- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak kezdő
újonc
Sziasztok, uj felhasznalo vagyok a kodi nal. Szoval kb 3 honapja kezdtem. Mikor elsonek telepitettem minden device n jol mukodott. Most az utobbi par hetbe nem. Stram online es egyebb dolgok sajnos nem mukodnek allandoan kilep ha nezzek valamit. Loggol allandoan. Nagyon jo a netem az se akadály. Minden oprenceren probaltam kiveve persze linux. Nem stabil. Szoval letezik valami addson amivel tudom ellensulyozni ezt. Kulfoldrol probalkozok nezzni a musorokat. Szoval egyre rosszabb forumokat olvasgatok, de meg nem talaltam ra megoldast. Aki tud segiteni ne fogja vissza magat. Koszi
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Korábban linkeltem, hogy sikerült életre kelteni a waaw filmes tárhely linkjeit Kodi alól, amihez írtam egy resolver kiegészítőt proof of conceptnek, illetve megírtam a resolveurl fejlesztőnek, hogyha akad ideje, nézzen rá. Ez most meg is történt és bekerült a legfrissebb resolveurl-be a támogatás. Mostantól mennie kell ezeknek a linkeknek is.
Indítást követően meg fog jelenni egy kép egy play gombbal, illetve egy mozgatható célkereszt, amit a billentyűzet nyilaival, vagy a képernyőn megjelenő gombokkal kell nagyjából a play gombra pozicionálni, majd enter és indul is a lejátszás. Sajnos a feliratokat nem csinálta meg a resolveurl fejlesztője. Az én verziómban működik.
Hála vargalexnek pedig a netmozi is kapott egy frissítést, amivel működni fognak ott is a linkek.
MSrepó segítségével frissíthető mindkét addon igény esetén. Remélem hosszú életű lesz és valakinek a hasznára válik.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Adam.d666 kolléga jelezte, hogy a FilmPapa HD addon beállításainál plain text-ként látszik a jelszó. Természetesen elfelejtettem elrejteni.
Ezért a MovieShark repo-ba felkerült a FilmPapa HD addon 1.0.23-as verziója. A változások:
- Jelszó elrejtése a beállításokban
- Hivatkozás megjelenítése a forrás oldalhoz
- Első login bugfixAlex
-
dmbkaroly
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyen írok a problémámról. Több éve használok movieshark-ot Kodi 18.9-en, android tv-n, windowson, android telefonon. A gondom a következő: bármelyik tartalomnál, a kiszolgálót kiválasztva a lejátszás nagyon ritkán indul el. Csak egy villanás a felület tetején, mindennemű hibaüzenet nélkül. Ritkán sikerül egy-egy lejátszás. Más kiegészítőknél ilyet nem tapasztalok, pl. Oath. Hol lehet a hiba? Köszi a segítséget.
-
PpenoO
őstag
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A Vodka működik a Xiaomi Mi TV Stick-en, de - gondolom ez nem az addon hibája - folyamatosan töltöget, akadozik az adás.
Lehet valahogy ezt orvosolni?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
Ikolum
csendes tag
válasz #01993216 #37111 üzenetére
Szeretnék segítséget kérni abban hogy van ez a régi hozzá szólás :
" Ha minden kész, akkor úgy kell működnie, hogy a kiválasztott film vagy sorozat megnyitásakor, egy felugró ablakot fogsz látni, amiből kiválaszthatod, hogy melyik kiszolgálón keresse meg. Filmek esetében mindhárom kiszolgáló elérhető, sorozatok esetében csak a NetMozi és a Mozicsillag elérhető, ugyanis az OnlineFilmekIngyen oldalon nincs sorozat."
Sajnos nekem csak a YouTube jelenik meg a NetMozi, Mozicsillag, OnlineFilmekIngyen nem dobja fel. Hogy tudom beállítani?
" addons.zip-ből a strings.po fájlt másold a C:\Users\username\AppData\Roaming\Kodi\addons\skin.arctic.zephyr2.resurrection.mod\language\resource.language.hu_hu mappába és írd felül, ami ott van. Ez egy apróbb nyelvi módosítás.
Az addons.zip-ben található 3 JSON fájlt pedig másold a C:\Users\username\AppData\Roaming\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.themoviedb.helper\players mappába"addons.zip sajnos már nem elérhető mi volt benne?
strings.po és a 3 JSON fájlt Nem tudom felrakni
Ehhez van köze?FilmPapát is hozzá lehet adni?
CoreELEC 9.2.8 és 18.9 es kodi
Köszönöm a segítséget!
-
Adam.d666
kezdő
válasz vargalex #43979 üzenetére
Írtam privátban, de megoldódott, ezért itt tolom a helyzetjelentést, hátha más is járt így. Szóval a jelszó nem tartalmazott speciális karaktert. Windows alatt este még nem talált frissítést 19.4 matrix, előbb viszont sikerült lefrissíteni filmpapa-t. Bejelentkezés után ment is a lejátszás. RPI4-en továbbra is dobálta a táblákat, ezért beállításokban töröltem a bejelentkezési adatokat, nyomtam egy mentést, majd újra bejelentkeztem. Ezután már elindult a lejátszás (bár nem értem, ez miért okozhatott gondot frissítés után?!). Ellenben most fagyasztotta le 2.x az RPI-t a filmpapa 5 perc leforgása alatt (a betöltő karika áll a képernyő közepén, nem forog, nem reagál semmire)...
-
vargalex
Topikgazda
válasz halasz007 #43980 üzenetére
Inputstream adaptive szükséges a lejátszáshoz, aminek a Leia alatti megfelelő működését ha jól tudom csak CoreElec alatt oldották meg. Szóval, frissíteni kellene a Kodi-t.
Esetleg lehetne kapcsolható az inputstream adaptive használata a kiegészítőben, de ugye éppen azért került bele, mert nélküle akadozik a lejátszás, kimaradnak részek (5-30 másodperceket átugrik a lejátszó), szóval, nem biztos, hogy érdemes.[ Szerkesztve ]
Alex
-
halasz007
csendes tag
válasz vargalex #43976 üzenetére
Sikerült bejelentkeznem, nincs speciális karakter, viszont Phillips Android TV KODI 18.9 Leia nem játsza le a filmeket, nem ír ki hibát, jobb felső sarokban megjelenik egy pillanatra a lejátszás indítása ikon, de nem tölti be a filmet. Tudnád esetleg tesztelni 18.9 alatt? Köszönöm!
-
vargalex
Topikgazda
válasz vargalex #43978 üzenetére
Közben megnéztem, regisztráltam egy felhasználót, aminek a nevében van pont. Nem az zavarja...
Szóval, sajnos mégis a te loginodra lenne szükségem, mert akkor valami olyan karakter van a jelszóban, amit a python-os quote_plus nem jól kezel (valószínűleg).[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz Adam.d666 #43977 üzenetére
Igen, mert folyamatosan próbál újra és újra bejelentkezni, de nem sikerül. Nyilván a film listát ettől függetlenül le tudja kérni, mert ahhoz valójában nem kell login. A lejátszáshoz, illetve az epizód listához (valamint az infó előtöltéshez) van szükség rá.
Sajnos ezen csak úgy fogunk tudni átlendülni, ha privátban átküldöd nekem a login adataidat. De azért megnézem még a login névben a pontot, bár elvileg nem kellene, hogy zavarja.Alex
-
Adam.d666
kezdő
válasz vargalex #43976 üzenetére
Ugyan ez lett a nevem, mint itt. Frissítés után rendszeresen dobálja fel a "Sikertelen bejelentkezés! Hibás felhasználónév, vagy jelszó!" táblát. Ellenben okézás után újra előjönnek a filmlisták, de továbbra is hibát dob a lejátszás. Belépek addonba, jön a tábla. Oké után belépek a "Legújabb filmek és sorozatok" mappába, újra tábla, okézás után előjön a film lista, kiválasztás után tábla oké után újra tábla, következő oké után filmpapa hiba. Minden filmes linknél 2 bejelentkezés hiba tábla ugrik fel.
Log: [link]
-
vargalex
Topikgazda
válasz Adam.d666 #43974 üzenetére
Sikertelen a bejelentkezés valószínűleg azért, mert speciális karakter van a felhasználó nevedben, vagy jelszavadban.
Ezért a Movieshark repo-ba felkerült a FilmPapa HD addon 1.0.22-es verziója. A változások:
- Speciális karakterek kezelése a felhasználó névben/jelszóban
[ Szerkesztve ]
Alex
-
adamp0806
lelkes újonc
válasz fatalista22 #43971 üzenetére
+1
Egyetértek. Tényleg patika lett és nálam is megy minden bejelentkezés után. (Kodi legfrissebb verzió, eszközök: Xbox Series S és Xiaomi Mi Box S) -
fatalista22
tag
-
Adam.d666
kezdő
Én is köszönöm a FilmPapás melót, de sajnos nálam nem indul. RPI4, libreelec, matrix 19.5. Addon (és minden más is) frissítve, regisztráció után be tudtam lépni, de addonon belül minden film/sorozat indítására filmpapa hibát dobott eddig kivétel nélkül. Legnézettebbeket próbáltam, köztük olyanokat is, amiket nemrég néztem az addonon.
Böngészőből az oldal bejelentkezés után probléma nélkül működik. -
blakey
titán
-
aldebaran
őstag
A Filmpapa HD -t sajna már nem lehet használni, mert folyton bejelentkezési adatokat kér. Hol kellene hozzá regisztrálni?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
lacy78
csendes tag
Sziasztok, lehetséges hogy legyen hdmozi.hu, meg jobbmintatv kiegészítő ?
-
vargalex
Topikgazda
válasz xcsabo #43958 üzenetére
Nálam sajna nincs a kiegészítőhöz tartozó kedvenc. Tudnál adni egy-két példát, hogy most hogy néz ki?
Viszont azt gondolom, hogy ezek jellemzően sorozatok lehetnek. Nekem úgy tűnik, hogy sok sorozat eltűnt most az oldalról (emlékeim szerint pl. a The Last of Us ott volt, de most nincs), így egyáltalán nem biztos, hogy megoldható.
Filmek, illetve létező sorozatok esetében viszont a forrás oldalon változhatott az URL, így a kedvencek-ben szereplő plugin URL is változott.Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz xcsabo #43956 üzenetére
A favourites.xml file-t szerkesztheted, így többet is törölhetsz.
Alex
-
-
vargalex
Topikgazda
válasz xcsabo #43929 üzenetére
Sziasztok!
A Movieshark repo-ba felkerült a FilmPapa HD addon 1.0.20-as verziója. A változások:
- Forrás változás követése
- BejelentkezésTeljes körűen még nem tudtam tesztelni, de biztosan lesznek önként jelentkezők. Az már biztos, hogy az oldalon találtam olyan tartalmat, ami nincs sorozatként megjelölve (ugye ha nem a sorozat kategóriában nézzük, akkor minden megjelenik), de mégis az. Azzal egyelőre nem tudtam mit kezdeni. Természetesen ha a sorozat kategórián keresztül jutunk el hozzá, akkor jó lesz.
Alex
-
z0lii
csendes tag
Ahogy elnézem, te jobban...
-
őstag
válasz Csillagember #43943 üzenetére
Köszi, de nincs szükségem rá.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Csillagember
kezdő
válasz Arolotifar #43942 üzenetére
Adtam egy Őstippet
-
őstag
válasz Csillagember #43941 üzenetére
Reménykedj, hogy valakinek van rá ideje és megcsinálja Amúgy a megoldás az, ha kéred
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Csillagember
kezdő
Üdv újra
Kihalt a Filmpapa Addon kodira.Tudom,hogy regisztrációs.Kéne egy belépés opció a Filmpapa addonon belül amit ha beirsz megjegyez.
Hogy látjátok ti ezt?Mi a megoldás?
-
-
z0lii
csendes tag
Látom nem értetted meg, amit leírtam.
Megpróbálom újra.
Van az oldal, hogy onlinestream.live, és van egy onlinestream kodi addon.
Eddig tudsz követni? Én úgy sejtem, hogy az addon az oldal linkjeivel működik.
Az oldalon levő linken elindul a lejátszás, az addonon nem.
Ennél közérthetőbben már nem tudom megfogalmazni. -
consono
nagyúr
Ugye az megvan, hogy a onlinestream egy közösségi megosztó TV és rádió csatornákhoz, nem pedig szolgáltató? A csatornák jönnek, mennek, semmi sem biztos.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
z0lii
csendes tag
válasz brazos #43933 üzenetére
Az M1 lehet, hogy megy, de én nem a királyi csatornát szeretném nézni
A sorozat+ például nem kapcsolódik a stream 1-en, a stream 2-n meg lassabban pufferel, mint ahogy az adás menne, ezért mindig kilép. A streamonline oldaláról ha kimásolom a stream 1 linkjét, akkor böngészőben hibátlanul fut. Próbáltam régebbi addont felrakni, de azok nem működnek. Pár hónapja a stream 1 is tökéletesen ment. -
z0lii
csendes tag
Üdv!
Mi a trükkje az online stream addon működésre bírásának?
Az 1-es stream szinte egyik csatornánál sem indul, de böngészőben hibátlan. -
xcsabo
senior tag
Regisztrálós lesz a Filmpapa..... Gondolom az addon nem fog utána működni sajna.
-
bomizo
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni (ha létezik) olyan képnézegető alkalmazást Kodi Matrix 19.5 alá, amivel a NASon tárolt képeket normálisan (pl.: az álló képeket nem nyújtja szét, a GPS koordinátákat felhasználva meg tudja jeleníteni a képeket egy térképen) meg tudjuk nézni?
Kodit nem akarom frissíteni, mert a 20 -as verziók nálam nem működnek együtt a TCL tv -vel.
A kodi gyári repoban, illetve az MSRepoban nem találtam semmi szimpatikusat.
Köszönöm! -
vargalex
Topikgazda
válasz nfsu17 #43922 üzenetére
A json lekéréssel (tokennel) lehet kérni pl. tv2-höz tartozó manifest.m3u8 file-t is, de csak egy általános "Hamarosan folytatjuk TV2 Csoport" statikus stream látható.
#43923 ebayer: Az Élő menüpont alatt lévő "Korábbi élő műsoraink" gomb alapján arra következtetek, hogy itt igazából csak a valóban élőben közvetített adásokról (jellemzően meccsek) lesz szó és nem Élő műsort jelent (persze a meccseknél éppen az).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
ebayer
tag
Sziasztok!
A TV2 Playben nem lehet nézni az élő adást vagy csak én nem találom? Konkrétan a Spíler érdekelne (Spíler 2 vagy Spíler Extra), mert böngészőből ezek nézhetők. Egyébként TV2 Play Prémium előfizetésem van. -
Massoud
csendes tag
válasz brazos #43912 üzenetére
HP T610 Thin client 32 GB SSD-el HDradeon videokártyával 4 GB rammal. Nincs rajta más, csak a Kodit használtam róla. Az x86._64-10.04 került rá vissza, ez is volt, mielőtt frissíteni próbáltam. mivel visszafelé nem lépkedhettem, penndrive-ról újra lett telepítve. Viszont sok olyan filmet, amit eddig lejátszott, most nem hajlandó, szétesik a kép, vagy egyszerűen lassítva játsza le. Ma már nem nyüstölöm tovább .Köszönöm a segítséget!
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam CoreELEC Nexus-ra.
Tudna valaki ajánlani Nexus alatt működő Radarr, Sonarr és Jackett kiegészítőkhöz repo-t?
Köszi! -
brazos
senior tag
válasz Massoud #43911 üzenetére
Amennyiben csak a Libreelec van azon a laptopon, célszerű lenne lementeni valahova, akár egy usb-re is a Kodi profilodat, majd az egész merevlemezt leformázni, és a Libre-ből feltenni rá a régi, 19.5-öt tartalmazó verziót.
Old Version (2023.01)LibreELEC 10.0 Kodi 19.5 Linux Kernel 5.10.xGeneric PC Generic LibreELEC-Generic.x86_64-10.0.4.img.gz
egy usb kulcsra is meg tudod csinálni a telepítőt Windows alatt, a letölthető Windowsos LibreELEC USB-SD Creator-al. Ha esetleg 32 bites linuxos verzió kéne ebből, szólj, mert az még megvan valahol, akkor megkeresem és felteszem neked.[ Szerkesztve ]
-
Massoud
csendes tag
válasz brazos #43909 üzenetére
Na, ja nem is akarok vele 4K-s filmeket nézni, elég a full HD. Mrghalt a második Popcorn V-ten is, a javításával nem foglalkozik az érdi szerviz, az androidos vacakokat utálom, biztonsági lejátszó lett volna a Dune HD Solo Lite mellé, vasárnap vettem egy 20-asért, jó kis mindenevő lejátszó, szerintem.
Melyik verziót telepítsem szerinted, amit még elbír a HP T510 hardverje? 10.1 volt rajta, azt hiszem, amíg el nem hittem, hogy a frissítés majd jót tesz neki . -
Adam.d666
kezdő
válasz vargalex #43893 üzenetére
Köszi, sajnos ctrl+alt+f2 nem megy (alt gr-el is próbáltam), f12 pedig nincs is a billentyűzetemen XD (ilyen usb-s kínai controller méretű világítós vacak, beépített touchpaddal ... eddig nem tűnt fel, hogy nem teljes a billentyűzet ).
SSH számomra teljesen ismeretlen terep, de rá googlezok majd, hátha ...
Másik rendszer alatt hogyan oldhatom meg? Csak windows alatt tudok vele vacakolni, de win32discimager az egész kártyát másolná, hiába szinte üres a 32-es. Darabolni ugyan csak nem tudom, hogyan lehet a már beolvasott image-t windows-ban. -
Massoud
csendes tag
2 év után elővette kis HP510.esemet, rajta Libreelec, gondoltam frissíítem 10-01-et 11.03-ra- Nem kellett volna nem játsza le a filmeket, csak zöld csíkozás van, néha hang. Visszafelé meg már nem tudo " frissíteni".
Újból kell telepíteni penndrive-ról a Libreelecet, vagy van valami más megoldás is? -
gyűrű
addikt
válasz ®abstract® #43904 üzenetére
Január óta omegákat használok minden itthoni boxon, sticken, tv=n, matrix maven után egyből. Nálam bevált. A quietvoid volt eddig, a márciusi, ami minden eszközön oké.
A nexust kihagytam, egyedül egy CE pendriveon van 1 db, tesztre, de az speciális, mert azon megy a dv visszaportolva. Nexus semmi újat nem hozott. -
-
gyűrű
addikt
válasz PpenoO #43902 üzenetére
Az omega nightly is tartalmazza már a libdovi módosítást quietvoidtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autóhifi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest