Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időkben, úgy 1-2 nagyobb Windows 10 (vagy driver) frissítés után a DELL OptiPlex 3060 HTPC lejátszóm KODI-val (és minden más médialejátszó alatt) azt produkálja, hogy filmlejátszás esetén a FULLHD/4K tartalom egész véletlenszerűen beszaggat, bedadog a kép. Rövid pici apró pillanatokra, nagyon zavaró, főként folyamatos mozgás esetén. A köztes (hang)átjátszóm (minőségi HDMI kábellel) egy Denon X4100 erősítő, már ha bármit is számít.
Az LG 55" OLED CX3 belső médialejátszón jól, szaggatás nélkül megy minden érdekes módon. Tehát a tévét kizárnám, hogy ott van valami rosszul beállítva, a tv adások is a magukhoz mértem "jól" jelennek meg.
Szerintetek hol lehet a bibi
Illetve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Illetve miért, hiszen nem állítgattam semmit és minden komponens maradt úgy, ahogy volt.