Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zapfog13
újonc
nem tudom eliditani az indavideot es a noizi sharkot .tud valaki segiteni?
-
stoke
csendes tag
üdv! van esetleg bárkinek infója arról, hogy mrmc-n (kodi apple verziója) működik-e innen bármi is, vagy inkább bele se kezdjek?
10 ember él a világon, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem...
-
consono
nagyúr
válasz róland #16250 üzenetére
Hát, a launcher más, de attól még android. Ugyan úgy telepíthető (legrosszab esetben letöltött apk-ból), mint az androidos TV-ken.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
stoke
csendes tag
válasz Slukkica #16256 üzenetére
köszi, sejtettem, de gondoltam rákérdezek,
consono: nem vagyok nagy almafan, csak egy apple tv g4 van, arra gondoltam egy kis okosítást, de eddig is el voltam nélküle, belepiszkálni meg annyira nincs kedvem (van android media player is, azt mókolom viszont )10 ember él a világon, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem...
-
horki
tag
Valaki tudna nekem valami leírást, hogyan bírjam müködésre a PureVPN addont az R-pin, OSMC röl müködik a Kodi. Próbáltam EZ szerint telepíteni, hibát jelez nem sikerült a telepítés. Ezek után letöltöttem a zippet abból telepítettem, de nem akar csatlakozni.
Aztán ugyan ezzel az eljárással telepítettem a Windows 10 re és ott tökéletesen muzsikál. Nem tudna nekem valaki valami útmutatót, szeretném már végre müködésre bírni, ha már meg van vásárolva a PureVPN.
-
horki
tag
Sziasztok,
a NoisySharkra nem nézne rá valaki. Másnak müködik vagy csak én bénázok el valamit?
Tisztelettel !
-
moonster
tag
Szevasztok!
Melyik add-on-t érdemes használni, ha sorozatokat/filmeket szeretnék HD minőségben nézni?
Fél éve nem használtam a KODI-t és szeretnék képbe kerülni.
Felírat kezelő/letöltő add-onok megvannak, csak HD streamet nem találok.köszönöm
- Errare humanum est -
-
Beka
csendes tag
Kerestem a
addonban hol van kódolva Balkán Mix lista, de nem találtam meg. Megadnám másik addonnak is (live tv serbia ).simple TV
Az információs bejegyzés nincs frissítve az aktuálishoz sajnos.
Ki tudná bogarászni valaki mert elég jó a mostani.Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
moonster
tag
válasz Indiant #16265 üzenetére
Ahogy @Dolphine írta, a SuperSubtitles -t. Ezt a kettőt használom én is (Opensub).
Hd Sorozatok? Régen az Exodus jó volt, de olvastam, hogy megszűnt a fejlesztése és a Covenant veszi talán át a helyét.
Jó lenne valami stabil, amiről már vannak tapasztalatok.Thx
- Errare humanum est -
-
hunasdf
újonc
Sziasztok!
Kis problemam akadt a MoveiSharkkal. A Lazarus repobolt telepitettem fel a 2.0.4-es verziot, es ha addonon belul a film listat szeretnem megnezni, hibauzenettel kihal (lentebb kopiztam). Az exception-t sikerult annyival megszuntetni, hogy az if-et atirtam a defult.py 446. sorabanif url_content and 'list-inline pagination' in url_content and 'telekkel nincs tal' not in
-ra, de ekkor pedig ures listat hoz be. Hasonloan jarok keresesnel, szinten ures tartalommal ter vissza. Remelem egy guru tud valami okosat mondani errol!
Koszi a segitsegeteket elore is!Log:
17:44:19.654 T:1335874480 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.TypeError'>
Error Contents: argument of type 'NoneType' is not iterable
Traceback (most recent call last):
File "/home/kodi/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py", line 878, in <module>
build_movie_directory(args['foldername'][0], args['pagenum'][0], args['action'][0])
File "/home/kodi/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py", line 446, in build_movie_directory
if 'list-inline pagination' in url_content and 'telekkel nincs tal' not in url_content:
TypeError: argument of type 'NoneType' is not iterable
-->End of Python script error report<--
17:44:19.725 T:1946391200 DEBUG: ------ Window Init (DialogNotification.xml) ------
17:44:19.735 T:1946391200 DEBUG: CMMALRenderer:enderUpdate - vsync 41532288 (+6)
17:44:19.811 T:1335874480 WARNING: CPythonInvoker(34, /home/kodi/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py): the python script "/home/kodi/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py" has left several classes in memory that we couldn't clean up. The classes include: N9XBMCAddon9xbmcaddon5AddonE
17:44:19.812 T:1335874480 INFO: Python script stopped
17:44:19.812 T:1335874480 DEBUG: Thread LanguageInvoker 1335874480 terminating
17:44:19.818 T:1946391200 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.movieshark/?action=none&foldername=Filmek&mode=main_folder&pagenum=0
17:44:19.820 T:1946391200 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.movieshark/?action=none&foldername=Filmek&mode=main_folder&pagenum=0) failed
17:44:19.820 T:1946391200 DEBUG: CGUIMediaWindow::GetDirectory (plugin://plugin.video.movieshark/)
17:44:19.820 T:1946391200 DEBUG: ParentPath = [plugin://]
17:44:19.822 T:1946391200 DEBUG: Loading items: 9, directory: plugin://plugin.video.movieshark/ sort method: 0, ascending: false
17:44:20.002 T:1400894384 DEBUG: CAddonDatabase::SetLastUsed[plugin.video.movieshark] took 182 ms
17:44:20.017 T:1335874480 DEBUG: Thread BackgroundLoader start, auto delete: false -
Punyi75
csendes tag
Sziasztok!A live tv Szerbia másnál sem működik?Eddig jó volt.
-
hunaqua
addikt
Nem akar nekem ezzel sem életre kelni az Ind@videó.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
rendon
tag
válasz Stewe Dragon #16284 üzenetére
És itt megoszthatod? ☺
-
horki
tag
válasz Stewe Dragon #16286 üzenetére
Akkor nem értem mi volt ez a beszólás, nagyon unatkozhatsz
-
hzx0
aktív tag
Használ valaki Universal Movie Scraper a filmk infora? Ujra huztam az Le-t a tvboxon. Beállitotam a médiatáram az Universal Movie Scraper mindenhol hu-ra van állitva. Az ismertetöknél első két menünél a themuviedb.org / hu. Eddig ezzel a beállitásal Magyar volt a filmek leirása. Most meg bármire állitom Angol.
-
blakey
titán
Igen, használom és jó nyelven (HU) keresi, valamit figyelmen kívül hagyhattál, több almenü van a scraperen belül, szóval figyelmesen kell végig menni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
futizoli
tag
Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt vásároltam rpi-t kodi futtatására, akkoriban 'benne voltam a kodis témában..
Exoshark miatt pár hete már újra olvasgattam a fórumot...
Most a legegyszerűbbnek látszó feladattal sem tudok megbirkózni.
Szüleimnek vásároltam egy nexbox A95x A1 lejátszót.Legfrisebb 8-as libreelecet telepítettem rá. Szeretném a merevlemezükön lévő filmeket, sorozatokat kodiban médiatárba felvenni.(már a borítók, leírások megjelenítése is sokat dob a tv-vel való lejátszáshoz képest) A Videók/fájlok menüponton belül látszik az adathordozó (pendrive is),
viszont a videók hozzáadása menüben már nem.
Köszönettel vennék egy kis segítséget.[ Szerkesztve ]
-
myname07
csendes tag
Tudja valaki hogy a nyaron megjelent Not Sure kiegeszitohoz hogyan lehet beemelni a magyar forrasokat?
Ranezesre Covenant es Exodus kompatibilisnek tunik es azt is irjak rola, hogy reszben a covenantot integralta magaba tobb mas forras mellett. Azert tunik erdekesnek, mert tenyleg minden egyben kiegeszitinek tunik. A mozi es sorozat mellett gyerek es sport szekcio es iptv de felnott reszleg is van benne. -
tkomlosi
aktív tag
sziasztok.
stalker clienttel használom a live tv-t. azt be lehet valahogyan állítani, hogy ha egy csatorna nem tud elindulni, akkor ne pörgesse kb. 1-2 percig, hanem mondjuk álljon meg 5-10mp után?
köszi
-
kmarci25
veterán
Ritkán használom a kiegészítőket, de most van vele egy problémám, konkrétan az Exoshark-kal. Trakt fiókommal szinkronizáltam, viszont az az érdekes, hogy ha felveszek egy új sorozatot a gyűjteménybe, a következő indításkor már nincs ott, újra meg kell keresnem. Csak azokat a sorozatokat találom a gyűjteményben, amelyek amúgy is megtalálhatóak a merevlemezen, a stream-mel hozzáadottakat nem. Mi lehet ennek az oka?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
asdasdasd
tag
Az mitől van, hogy a PVR IPTV Simple Client-ben az EPG-nek megadott epg.gravi.hu/guide.xml csak néhány m3u csatornához tudja illeszteni a műsort? Mi szerint megy az illesztés? Nem látom a logikát...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest