- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
PistiSan #43549 üzenetére
Ha megelégszel a 720p-vel, akkor kapcsold ki az mpeg-dash-t, úgy jónak kell lennie.
Én sokáig használtam CE matrix alatt a YT-ot, általában jó volt, nem bufferelt.
De tény, hogy volt már ilyen.
Nexus alatt sztem semmikor sem csinálta.
Én olvastam olyat - aztán vagy igaz, vagy nem -, hogy az inputstream adaptive az oka. Ezt tudtommal már se leia, se matrix alá nem fejlesztik, de google gondolom azért szorgoskodik a háttérben, hogytökéletesítsena rendszerén...ennek a kárára.
Mivel tömegesen nem jöttek írások erről, hogy mindenkinél bufferelne, így én nem mondanám még ezt globális problémának.
Matrixra tudtommal a 6.8.26 a legfrissebb innen [link]
De az addon frissítése sztem nem fogja megoldani a gondod, ha valóban a fentebb leírt gond az ok. Max az inputstream-et frissítsd, ha van mire.
Egy nexusra frissítést már javasolni sem merek. -
PistiSan
addikt
válasz
nfsu17 #43537 üzenetére
Jogos a kérdés, bár ha valami platformokat átfogó hiba, akkor mindegy lenne.
LibreElec (offical) 10.0.4
Verzió 19.5.0
Git: 19.5-MatrixYoutube
Addon eredete: Kodi Add-on repository
Verzió: 6.8.25+matrix.1Kábelen csatlakozik, a fullhd felvételeket gond nélkül játsza, nem cpu vagy ram limites, olyan mintha valami buffer lenne kevés.
Előre is köszi a tippeket
-
válasz
roti86 #43546 üzenetére
Szia!
Itt mégiscsak az engedély volt a problémás, nem az encoding. Privátban folytatódott a hibakeresés, hogy ne spammeljük a topikot.
Azonban más is jelezte, hogy nem ment nála a VTV csatornaexport és ott tényleg a karakterkódolás volt problémás. Ezt még aznap javítottam is: [link] Azt a hibát ez a fix megoldotta. Egyelőre nincs verziózva, mert terveztem több dolgot is az addonba rakni még, mire kirakom.
Ha sürgős, töltsd le a githubról a plugin.video.vodkatv mappát és zipeld be úgy, hogy a mappa is benne legyen a zipben. Hasonlóan a kiadásaimhoz. Vagy az is jó, ha szerkeszted az én zipemben azt az egy sort.
Jövő héten várhatóan több időm lesz és kiadok egy verziót, ami tartalmazza ezt a fixet. Elnézést!
-
Keszi86
csendes tag
Sziasztok.
Most frissítettem a dmdamedia addon-t. Érdeklődnék, hogy másnak is szaggatnak a filmek vagy csak nekem (X96 Max+)? -
Hege1234
addikt
vargalex
azt sajna nem tudom mi történik a js-részen mert ahhoz nem értek
és azt sem tudom, js-ből hogyan kell cookie-t lekérni
de szívesen megtanulom mert sokszor jól jönne..Mr Dini
eddig úgy néz ki, hogy csak akkor van recaptcha, ha user/pass-al történik a bejelentkezés, máskor nem kellkodi alól picit körülményes lenne a böngészős bejelentkezéses megoldás, de nálam is így működik most windows-os böngésző alól majd felhasználva a refresh token-t
mert a browser_cookie3 nem minden esetben tudta összeszedni..
-----------------amúgy sweet-en a csatornákat elég katyvasz módon lehet csak lekérni, hogy minden szükséges infót tartalmazzanak és a csatorna nevüket is át kell írni, hogy az epg is működőképes legyen az iptv simple client-ben ráadásul még trükközni is kell a user data-val mert különben csak az a qr kódos videó jön csak be a csatorna helyett..
kettő m3u8 lista jön létre vlc-hez és a kodi-hoz:
sweet_m3u8_v1.4.py -
-szabi-
addikt
Hi
Áttértem a TMDB TV Show kiegészítőre sorozat információk letöltéséhez.
Kikapcsoltam az "include art from Fanart.tv" és a Categorize fanart with text as landscape" funkciókat.
Ennek ellenére mégis lejátszáskor a bal felső sarokba nem a címet írja hanem a sorozat logo-t teszi.
Hogy kell ezt kikapcsolni, visszaállítani?üdv
szabi -
válasz
vargalex #43540 üzenetére
Ha jól értettem google recaptcha került az oldalra, amit Kodi alól nehéz megoldani. Én úgy csinálnám, hogy a usernek be kell lépnie böngészőben, majd ki kell exportálnia a cookie-t. Azt meg tudjuk használni az addonból is. Ha igaz, amit Hege1234 ír, akkor van refresh token onnantól kezdve, tehát nem kell folyamatosan új cookie-t szedni.
-
Hege1234
addikt
sweet.tv-hez minden szükséges token a cookie-ban van tárolva
ami a refresh_token vagy az access_token
a refresh token is elég hozzá, hogy lehessen m3u8 listát generálni
(win alól script-el nem para mert a böngészőből könnyű kinézni a tokent..)ez a token a cookie-ban akkor változik, ha kijelentkezés történik a régi pedig használhatatlan lesz..
mivel már nem lehet user/pass-al lekérni
így passz, hogy kodi alól hogyan lehetne összehozni..@vargalex vagy aki még szokott fejleszteni, mivel nincs js-es böngésző a kodi-ban ilyenkor a cookie-t le lehet valahogy máshogy kérni kodi alól?
(ingyenes a reg 15 napra..) -
PistiSan
addikt
Youtube kiegészítőnél állandó problémám, hogy a videók jó része elindul, megy, aztán megáll, majd hírtelen ugrik egy pár mp-et, olyan mintha nem lenne elég az internet sávszélesség. Nyilvánvaló, hogy nem erről van szó, mert akárhol máshol nézem reklámokkal, ott nincs ilyen gond. Van esetleg megoldás erre a problémára?
-
®abstract®
őstag
aki használ vagy ismeri a debrid s addonokat= ashgard-fen-seren-umbrella (amik vannak nekem) röviden le tudja írni hogy működnek?
free debrid fiokom van. de nem úgy tűnik mintha működne a dolog -
válasz
gazso75 #43530 üzenetére
Sajnos nem fog menni, mert a kiegészítő virtuális linkeket rak az m3u-ba. Egyrészt a stream DRM védett, szóval speciális eszköz/lejátszó kell hozzá, másrészt egy pár háttérfolyamat, ami időnként küld egy üzenetet a szervernek, hogy megy a lejátszás még.
Tvheadend tudtommal nem támogat DRM-et.
-
gazso75
aktív tag
Tvheadend-el próbálta már valaki felnyalni a VodkaTV M3U-t ?
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
looser #43520 üzenetére
Én ezt Kodi nélkül oldom meg, egy Xiaomi Androidos box-al. (fent van a Kodi is)
Megkeresem a telefonomon a filmet/videót és elindítom. Aztán átküldöm a Boxra, és a tv-n nézem tovább.
Megtehetném a Kodi-s Videa addonnal is, de mire bepötyögöm a távirányítóval, addigra lemegy a film negyede -
icsok
csendes újonc
válasz
Mr Dini #43510 üzenetére
Helló! Sajnos nem tudom a műsorvisszanézős verziót életre kelteni. Az addon frissítése utáni exportálás és manuális csatornalista és EPG exportálás megy. De, az IPTV Simple Client-ben (20.11.0 ver) nincs Catchup menü pontom. A PVR & Live TV alatt a Műsorújság -> Adatok törlése után csak a műsorvisszanézős verzió előtti műsorujságot látom. Hol hibázok?
-
BalanceR
addikt
Köszi, úgy néz ki ez volt az.... Nem is értem, mikor, hol kapcsolt át ez a szar.... -
BalanceR
addikt
Valaki help pls, mielőtt megőrülök.
Újratelepítettem a Kodit Androidos TV boxon.
Miután mindent belaktam, akkor vettem észre hogy lejátszás közben néhány másodpercenként egy pár tizedmásodperce "kiesik" a hang...
Ilyet még sosem tapasztaltam.
A kép és a hang is folyamatosnak tűnik, de a párbeszédek élvezhetetlenek. Olyan, mintha a szavakat elhatapnák... pl:
"Mentünk az úton amikor a semmiből egyszercsak előugrott egy állat" helyett:
"Mentünk z úton és egyszrk a semmiből előugrott egy at."
Először azt hittem, a fájl hibás, de minden videóban csinálja, olyanokkal is amit már ezerszer lejátszottam ezen hiba nélkül.
Mi a franc lehet a gond? Nem áll meg, nem bufferel, nem esik szét a kép , csak egy a glitch....
Már mindent IS állítottam AV szinten de nem változik.
Ötletek? -
Hege1234
addikt
válasz
Niki19841023 #43515 üzenetére
sweet.tv bejelentkezéshez már kell captcha..
( X-Recaptcha-Token )gondolom még nem jöttek rá, hogyan tudnák megoldani...
már, ha még foglalkoznak vele egyáltalán.. -
looser
addikt
Sziasztok!
Android tv boxra szeretném megoldani a Videa oldal filmjeinek streamingelését. Az android tv box topikban ajánlották, hogy itt kérdezzek rá. Van erre lehetőség Kodiban?
Üdv
-
csibe1
addikt
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Itthon médialejátszón keresztül használom a kodit. Unokaöcsémnek LG tv-je van és sajnos oda nem egyszerű telepíteni a kodit. Gondoltam meglepem egy tv okosítóval amin elfut a kodi movieshark repoval. Tudnátok segíteni abban, hogy melyik tv okosító lehetne a jó és a költséghatékony? Chromecast? X96 Mini Android 7.1.2 ? Q96 Max Ultra HD 4K? Asus O!play HDP-R1? H96 Max? -
A kiegészítőben nem tudtam törölni, mivel nem engedett bejelentkezni, amíg nem töröltem egy eszközt - 22-es csapdája...
Végül az lett, hogy kikapcsoltam a szolgáltatást és vissza.
És utána rájöttem, hogy ezzel töröltem az összes profilt, az összes létező felvétellel együtt...
Úgyhogy csak óvatosan...
-
Niki19841023
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi lett a sweettv kiegészítővel? Esetleg újra valami korlátozást vezettek be a kodira?
Mai napon készítettem egy új regisztrációt, és a kiegészítő kiírja, hogy meg nem határozható az előfizetés.
Laptopon, alkalmazáson keresztül működik, de a kodi kiegészítőn keresztül nem. Érdekes. -
Adam.d666
kezdő
válasz
Mr Dini #43439 üzenetére
Szia!
Szerintem sokan örülnék és nagy hasznát vennénk bármi exoshark-ra hajazó keresőnek movieshark-os addonokhoz. Úgy meg pláne jó lenne, ha utólag más addonokat is bele lehetne vonni, ahogy írtad.Nem kicsit időigényes és macerás végignyálazni minden addont adott esetekben.
Trakt támogatás már csak hab lenne a tortán (mondjuk mozicsillag addonban van, ahogy észrevettem, pedig beállításaiban nem látok rá külön fület). -
Kiadtam a VodkaTV v0.7.6-os verzióját, került bele műsorvisszanéző.
Tölthető innen: [link]
Csak IPTV Simple-be importált listával és EPG-vel együtt működik. Az addon frissítése után exportálni kell manuálisan a csatornalistát és az EPG-t is! Majd a catchup-ot engedélyezni kell az IPTV Simple beállításokban:
Ezt követően a Kodi beállításokban a PVR & Live TV alatt egy Műsorújság -> Adatok törlése is fog kelleni, hogy a friss EPG betöltődjön.
Végül a csatornalistára navigálva zöld pöttyök fognak megjelenni a visszajátszható műsorok mellett:
Ahol nincs zöld pötty, azt nem lehet visszajátszani. Ahol van, ott I betűt lenyomva, vagy hosszan nyomva a listaelemre és a műsor lejátszása opciót választva indítható a visszajátszás.
- Ha a műsor a jövőben kerülne leadásra, a lejátszás sikertelen lesz, illetve egy üzenet fog tájékoztatni arról, hogy a lejátszás még nem lehetséges.
- Ha a műsor felvehető webes felületről, akkor a visszanézése minden további nélkül lehetséges, feltéve, hogy az elkezdődött már. Éppen futó műsorokra is lehet kapcsolni ilyen módon és az elejéről újrakezdeni.
- Ha nem vehető fel a műsor, de a szolgáltató engedélyezte rá a catchupot és a műsor nem fejeződött még be, akkor visszanézhető az elejéről.
- Ha a műsor nem felvehető és már befejeződött, akkor egy üzenet figyelmeztet arról, hogy a lejátszás sikertelen tartalom szolgáltatói korlátozások miatt.Elég egyszer beállítani, utána remélhetőleg egyszerűen működni fog. Rögzítés beállítása opció egyelőre nincs.
Kicsit káoszos lett a megvalósítás, mivel linuxon nem működik a visszajátszás, ezért a telefonos API mintájára implementáltam a visszajátszást. De működik, szóval nem lesz probléma. Csak másképpen, mint a hivatalos app.
Kérem, hogy megosztás esetén a Github linket tessék megosztani és nem letöltött zipet újraosztva! Kerüljük el a vírusos zipek terjedését! Köszönöm!
-
Mivel hamarosan elvesztem a hozzáférésem határozatlan időre a Yeti TV-hez, átemeltem gyorsan pár dolgot, amit a VodkaTV kiegészítő írása közben tapasztaltam meg a NotYet kiegészítőbe és felraktam a v0.7.8-as verziót az MSrepóba, illetve a projekt Github oldalára.
Changelog:
- Fix: az EPG letöltő folyamat mostantól nem akasztja meg a lejátszás monitorozó leállítását
- Új: epizód nevek mostantól bekerülnek az EPG-be, illetve már nem csak sorozatoknál fog megjelenni az epizód sorszáma, hanem bárhol, ahol elérhető. Az olyan sorozatoknál pedig, ahol nincs epizód sorszám, nem rakok be 1-et mostantól.
- Új: Ha nincs az adott műsorhoz gyártási év megadva, akkor nem 1970-et állítok be mostantól.
Az eddigieket pedig nagyon köszi @tomp fórumtársnak. A fiók felajánlása és a tesztelései nélkül nem jöhetett volna létre a kiegészítő.
-
blakey
titán
válasz
Mr Dini #43502 üzenetére
Kétszer töröltem, újratelepítettem, másik könyvtárat adtam meg útvonalnak, rögtön a beállításoknál, amikor megadtam az útvonalat, sikeresnek tűnt, aztán néhány másodperccel később már sikertelennek ítélte, epg-nél végig ment és rendben is találta, a megfelelő helyen van a fájl.
Köszönöm -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged