- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roti86 #43546 üzenetére
Szia!
Itt mégiscsak az engedély volt a problémás, nem az encoding. Privátban folytatódott a hibakeresés, hogy ne spammeljük a topikot.
Azonban más is jelezte, hogy nem ment nála a VTV csatornaexport és ott tényleg a karakterkódolás volt problémás. Ezt még aznap javítottam is: [link] Azt a hibát ez a fix megoldotta. Egyelőre nincs verziózva, mert terveztem több dolgot is az addonba rakni még, mire kirakom.
Ha sürgős, töltsd le a githubról a plugin.video.vodkatv mappát és zipeld be úgy, hogy a mappa is benne legyen a zipben. Hasonlóan a kiadásaimhoz. Vagy az is jó, ha szerkeszted az én zipemben azt az egy sort.
Jövő héten várhatóan több időm lesz és kiadok egy verziót, ami tartalmazza ezt a fixet. Elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged