-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brazos #37405 üzenetére
Nézd... Az tény és való, hogy a kodi repó kezelése hagy(ott) némi kivetnivalót. Amikor aktívan kodiztam, én is tanúja voltam olyan anomáliáknak, hogy valakinek kézzel kellett frissítenie a repó listát, vagy restartolnia kellett az egész rendszert, hogy felmenjen a frissítés.
De még mindig jobb megoldás a normál felhasználónak az, ha már azért az egyetlen kiegészítőért is felteszi az egész repót (egyetlen extra xml fájlt jelent a rendszeren) és onnan rak fel szépen mindent, mert így az addonok képesek behúzni a függőségeiket, illetve a legtöbb esetben frissülnek maguktól. Ha nem, akkor zipes telepítés helyett inkább a korábban említett manuális csomaglista update és restart kombó javasolt. Persze ha az ember power user és vállalja a kockázatot, azt tesz, amit akar.
Csak azt szeretnénk elkerülni, hogy ne kelljen fejlesztői oldalról órákat debuggolni, hogy vajon miért nem indul el az adott stream a kedvenc kiszolgálóról, ha közben kiderül, hogy pl a resolveurl nem lett frissítve a kliens gépén és azóta javítva lett.
Ne érts félre, értékelem a szándékot, de szerintem okkal jöttek létre a repók és mindenki érdeke, hogy az legyen a preferált telepítési forrás, mivel így kevesebb a valószínűsége annak, hogy valaki elfelejt frissíteni és emiatt hibák soraiba fog belefutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest