyi jó magyar tartalmat hoztak összea kodira.
-
djfantom
tag
válasz huliganboy #9599 üzenetére
köszi a segítséget.mostmár a legtöbb film elindúl.A nagy fal az sehogy sem akar.
-
Lester75
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérnék:
Tudom szakmaiatlan vagyok és nem biztos,hogy jó helyre írok:
Libreelec 7.0.3 + Kodi Jarvis v16.1 + RPi3
Gondom az.hogy a dátum nem frissül,folyamatosan csak 2016 nov 26-ot mutat.Az időjárás naprakész,az online tartalmak hozzáférhetőek,hálózati tárolókról is működik.Csak a dátum a régi.
Hol rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest