Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Ejha,
Nemis gondoltamvolna, hogy mekkora farokméregetést gerjesztek àrtatlan kis kèrdèsemmel, basszus.
Namostmàrakkor vàlaszolna valaki😃?
Egyedüli megoldàs, ha mindent letöltök mégegyszer a laptopra és onnan osztom vissza a Kórra?
Elég fapados.
Vagy vegyek premiumtagságot?Nemkivánom én pénzér😃
-
ilovedigweed
senior tag
válasz tomy86 #36495 üzenetére
Köszönöm!
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
cof
veterán
HorizonGO nálatok is beakad 1-2 másodpercre? Elfogy az előtöltés, kb. 2 napja csinálja.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
tomy86
addikt
válasz ilovedigweed #36494 üzenetére
Stabil a Mátrix is. Telepítés menete ugyanaz.
Viszont én nem vagyok egy hardcore user (szinte csak zenehallgatásra használom a boxot), úgyhogy ha komolyabb tapasztalatokra vagy kíváncsi, akkor menj vissza az Amlogic topikba és ott olvashatsz véleményeket! Valamint lehet, hogy telepítés előtt vissza fel kell tenned egy android rendszert, de azt is megmondják ott.[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz tomy86 #36493 üzenetére
Köszönöm!
9.2.7 volt a boxon mikor a dobozba került. Most feltettem a 9.2.8-at de ha elég stabil a Mátrix akkor arra frissítek. Melyik a jobb rendszer? Mit javasoltok?
Illetve a Mátrixot is úgy kell telepíteni mint a 9.2.8-at? A boxon nincs android, a 9.2.8 ment a belső memóriába. Ha más nem lesz akkor a Mátrixot kipróbálom micro sd kártyáról.
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
tomy86
addikt
válasz ilovedigweed #36492 üzenetére
Én a legújabb Mátrixot használom ezen a boxon (CoreELEC-Amlogic-ng.arm-19.2-Matrix_rc3-Generic.img.gz). De itt megtalálod a korábbi CoreElec verziókat is.
Egyébként az "Amlogic S905, S912 processzoros készülékek" topikban is jó helyen volt a kérdésed, mert nem nyílt új topik az újabb boxoknak, úgyhogy ott vannak infók az s905x3-ról is.[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Előszedtem az X96 MAX+ S905x3 boxot a doboz aljáról, érdeklődni szeretnék, hogy melyik CoreElec-et ajánljátok rá? Egy letöltő linket is megköszönnék!-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Akelaus
senior tag
válasz Arolotifar #36490 üzenetére
Neki azért nem kell, mert mi megtesszük helyette.
-
őstag
-
veterán
válasz vargalex #36487 üzenetére
Sebesség nem is baj, ha már töredékét elviszik ami kell, már a magadét megtetted. Ez így van jól. Nálam azért 12Tb, mert nem vagyok annyira azért aktív, tehát havi 1-2 film ( jó korona lockdown alatt jóval több) többnyire netflix, HBO Go és RTL Most ( neked). Nálam az az elv hogy ha sok a seeder, nálam megvan az 1-2 hónap akkor del, ha kevés seeser van akkor hagyom, van amelyik már 1 éve fut, időnként viszik. Tudom myen jó érzés mikor egy régi, nem annyira népszerű filmen elcsíptem 1-2 seedert. Nálam nincs dedikált hardver. Egy régi Xeon alapú pc fut ezen célból 0-24, ha valamit akarok vele azt pedig RDP + Qbittorrent Controller el megteszem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
vargalex
Topikgazda
válasz MadMancs #36485 üzenetére
Nálam is folyamatosan megy az upload (a kezdetekben routeren futott a torrent, majd egy Seagate GoFlex Net-et, néhány éve pedig x86 alapokra épített mini szerveren). Egyszerűen azért, mert így illik, így tud egyáltalán működni a protokoll. Ugyan nem nagy a feltötlési sebességem (jelenleg 22 Mbps, de korábban ugye a kisebb csomagok miatt ennél is kevesebb volt), de így is 248,74 TB feltöltésem van a 14 éves regisztrációm óta a kérdéses oldalon...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
veterán
válasz Jazz77 #36483 üzenetére
Neked van. Az hogy a tracker nem várja el seed, az nem azt jelenti hogy maga a torrent etikett sem. 12 éve vagyok az oldalon 11Tb uploaddal, elite rang + prémium. De seed akkor is megy.
Az első nagy magyar tracker (DS) valami hasonló okok miatt szűnt meg. Már ott is jelen voltam. A felhasználók hozzáállása. Ha valami nem kötelező, nem azt jelenti hogy nem illik és nem szabad.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Jazz77
aktív tag
válasz Arolotifar #36482 üzenetére
-1
Nem mondtam,hogy hülye vagy csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz...
-
Jazz77
aktív tag
válasz MadMancs #36481 üzenetére
Így van,nem vágnak ki ha nem teszem ez jelenti azt,hogy nincs seed kotelezettsegem,nagyon ügyes vagy.
14 év tagság,és több mint 3tb visszatoltott torrent után eljutottam erre a szintre,erre jössz te és kioktatsz
És a szöveg értelmezéseden is van mit javítani,ugyanis azt írtam,hogy egyenlőre ezen még nem dolgoztam,ami nem jelenti,hogy nem is fogok...Nem mondtam,hogy hülye vagy csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz...
-
őstag
-
veterán
válasz Jazz77 #36480 üzenetére
Csak úgy kicsit. Vágod mi a torrent lényege? Nem seed kötelezettséged nincs, csak nem vágnak ki ha nem teszed.
Ha mindenki így gondolkodna nem kellene túl sok mindent letöltened.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
consono
nagyúr
válasz the radish #36473 üzenetére
Az Amlogic-os boxokhoz volt valami Amlogic refresh, vagy Amlogic tools nevű progi, azzal lehetett játszani, ha jól emlékszem.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
válasz djnice #36462 üzenetére
kipróbáltam kikapcsolva is és a start/stop-al de én nem látok különbséget
viszont én nem látom, hogy akadozna a kép
pedig a szappanopera ki van kapcsolva nálam mindigez az akadozásmentesség alatt nem arra gondoltok, hogy úgy nézzen ki mint pl. a gemini man?
mert más filmről nem tudok ami még 60p-be lenne
a többi meg 23.976 ahol mindig lesz olyan hatás mintha "akadna" -
lehlke
újonc
Leher gagyi kérdés de segítségre lenne szükségem. Amiota a Kodi 19 megjelent nem megy az Exoshark, ok visszatelepittettem a 18.9 tehát megoldatlan de gondolom az nem fog mindig működni.....lesz erre megoldás hogy az Exosharkot lehessen futtatni az új Kodi változatokon
-
-
Jazz77
aktív tag
Odáig már eljutottam,hogy a keresésre már van találat,viszont mikor indítanam a lejátszást kiírja,hogy nem talál linket
-
Jazz77
aktív tag
-
Hege1234
addikt
válasz Jazz77 #36455 üzenetére
nálam hiba nélkül működik streameli még a 4k filmeket is
pár alap dolog
címet átírtad .pro -ra?
a tmdb, trakt mindent mutat azokat is amik nincsenek fenn az oldalon
teszteld olyan címmel ami biztos, hogy fenn
ha nem vagy legalább elite rangban akkor inkább hagyd..
de legalább készülj rá, hogy a h&r miatt kell seedelned akkor is
ha csak próbálsz lejátszani pár címet akár 1 percre ismivel a beépített torrent kliens csak akkor működik, ha a kodi is megy így a két nap kötelező seed jóval tovább tart ha nem fut éjjel nappal...
erre célszerű megoldás egy külső torrent klienst használni ami érzékeli, ha belekerül egy .torrent fájl (pl. qbittorrent)többi majd később mivel arról semmit nem írtál, pl. min futtatod a kodit
-
Jazz77
aktív tag
Elementumba vki tudna segíteni,ncore van beállítva de semmire nem talál linket,külön le kell tölteni a torrent filet csak akkor jatsza le...
-
Jazz77
aktív tag
Nálam elementummal akadnak a lejatszasok,ncore-ra van állítva de akadozik,az internet hibátlan,gyengébb napokon 300 mbit úgyhogy az biztos nem
-
semetka
őstag
Sziasztok! Kodiban melyik beállításnál kell azt keresni hogy mikor elindítok egy filmet akkor átváltson 24Hz-re? Alapból 60Hz-en megy a kijelző és azt szeretném ha kodiban elindítok egy filmet átváltson 24-re.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
brazos
senior tag
Nekem stabilan megy, esetleg a neteddel lehet gond, bár ahogy elnézem a címeket, ezek nem is magyar ip címek, hanem ukrajnai ip címek.
Hostname:46.149.191.219
ISP:Kaluska
Country:Ukraine (UA) UA
City:Kalush
Akkor meg simán elképzelhető, hogy kihagy, akad, vagy simán megszakad a streamfolyam, kérdés, hogy ukrajnában milyen strapabíró szerverről jönnek a streamok.[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
válasz brazos #36445 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. Lg smart tv-is (webos-en) is megy az onlinestreem playlist, de ott is ugyan ez a helyzet.
Azt még nem olvastam senkitől, hogy akad. Nálam ha megáll, sok esetben el sem indul, újra indítani kell. Van, hogy ez pl 10 perc alatt 4-5 alkalom is.
Ezért gondoltam, hogy nálam van valami hiba. -
brazos
senior tag
Este nagyobb a szerver terheltsége, ezért akad. Nyilván az onlinestream .hu nem egy Google méretű szerverparkkal és sávszéllel bír, így ha sok gyerekes nézi este a műsorokat, hamar elfogy a szufla a szerverből. Napközben kevesebb a terhelés, egyenletesebben jön a streamfolyam.
A linkeket meg te magad is ki tudod írni az egyes csatornákhoz tartozó oldalról, egy saját m3u8 fájlba, ami t még esetleg a netről elérhető egyéb gyerekműsor linkekkel is kibővíthetsz. -
Long1
csendes tag
Sziasztok,
tegnap éjjel értünk ki Horvátországba. Ma visszanéztük volna az RTL Most-on pár tegnapi műsort de, semmit nem játszik le. Az élő megy rendesen. Ma frissítette is az addont. Pechemre a Horizon Go (alt) sem játszik le semmit. Telón jó minden. Esetleg ezt valaki otthonról tudja orvosolni?
-
urgoz
aktív tag
válasz the radish #36431 üzenetére
Nálam most mennek. Kodi 19.1, 2.2.28-es verzió
-
the radish
senior tag
Valaki megnézné, hogy az RTL Most (2.2.28) élő műsorai mennek-e nála?
Köszönöm. -
fzsolte
tag
válasz fzsolte #36429 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy az éppen kiválasztott listaelem előre meghatározott paramétereit le tudom lekérdezni, de hozzá adott egyéni property-ket nem. Vagy csak nekem nem sikerült rájönnöm erre sem. Persze a paramétereket beleírhatnám egy olyanba mi string, de az olyan "jobb kézzel bal fül" esete nekem.
-
fzsolte
tag
válasz Mr Dini #36427 üzenetére
Köszi, akkor feltenném az első pár kérdésemet.
Mivel Libreelecet (9.0.2) használok RPI2-vel, ezért a KODI még a 18-as verzió.Az otthoni IP kameráknak csinálok egy felületet. Sajnos a kamerám olyan, hogy külön stream a kép (video vagy mjpeg) és külön a hang (wav). Ezt sajnos a kodival nem tudom lekezelni. Vagy legalábbis én még nem jöttem rá, hogy kell. Van lehetőség. hogy a videó alá becsempésszem az audio streamet?
Zárójelben jegyzem meg, hogy valamiért az audio streamet a kodi is és a böngésző is 6 perc után megszakítja. Azt látom, hogy sokaknál előfordul ez. Próbáltam az advancedxml-t buherálni memorísize-al meg buffermode-dal, de nem lett jobb. Egyedül a VLC játsza le megszakítás nélkül. Szóval erre sem találtam megoldást.
Visszatérve, ebből adódott egy másik gond. Amikor elkezdtem először nem pluginként hanem scriptként írni, akkor a player skinnél nem tudtam aktiválni az audio auto-repeat módot ha már megszakad. Lejátszotta az audio-t, de amint rámentem, hogy ismételje, az ikon nem változott és nem is reagált semmit. Scriptem belül sem tudtam rávenni, hogy egyből aktiválja
(xbmc.executebuiltin('xbmc.PlayerControl(RepeatAll)'))
Ezért ezt is elvetettem és elkezdtem pluginként írni, ott szépen aktiv az autorepeat.
Az audio és a video együtt játszását addig is úgy oldom meg, hogy az audiot játszom le és a képet (mjpeg) jelenítem meg felette. De ahhoz tudnom kellene, hogy éppen melyik a kiválasztott kamera. A régi KODI-ban még a kiválaszott listitemet pluginon keresztül nem tudom lekérdezni. Ha scriptet írok, akkor le tudom, de ott a már fent említett autorepeat-es probléma miatt elengedtem.Szóval azt találtam ki, hogy a stream URL-jében adnék át paramétereket a következő formában:
http://url/audio.cgi?param1=value1&stb
A lekérdezés
xbmc.getInfoLabel("Player.Filenameandpath")
meg ad-hoc jelleggel hol vissza adja, hol nem a megadott paramétereket. Audio esetében mindig, video esetében mikor milyen kedve van.
Szóval a kérdéseim összefoglalva:
1. Meg lehet-e oldani, hogy egyszerre 2 streamet játszak le? (audio és video)
2. Az audio megszakad 6 perc után. Miért és hogy tudnám ezt elkerülni?
3. Ha scriptet írok plugin helyett, akkor a player meghívásakor miért nem tudom a streamet ismétlésre bírni? Lehet, hogy azokat is le kellene programozom?
4. Miért adja vissza ad-hoc jelleggel a paramétereket?
5. Egyéb észrevétel? Mert lehet, hogy lenne egy másik megoldás amit nem veszek észre.Előre is köszönöm mindenkinek aki elolvasta és külön köszönet annak aki ezután még válaszol is rá érdemben.
Bocsi a hosszúra nyúlt írásért.
-
fzsolte
tag
Sziasztok!
Látom itt vannak akik jobban járatosak a kodi pluginek forráskódjaiban. Netalán még programozók is. Szóval saját célra írnék egy plugint és programozás közben felmerült egy kisebb probléma. Van-e valami fórum, ahol ezen kérdéseket feltehetem? Vagy itt is megfelelne nem megszegve a fórum szabályzatát? Vagy ha valaki lenne oly kedves és magán levelezésbe kezdünk, azt is megköszönném.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
tamas0721
tag
Sziasztok! Spanyol csatornákat keresnék ,tud valaki használható csomagot ajánlani kodihoz? Köszi üdv T
-
blakey
titán
válasz nfsu17 #36421 üzenetére
Nálam működik.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
brazos
senior tag
válasz Castell #36417 üzenetére
Valamelyik zip jó hozzá:
https://mirrors.kodi.tv/addons/matrix/inputstream.adaptive+android-aarch64/
inputstream.adaptive-2.6.23.zip
https://mirrors.kodi.tv/addons/matrix/inputstream.adaptive+android-aarch64/inputstream.adaptive-2.6.23.ziphttps://mirrors.kodi.tv/addons/matrix/inputstream.adaptive+android-armv7/
inputstream.adaptive-2.6.23.zip
https://mirrors.kodi.tv/addons/matrix/inputstream.adaptive+android-armv7/inputstream.adaptive-2.6.23.zip -
-
Castell
aktív tag
Sziasztok,
Widevine frissítés ügyben honnan tudom a legfrisebb verziót leszedni? Anno valaki linkelt ide egyet és azt bemásoltam a /storage/.kodi/CDM mappába.
Az a helyzet, hogy az inputstream helper nálam kifagy, ha újra akarom telepíteni vagy frissíteni akarom a widevine-t. Ezt csinálja, mióta áttértem a mátrixra. A chrome os letöltése megáll, 45-50%-nál és lefagy a boxom. Tárhely hiba kizárva, van bőven hely rajta...
Köszönöm!
-
brazos
senior tag
válasz bivalyos #36400 üzenetére
Transmission Control Panel [link]
kodi/addons/matrix/script.transmission [link]
( <addon id="script.transmission"
name="Transmission Control Panel"
version="1.0.2"
provider-name="Vasyl Gello">
<requires>
<import addon="xbmc.python" version="3.0.0" />
<import addon="script.module.kodi-six" version="0.1.3"/>
<import addon="script.module.six" version="1.14.0" />
</requires> )[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Jimjam és egyébb mese m3u nincs valakinek?
-
törölt tag
Sziasztok!
Android tv-n használok kodi-t. Melyik az a skin ami ágyból fekeve (kényelmes távolságból) is jól látható/olvasható ,filmezésre van kihegyezve és nem a monitor előtt ülés (apró betű) meg a csilivili a lényeg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest