Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz interstate76 #4508 üzenetére
Ez arra volt jó hogy olyanok is megszólaljanak és megköszönjék akik eddig nem tették,de használják a szerzők munkáit.Persze ha olvasnák a topikot akkor leesett volna nekik hogy ez egy vicc.
-
VTS_Tibi
csendes tag
válasz interstate76 #4564 üzenetére
Azt probaltam en is de miutan elinditom a telepitest kiirja hogy a telepites nem sikerult
-
VTS_Tibi
csendes tag
válasz interstate76 #4583 üzenetére
Így végül sikerült, köszönöm
-
laracroft
aktív tag
válasz interstate76 #4666 üzenetére
Köszi! Szuper!
-
Kombat
őstag
válasz interstate76 #4673 üzenetére
Próbáltam úgy is, hogy ment közben más is, meg úgy is, hogy semmi más nem volt, de nem tapasztaltam különbséget. Ugyanúgy akadozott mindkét esetben.
-
robi1979
aktív tag
Ezt hová kell beÍrni? BeÍrtam a simple IPTV client EPG-jéhez, de semmi...
-
Cesta
csendes tag
androidnál is ezt kell beírni ? / Mozilla nincs telepítve mivel csak filmnézésre használom/
-
róland
veterán
válasz interstate76 #4821 üzenetére
Köszönöm!
Huliganboy: Lehetne ezzel az információval frissíteni a leírást?!
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Aryan
senior tag
válasz interstate76 #4815 üzenetére
Az a furcsa kettő ugyanolyan Seagate 320gb-os not winyóról van szó. Mind a kettő ntfs fájrendszerrel rendelkezik. Egyiken csak filmek,másikon csak sorozatok vannak. Filmes winyót automatikusan felmountolja, sorozatost nem, nem is jelzi a jobb alsó sarokban, hogy rádugtam volna a gépre. Csak eltávolításkor írja a winyó nevét amire elneveztem. Plusz táp nem hiszem, hogy kellene neki, filmes winyó tök jól megy.
Fura, megpróbálkozok olyan usb hubbal aminek plusz táp kell. Most fixen dugtam rá az usb portokra a kicsi gépre a winyót.
-
Aryan
senior tag
válasz interstate76 #4833 üzenetére
Köszi a segítséget
-
lord.lakli
őstag
válasz interstate76 #4861 üzenetére
Na meg előfizetői kártya sem ártana az olvasóba, ha nem az ingyenes adásokat szeretné nézni
-
vargalex
Topikgazda
válasz interstate76 #4864 üzenetére
MindigTV-nél nincs párosítva. Kártyaolvasó, illetve DVB-T vevő pedig gombokért beszerezhető ebay-ról/aliexpress-ről. A Pi2 (és így a Pi3) pedig bírni fogja. Több tunerrel pedig az összes MUX párhuzamos vételére/továbbítására is lehetőség nyílik.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
mexel
veterán
válasz interstate76 #4944 üzenetére
A tracktv macera lesz, olyannak csinálom tableten a kodit aki abszolút nem ért semmi ilyenhez, nem biztos hogy azt tudja kezelni. A kedvencekhez nem tudom hogyan kell bármit hozzáadni, nem sikerült.
Hopp, illetve most sikerült,hosszan nyomva működik, de nem mindenhol. Az a baj, hogy ez nem automatikus, ha elindítok egy filmet akkor nem jegyzi meg.
Amit be tudtam állítani és tetszik: a fájllistánál ha rábökök a filmre az exodus-nál kiadja az infót és még külön választhatom a lejátszás stb gombot. Ugyanennél a beállításnál a movieshark nem ad infót hanem azonnal indul a film.
Próbálkozom azzal hogy ottis működjön, nem tudom lehetséges-e.[ Szerkesztve ]
-
zento
csendes tag
válasz interstate76 #5566 üzenetére
Na de én újonc vagyok vagy mi...
"újoncok, egy két napja, hete regisztráltak nem kaphatnak linket"
-
huliganboy
addikt
válasz interstate76 #5731 üzenetére
Erre gondoltam én is, de ha elolvassátok rendesen akkor benne van, hogy a korábbi linkel rendelkező újoncok megkaphatják a listát. Én ezt leírtam!
Hol itt az ellentmondás?
-
nagyúr
válasz interstate76 #5731 üzenetére
Most már vki magyarázza el, hogy mi köze a BH meghívónak az iptv link jogosultsághoz?
-
huliganboy
addikt
válasz interstate76 #5872 üzenetére
Azt más kérte... vagy nem?
-
TheProb
veterán
válasz interstate76 #5934 üzenetére
Arra meg az a lényeg, hogy ha Kodi-n nézek meg valamit akkor az nem fog PLEX-en frissülni megnézettként. Továbbá a PLEX-em szinkronizál a trakt.tv-vel is. (bár utóbbit gondolom meg lehetne oldani kodi-nál is)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz interstate76 #5936 üzenetére
Okés, köszi a tippet.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
justice84
aktív tag
válasz interstate76 #5939 üzenetére
Helló itt is!
Csak így gyorsan átfutva az addont annyival tűnik jobbnak a PleXBMC -től hogy itt főmenübe is kihelyezi a Filmeket ,Sorozatokat.. stb olyan mintha ha közös adatbázist használnál SQL-el,közöz elérést SMB v. NFS, és a advancedsettings.xml és a sources.xml másolnád a kliensekre, egyszerűen egy telepítéssel és egy bejelentkezéssel megvan oldva a dolog.
-
roenick
csendes tag
válasz interstate76 #6036 üzenetére
Hát..biztos igazad lehet mert most megpróbáltam és feltettem egy Samsung Tablet re a KODI-t.
És hozzá a MoviShark-ot és úgy mindent ami hozzá tartozik.
Gond nélkül fut
Mi a bánat lett a box-al?? Az este kb 23:00 ig filmeztem és tökéletes volt.
Most meg hibát ír ki a Movie Shark,Filmecske,MediaKlikk-nél végig -
rooney8
aktív tag
válasz interstate76 #6108 üzenetére
hmm, köszi, nem is tudtam, hogy van ilyen topik
köszi, erre is rálesek. igazából tesóméknak vennék valami ilyesmit. szóval nem kell, hogy sokat tudjon, meg hogy profi cucc legyen. konkrétan kodival online filmezés a cél. gép nem alternatíva, ezért gondoltam valami ilyen olcsóbb eszközre.[ Szerkesztve ]
-
atyca
senior tag
válasz interstate76 #6134 üzenetére
Leszedni,és újrarakni a pluginokat.
Többször.
És közben anyázni.
Azt is többször...
Egyszerűen nem akarta az Exodus+-t felrakni.
Aztán valamelyik előzőt sikerült,akkor meg nem engedte frissíteni..
Agybaj.
Egyelőre csak az Exodus+,és a Movieshark lett feltéve.
Más:
A repoban van egy script.module.msresolver.
Az meg mifene?Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
GZoli7
senior tag
válasz interstate76 #8221 üzenetére
Szerintem tegyél rá dualboot-tal pendrive-val/akármivel egy libreelecet.
-
Mr Dini
addikt
válasz interstate76 #8221 üzenetére
Szia!
Nem fog menni, mivel az addon tartalmaz egy addon.xml fájlt, ahol meg van adva egy minimum xbmc és egy minimum python verzió is (többek közt). Meg lehet próbláni régin is, az xml módosításával, de kicsi az esély rá, hogy menni fog minden..
A régi verziók pedig azért dobhatnak eltávolított -at, mert nincs benne frissítve az url parser sem már.
Szóval, ha teheted, szerintem is jobb a friss libreelec.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
csubyy
tag
válasz interstate76 #34351 üzenetére
A repó tartalma azért frissült.
-
vargalex
Topikgazda
-
blakey
titán
válasz interstate76 #34417 üzenetére
Ahogy most az előfizetéshez jár a Horizon Go úgy a megszűnésével járni fog a Vodafone TV.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
cof
veterán
válasz interstate76 #34417 üzenetére
Nem tudni. Még arra sincsen pontos dátum, hogy mikor szűnik meg a HorizonGO, nagy a káosz a Vodánál. A VTV app az egyelőre QR kódos belépéssel működik, szóval oda mindenképpen kell egy VTV BOX is.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
brazos
senior tag
válasz interstate76 #34661 üzenetére
Ennél már csak az a rosszabb, ha pl. egy új sorozatot az éppen favorizált addon nem is ismer.(nincs fenn a forrásoldalon, vagy törölték onnan vagy megváltozott az oldal elérési útja)
Vegyünk példának egy viszonylag új sorozatot a Debris.t.
Ezt az új sorozatot pl. a dmdmedia nem is ismeri, fel sem hozza.
Az exoshark már ismeri a sorozatot, fel is hozza, de nem talál lejátszható stream folyamot.
A Exodus Redux is ismeri az új sorozatot, fel is hozza és talál is hozzá jó sok szolgáltatót, bár a listából csak kevés szolgáltatónál indul el a stream, de ahol elindul, ott még némelyiknél saját beépített angol felirat is kiválasztható hozzá. A nyelv persze alapból angol.(magyar nyelvi találat nincs hozzá)
ExodusRedux [link][ Szerkesztve ]
-
asdasdasd
tag
válasz interstate76 #42676 üzenetére
Van esély működő Youtube-ra Leia alatt? S912-es boxom van,tudtommal nemmegy rá frissebb.
-
nfsu17
veterán
válasz interstate76 #42689 üzenetére
Matrix alatt nálam ment az alpha4...tegnap. ma még nem néztem.
Már alpha5 is van.
Erre a hármast teszed fel?
Csak azt nem értem, a YT unofficial repoban miért nem látom ezeket a verziókat. Így mindig zip-elve nem lesz móka feltenni ezeket...de legalább örüljünk, ha megy[ Szerkesztve ]
-
Martin Eden
tag
válasz interstate76 #42690 üzenetére
Igen, ugyanerre, szóval akkor csak ismételtem.
-
-szabi-
őstag
válasz interstate76 #42719 üzenetére
Részemről favourites.xml, mediasources.xml, passwords.xml és sources.xml fájlokat szoktam lementeni és friss telepítés után visszamásolni.
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #42999 üzenetére
Igen, de akkor nem lehet a TV távirányítójával vezérelni a Kodit Pedig jó dolog.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blakey
titán
válasz interstate76 #42999 üzenetére
Elég, ha a CE CEC beállításaiban beállítja, hogy a box ne kapcsolja be a TV-t, csak fordítva.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zolikaDB
veterán
válasz interstate76 #43093 üzenetére
Köszönöm, hogy válaszoltál.
A probléma ugye mai napig fennáll nálam, amit nem értek, és elmondom miért:
ugyanazt a verziószámú Kodit tettem fel telefonra (Galaxy S10e) és az Amazonos Fire Stickre. (persze az egyik érintős telefon, a másik távirányítós TV-s alkalmazás)
Namost, amit a többiek mondanak, hogy van ikon a film címe mellett, ami jelzi, hogy épp nézem-e, vagy befejeztem stb., az telefonon így is működik, hibátlanul. Amazon Fire Sticken meg nem
Pedig mindkettő tiszta telepítés.
No, megnézem, amit te ajánlasz.*meg is van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz interstate76 #43096 üzenetére
Ha van Plexed, akkor minek a trakt?
-
blakey
titán
válasz interstate76 #43098 üzenetére
Megosztásnál érdemesebb másik felhasználót létrehozni és a PKC-ban azt a felhasználót kell kiválasztani. Saját felhasználót ne ossz meg, mert akkor kavarodás lesz.
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #43100 üzenetére
Megoldódott: Plex applikációban nemcsak TV Shows és Movies menüpontok vannak az érintett felhasználónál, hanem "Megosztott" nevű is, és ott látszanak azok a sorozatok, amiket én meg szeretnék osztani az adott felhasználóval. Ergo ez a PKC kiegészítő hiányossága.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #43102 üzenetére
Amiket tologatok és nem emlékszem hol tartok, azokat én elengedtem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
blakey
titán
válasz interstate76 #43104 üzenetére
Megmutatod, hogy milyen megosztásra gondolsz?
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #43107 üzenetére
Értem amit mondasz, csak nálam nem működik
-
Adam.d666
kezdő
válasz interstate76 #43096 üzenetére
Szia! Trakt.tv-vel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy a movieshark repo addonokon (film papa és társai) is képes valahogy listázni a megnézett filmeket/sorozatokat, vagy magába a kodiba bepakolt videókat/sorozatokat jegyzi csak meg? Trakt-ra regisztráltam, kodiba is beraktam már és bejelentkeztem, de egyelőre nem látok semmi "feljegyzést" a trakt oldalamon, illetve beállítást sem találtam eddig rá sem az addonokban, sem a trakt beállításain belül. Én néztem be valamit, vagy az a kodi online részével nem bratyizik?
-
Adam.d666
kezdő
válasz interstate76 #43198 üzenetére
Köszönöm! Már már kezdtem reménykedni, hogy tán nekem is megkönnyíti a dolgom ... :/
Esetleg nem szeretné valaki bekomponálni a trakt támogatást a magyar addonokba? Jó/hasznos cuccnak tűnik.
-
Adam.d666
kezdő
válasz interstate76 #43205 üzenetére
Próbáltam bal és jobb egérgombot is tartani/megnyomni (tulajdonképpen ezzel is kezdtem, illetve most újra megpróbáltam), de nekem nem engedi mozgatni. Csak előjön egy tábla "törlés/átnevezés/minikép választása" lehetőségekkel. Raspberry pi 4-en, Matrix 19.5 lehet másképp működik és ezért nem? Már a sorrend változtatás is segítene valamit, ahogy írtad, pláne több mentett elem esetén (az nem opció, hogy állandóan vissza törlök és újra mentem a jó sorrendben ).
Trakt-ra visszatérve, van egy addon, mégpedig a TMDB Helper, amihez lehet trakt-ot csatolni. Azt nem lehet valahogy összehozni, hogy a magyar addonokat is tudja kezelni a TMDB helper? Külföldi addonok nálam nincsenek telepítve, így ha kiválasztom a nézendő műsört (pl. "A mi kis falunk"), "YouTube" és "Play with UPnP" lehetőségeket dob fel. UPnP nem játszott még le semmit, youtube-t pedig ismerjük ... Viszont ha benne lennének Filmpapa és társai a kínálatban, szerintem onnantól működne a trakt is. Találtam hozzá valami leírást is " https://github.com/jurialmunkey/plugin.video.themoviedb.helper/wiki/Player-Function ", de ehhez sajnos még bőven kevés vagyok.
-
Tcsabi7811
csendes tag
válasz interstate76 #43623 üzenetére
Egy picit át kellett írni aktuálisra az elérési utat és már le is lett töltve! Köszönöm!
-
brazos
senior tag
válasz interstate76 #43740 üzenetére
Szokásos kereskedői fogás, úgy feltüntetni, hogy az jól hangozzon, és a rom helyet ramként tünteti fel, de jelen esetben a cucc egy 4GB Ram, 64GB Rom tárhelyű box, aminek a tárhelyét max 512GB-ra lehet bővíteni külső SD-s tároló hozzáadásával. Lásd pl. ezt a hirdetést.
De vannak még becsületesebb kereskedők is, lásd pl. itt, akik rendesen odaírják a gép paramétereit, és nem taktikáznak azzal hgy felcserélik a ram és rom értékeket.[ Szerkesztve ]
-
lacoka55
aktív tag
válasz interstate76 #43740 üzenetére
Így néz ki [link] a tárhelynél a menüben ezt írja ram storage 64 GB belső közös tárhely teljes tárhely 512 GB nem hiszem hogy ez valós adat lenne
ez a készülék nem az enyém egy barátom vette valahol semmi okosság nem volt rajta csak az volt a kérése hogy a Disney+ kiegészítőt tegyem rá com.disney.disneyplus_2.22.1-rc1_2308040.apk ez fel is ment elindul
feltettem még a smarttube_stable.apk ez egy reklám mentes youtube verzió ajánlom mindenkinek nagyon sok mindent megtalál
próbáltam feltenni a kodit 18.2-20.2 verziókat de ezek valamiért nem mentek fel
elkezdi telepíteni és egy idő után megjelenik az alkalmazások kezelése felirat de a kodi nem található
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest