- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Nah szép. Igazad van.
Két részes minisorozat.
Nálam egy avi-ban van és ahonnan szedtem is a filmek között van.
Megpróbáltam erre az egy filmre átállítani a scraper-t, hogy sorozatot keressen.
Természetesen így sem jelenik meg a filmek között, viszont nem kerül be a sorozatok közé sem.Szóval ez anélkül nem fog menni, hogy a tmdb adatbázisában ne kerülne módosításra?
üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Nálam a könyvtár nevek kerülnek átnevezésre a találathoz, ez volt a neve: Cápaember (1998).
Kérdésed adta az ötletet, átneveztem ahogy az imdb-n van, most így látszik:
Erre sem találja meg.
Próbáltam az "universal media scraper" és a "movie database" lekérdezőt is.
Próbáltam manuálisan az angol címre kerestetni, de úgy sem.
Egyébként az LE-Kodi ezt megtalálta, most CE-Kodi ahol nem akar sikerülni.
Sajno nincs mód imdb vagy tmdb referencia kód megadására.üdv
-
-szabi-
addikt
Hi
Többszöri próbálkozásra sem képes ezt a filmet megtalálni kodi.
A scraperen is próbáltam állítani.
Tökéletes ragadozó (Cápaember) (1998)
Peter Benchley's creature
Cápaember - Tökéletes ragadozó
Mindhárom adatbázisban szerepel.
Mi lehet az oka?üdv
-
-
junkpod
veterán
válasz
Victoryus #3289 üzenetére
Androiddal a S905X2 boxokkal a kezdeti tapasztalatok biztatóak.
A legjobb megoldás azonban egy 905, 905x, 912 box és CoreElec oprendszer, mediaplayer-nek ez az ajánlott.
SRT felirat szinte bármivel működik. Kodi esetén még keresni sem kell mert képes filmnézés közben magától letölteni. -
vlevi
nagyúr
Sziasztok!
Most kezdtem el újra használni Kodit, TV-n. Sajnos néhány könyvtárakat úgy tekint, mint amiben sorozatok vannak, ezért nem látom a rendes tartalmukat.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Igen, próbáltam 1-2 sorozatot, de nekem nagyon nem jó szerkezetben vannak a filmjeinek, osszekavart mindent, szeretném inkább vissza kapni a jól bevált mappa nézetet. -
Milyen android boxok ajánlottak mostanában? Régen a 905ös volt, mikor még követtem ezt a topicot.
Olyan megoldás kéne, amivel sima srt fájlt is le lehet játszani, hozzáadni filmhez, mint asztali gépen, mondjuk vlc-vel. Nas-ról, vagy pendrive-ról mennének a sorozatok.
Esetleg van-e olyan mini gép amire felmegy a lubuntu/ xubuntu? -
junkpod
veterán
Aeon Nox időjárás kondíciók háttér bekapcsolása.
1. Weather fanart add-on telepítése.
2. Időjárás menü indítása, bal-menu elohivasa, műsor lejátszása, weather fanart kiválasztása
3. Rendszer, felszín beállítások, főmenü beállítása, időjárás, elem háttérkép, időjárás kondíciók.
Most már szép időjárás képek fognak cserelodni a háttérben akkor is ha csak raalsz az időjárás menure.
(Ha a 2. lépés kimarad akkor a menü háttérképek között nem lesz választható az időjárás kondíciók
(Azért írtam le, mert ahányszor újra állítok egy rendszert annyiszor nem találom a beállítást)
-
kmarci25
veterán
-
szegal
csendes tag
Sziasztok.
A problémám: Miboxon (android) van egy kodi 18-am. Addig variáltam a skinekkel, amíg a jelenleg beállítottnál (Eminence) sikerült azt elérnem, hogy nem tettem se ki a kezdőképernyőre, se be a kikapcsolás menübe "beállítások" és "kiegészítők" menüsort. Így viszont nem tudok semmit sem állítani, ráadásul kiegészítőket sem tudok telepíteni/törölni. Van valami módszer amivel ebben a helyzeteben elő tudok csalogatni legalább egy "beállítások" menüt, vagy újratelepítés (ezt csak azért szeretném megúszni, mert az exosharkból vagy 100 megnézendő filmet hozzáadtam a médiatárhoz, amiket nem akarnék megint egyesével keresgélni)?
-
kmarci25
veterán
válasz
bigacsiga962 #3280 üzenetére
Csak a repo-t telepítetted szerintem, és nem a kiegészítőket. Telepítés tárolóból -> Movieshark repository -> Videó kiegészítők
-
C. s.
addikt
válasz
bigacsiga962 #3280 üzenetére
Szia!
Talán itt próbáld meg! Ilyesmivel foglalkoznak.
-
bigacsiga962
tag
Sziasztok
Movieshark telepitésében tudnátok segíteni
feltelepitettem kodiba de videokiegészítőnél nem látszik semmi -
sakrafp
csendes tag
Sziasztok ! Egy kérdésre keresem a választ ebben a fórumban. Van egy sony androidos tv-m melyen fut a kodi rendületlenül és hibátlanul teszi a dolgát. A minap lett arra lehetőség hogy a tv-re android 8.0 Oreo rendszer (frissités) kerülhet fel az android 7. helyére. A kérdés, van volyan fórumozó társ aki már telepitette az új verziót a tv-jére és a korábban használta a kodit ? Az az oreóval is múködik ?
Várom a válaszokat!! -
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Ma frissült (vagy tegnap, mindegy is) a kodi 18.0-ra. Mi Box-om van.
Eltűntek a servioo-s megosztások, de még csak nem is engedni felvenni őket.Ez bug vagy feature?
Köszi.
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Lenne egy VENZTECH V5 Cube-om TV-re kötve.
Libreelec 8.0.2/Kodi 17.3Sok add-ont hozzáadtam már, sikerült és működik is.
Viszont február negyedikéig meg szeretném valahogy oldani, hogy sport1 tv streamet nézhessek majd rajt. Mit tudtok javasolni? Van működő add-on ilyen irányban? Jó lenne majd bambulni a Super Bowl-t.
Nem akarok a gép előtt görnyedni
-
-szabi-
addikt
Hi
Ma híreket szerettem volna nézni.
A képen láthatóakon kívül még próbáltam: NewsOn, BBC iPlayer és Newsmax TV, de ezeket már eltávolítottam.
A gondom, Euronews-on kívül semelyiket nem lehet használni.
Másnál is ennyire problémás?üdv
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Ezek a könyvtárak büntetlenül törölhetőek? (És még melyik? Nagyon meghízott, pedig videókat le sem töltök.)
...\AppData\Roaming\Kodi\cache\
...\AppData\Local\CrashDumps\Ugye az Aeon nox menühöz beállított háttérképeket nem ezekben tárolja? Tudja valaki, hogy hol?
-
qqq
tag
Futtatás: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Hálózat - Lanman munkaállomás - Vendégek nem biztonságos bejelentkezéseinek engedélyezése - Engedélyez !így jó is lett. Köszönöm a sok weboldalnak, ahol ezt a gondot orvosolgatják. Gőzöm nem volt, hogy direkt tiltogatja ezt az elérést a Microsoft.
-
qqq
tag
SMB1 bekapcsolás megvan Win10-en, már látja gépként, csak "nem tud kapcsolaatot létesíteni \\KODI összetevővel".
-
qqq
tag
Sziasztok! Van egy MEcool KIIPro-m. Win 7 alatt könnnyedén rendeltem hozzá meghajtó betűt, mert tudom tallózni az adattárolót. Térnék át Win10-re de nem találja számítógépként - ahogy a Win7 igen. Ezért nem is találja a rajta lévő tárolót. Hálózatfelderítés bekapcsolva látja a routert, okostévét stb. Csak a Kodit nem. Segítséget kérek! Köszönöm.
-
-szabi-
addikt
Hi
Mai nap próbáltam anime-t hozzáadni a sorozatokhoz.
Kodi wiki ajánlása a témában a fájlok átnevezése.
Azonban ezt szeretném elkerülni. Közel 700 fájl plusz a hozzá tartozó feliratok.
Ajánlott alternatív megoldásképp egy módosított advancedsettings.
Ezt megcsináltam bemásoltam "userdata" könyvtárba és box újraindítás után újrakerestettem.
Sajnos semmi nem változott.
Próbáltam az alap sorozatok TVDB scraper-t és próbáltam AniDB.net Mod-ot is.
Utóbbi a 700 részből 200-at talál meg, de összekeverte a részeket.
Fájlnév tartalma pl: *****145*****.mkv akkor erre azt hiszi, hogy 1 évad 45. rész és azt a tartalmat teszi hozzá.Ezután kipróbáltam a másik találatot: KLIKK
Újraindítás és újrakeresés után az összes fájl-t betette a sorozatok közé, de mindegyikhez ugyanazt a rész nevet és ismertetőt rendelte.Ezek után elakadtam és lenne szükségem tanácsra, mit tudnák ezzel kezdeni?
Előre is köszi.üdv
szabi -
Sanchez997
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Egy Mecool M8S Pro (S905x) androidos boxot, Coreelec-el használtam eddig úgy hogy a tartalom egy a routerhez kötött HDD-n volt elérhető. Most router csere történt egy Asus RT-AC68U router az új router, de képtelen vagyok SMB-vel elérni a HDD-t, illetve magát a meghajtót és a gyökérben lévő mappákat látom, de nekem valójában egy almappában lévő dolgokra lenne szükségem. SMB-nél megadtam a user/password kombót, minden remekül megy, míg egy mappába nem szeretnék belépni, de ott újra jelszót kér a Kodi, és nem fogadja el ugyanazt a jelszót, amit egy szinttel feljebb igen.
Amikor teljesen új volt a rendszer végig mentem ezen [konyvtar_megosztas_windows_10_es_kodi_kozott_smb_h]
de az új router miatt nem. Ez lehet a probléma?
A routerben beállítottam a külső meghajtóval kapcsolatban mindent amit lehetett. -
tomy86
addikt
Amíg nem érkezik jobb ötlet próbáld ki, hogy sd-re vagy pendrivera telepített Libreeleccel vagy Coreeleccel elindul-e (leírás az amlogic topik az összefoglalójában). Ha nem, akkor ezen az oldalon vannak hasznos leírások és linkek a feltámasztáshoz. Nekem is ez alapján sikerült visszahoznom a téglának hitt MXQ boxomat.
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Sikerült már néhány dolgot beállítanom az androidos táblagépemen.
Gondoltam amire megjön az androidos boxom, csak belépek, és már tudom is használni.
Ma próbából felraktam a telómra, de nem tudom ugyanazt a profilt használni. -
kuka01
csendes tag
Sziasztok! Van egy MXQ PRO 4K androidos tv okositom amit már régen használtam és most újra be akartam üzemelni csak az a problémám hogy ha be tudom a 220ba felvillan a kék ledje és egy idő múlva elalszik és a TV-n semmi sem jön be illetve ha más adapterrel próbálom akkor meg a kék LED villog mint a bolond és ugyan úgy nem történik semmi! Volt már valakinek hasonló problémája vagy lenne valami tippje hogy mi is lehet vele!?
-
TomAce
tag
Dune 4k Pro-n, kifagy a Kodi mindig 30 masodpercen belul, meg beallitani se lehetet vmi otlet?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Nem tudom jó helyen járok e, de mit tudnátok ajánlani TV okosításhoz? Igazából szinte csak az HBO GO miatt kellene, de arra meg fontos lenne, hogy a legfrissebbet futtassa, gondolom android esetében szinte megkapja mind a frissítést, drága megoldás nem kell, csak erre lenne használva
-
mpo
veterán
A Minix Neo U9-H-n CE+Kodi van SD Cardon.
Kipróbáltam a gyári Androidot és a Chrome-ban a Google találataira nem bírtam rámenni a távirányítóval.
Ez járt hozzá és az Android, ezzel működnie illene.
Mit kellett volna a távirányítón megnyomni, hogy sikerüljön?Tudom, hogy van sokféle távirányító, mobilra app is, de engem a gyári távirányító használata érdekel Androidon.
Így néz ki:
[kép] -
Kapanyél
őstag
Most frissült végre a Confluence (az előző CE-n elszállt hibával a frissítés), ebben megtaláltam, épp most akartam megírni.
Az előzőben biztosan nem volt nálam, mert vagy 5x nekifutottam, de most már annyira zavart, hogy Node Editorig jutottam (amit szintén nem enged telepíteni, de már nem is érdekel így) -
Kapanyél
őstag
A játékok menüpontot hogyan tudom kiirtani a főmenüből? A többit a skin beállításoknál ki tudtam kapcsolni, de ezt föl sem ajánlja.
-
zsoika
addikt
válasz
DoItYourself #3256 üzenetére
Gondolom azt, hogy sz.géppel megy csak a 24Hz....ami ezek szerint igaz is. Az erőző tulaj gtx1080-al etette és amikor én próbáltam gtx1060-al, simán vitte......csak ugye nem azt szeretném lejátszónak.
-
DoItYourself
addikt
Érdekes jószág ez a projektor, nem mai darab. A kézikönyve 42. oldalán említi az Fhd/24 Hz-et, csillagozva:
Remark : “*”compressed computer image.
Kérdés, hogy ez mit jelent? -
zsoika
addikt
Sikerült átvernem. A CEC-t kikapcsoltam a box-pn(nevem tudom hogy van e köze hozzá) és először a tv-t kapcsoltam be. A tv-nél sokkal több lehetőség közül tudtam választani és ott fixáltam a 24Hz-et.
Újraindítva a CE-t szépen fut a 24Hz és a proji is benyelte végre.Viszont mindent kikapcsolva és vissza megint nem választható csak a 25Hz
Komolyan beszarok ennek. -
zsoika
addikt
Visszatettem a kártyát és most indul de csak úgy ha a projektort leválasztottam az erősítőről...sőt a projin teljes resetet kellett csinálnom mert totál lefagyott.
Mindent visszakötöttem és beállítottam eredeti állapotára.
Most jól működik de az eredeti problémám nem szűnt meg csak javult. Kadenciahelyes lejátszás 24Hz nincs, nem választható, csak 25Hz.....tehát javult a helyzet de még nem az igazi. -
zsoika
addikt
Sziasztok. Egy kis segítség kéne.
Vettem egy Optoma HD80 projektort ami számítógépről tudja a 24Hz et, de androidos box-ról ( mini m8s II. ) sem androiddal ,sem LE+Kodi(17.6) nem ...csak 20.98,30,50,59.98,60Hz
Ha a Tv-re kötöm a boxot akkor van 23.98,24Hz is. -
Üdv!
Sikerült már valakinek saját SSL kulcsot hozzáadni permanensen a Kodi megbízható tanusítványaihoz?
Libreelec 8.900 RPi2 alatt nem sikerült.
Mondjuk Windows klienssel sem jártam sok sikerrel.
-
DoItYourself
addikt
válasz
bigacsiga962 #3242 üzenetére
Rossz helyen vagy, ez a topik egy szoftverrel foglalkozik.
Próbáld inkább itt, és olvass vissza, naponta ismétlődő kérdés. -
bigacsiga962
tag
válasz
Carlos Padre #3241 üzenetére
Csak véleményre lettem volna kiváncsi , szeretnék vásárolni egy jó készüléket mint írtam csak ötlet nem sok jött
-
Carlos Padre
veterán
válasz
bigacsiga962 #3240 üzenetére
Mindenből egy kicsit több, mint a többiek, 6K, 5.8G wifi
Pont ilyen keresek már egy ideje, jól fog passzolni a 6K-s tévémhez az 5.8G-s wifim mellé
-
bigacsiga962
tag
Hello
Erről vélemény?http://www.bee-link.com/Beelink-MiniPC-TV-BOX-105-1.html
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
A kodiban megnézet filmeket illetve sorozatokat hogyan lehet imdb fiókkal szinkronizálni?
Trakt addont találtam ami nem rossz, de imdb jobb lenneTi hogy csináljátok?
-
mpo
veterán
válasz
bigacsiga962 #3236 üzenetére
Nekem Minix Neo U9-H van, NAS nincs, PC van helyette DLNA-val.
A Dolby Atmos és DTS:X is szól az erősítőn keresztül. -
bigacsiga962
tag
Sziasztok
Szeretnék egy jó médialejátszót
LG 4k tv HDR és dolby vision , MKV és iso 4k filmek lejátszására NAS-ról, Kodi használat
Minőség lenne fontos -
urobee
tag
Sziasztok!
Exoshark addonból néhány film/sorozat el van mentve a médiatárba.
Ez ugye online tartalom. Arra van valami megoldás, hogy ha offlineban is megvan az adott tartalom, akkor azt is megjelenítse? Jelenleg csak úgy tudom ezt elérni, hogy törlöm a médiatárból az online cuccot, frissítem a médiatárat és akkor megjelenik a winyón lévő fájl.Köszi!
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Lehet,hogy nem jó helyre írok, de remélem segítetek rajtam.
Útban van felém egy androidos lejátszó. Gondoltam kipróbálom előbb a tabletemen a kodit.
Zipből telepítés megvolt, de üres minden, vagy el sem indul.
Gondoltam legalább a nasről kipróbálom. Lát mindent, de nem indul semmi sem.
Sajnos ehez nagyon láma vagyok. -
törölt tag
Üdv:
Sony tévé (android 6.0) és kodi 17.6 Krypton az összetevők.
problémám: nem kezeli az ISO fájlokat, nem is látja, meg se nyitja.
Milyen kiegészítőt töltsek le hozzá, mivel másik kodit, mint ami a play áruházból származik, nem enged feltelepiteni..(sajna egyelőre nem telik se htpc. se amlogic /egyéb médiajátszóra sem). -
tkomlosi
aktív tag
LibreElec 8.90.007 verziót használok és régóta nem használtam, de most a youtube addon nem működik. nem indul el semmi. egy ideig tölt, aztán semmi. log-ban nem találtam semmi használhatót
másnál megy?
köszi
-
mpo
veterán
Nálam Minix Neo U9-H -- Denon AVR-X1500H -- Samsung 55MU8002 a sorrend.
Nálad Denon AVR-X1500H -- Sony 55-W808C.
Ha jól értem a TV a médialejátszó Kodival.Ebben az esetben ha nem akarod az erősítőt (hangfalakat) használni, akkor a tv-n kell a hangot, a saját hangszóróira állítani és nem külső hangrendszerre.
Ha nem kapcsolod be az erősítőt, mert nem akarod használni, akkor olyan mintha nem is lenne és a tv adja a hangot.
Annak mi értelme, hogy a tv-ről kimegy a hang az erősítőre, ott Audio passtrough, majd visszamegy a tévére?Az erősítőn nálam a video passtrough-nak van értelme, megy a kép a tévére, a hangot intézi az erősítő.
Tudom, hogy 281 oldal a Denon magyar nyelvű kézikönyve (egyébként pocsék minőség), de az angol kiváló és letölthető.
A konfigurációdnak az a hiányossága, hogy a tv tudása bekorlátozza a Denon lehetőségeit, mert azt a hangot amit nem ismer, azt nem fogja a Denonnak kiküldeni és így nem hallod.
Ez van most a Samsung 2018-as típusainál, megszűnt a DTS. -
-szabi-
addikt
Hi
Esetleg használ valaki Mobdro addont érdekelne olyan forrás ahonnan működőképesen feltehető.
Ezeket próbáltam:
Free World Repository
Streamhub
Bookmark Lite
Kodil
StarTec
Nem elérhető forrás, sikertelen telepítés, nem futtatható addon stb...
Tudtok olyat ahonnan megoldható?üdv
-
delig
tag
Sziasztok!
Nem találtam érdemben infot erről sehol, így itt kérdezném meg:
adott egy Sony 55-W808C, rajta egy KODI 18.0 Leia Beta 4. Most vettem egy Denon AVR-X1500H erősítőt, mert a régi Pionerr-om elhalálozott.
Beállítottam mindent, eddig minden tök jó, és jó is volt.
Viszont az új erősítővel azt vettem észre, hogy ha bármilyen video-t indítok (NAS-ról, HBO Go-ról) a KODI-val, ha nincs bekapcsolva az erősítő, akkor nincs hang a video-n és a lejátszás 4-6 mp után belassul, szaggat, majd kimerecedik a kép. Ha az erősítő működik, nincs gáz.
Audio passtrought működik, TV a Monitor (ARC) csatihoz van kötve.
Tapasztalt már bármelyikőtök ilyet? Mit nem vettem figyelembe? A régi erősítővel ilyen probléma nem volt (lehet mert 7 éves volt).Nagyon köszönöm!
-
tomy86
addikt
válasz
lukika49 #3223 üzenetére
Inkább az előtted levő hozzászólásban is linkelt Amologic topikban kérdezz rá!
-
lukika49
újonc
Szasztok. Van egy mxq 4k 32239 tv okosito boxom. Uja szerettem volna rakni a frimewaret de teljesen elrontottam. A led világit de nem csinál semmi mást. Ilyenkor mit lehet vele csinálni? Vagy teljesen kuka??
Köszi a segitséget. -
kmarci25
veterán
válasz
ballington #3221 üzenetére
Nézz be ebbe a topikba: Amlogic boxok
-
ballington
addikt
Sziasztok!
LG okos TV-hez keresnék olyan okosító boxot, amin keresztül youtube és twitch alkalmazás futtatható és nézhető a tv-n.
Eredetileg volt a TV-n yt kliens, de az LG azt megszüntette.
Mik jöhetnének szóba? -
blakey
titán
válasz
#09634560 #3219 üzenetére
Kodi helyett a TV-re feltenném az Archos playert és SMB-n, DLNA-n és szerintem NFS-en is szépen látja, persze ehhez a gépen engedélyezni kell a megfelelő dolgokat (nem ismerem a Win10-et) Sajnos a TV-n a kodi gyengén muzsikál, sok vele a probléme, Archost próbáltam, használtam és tette a dolgát.
-
törölt tag
Lenne kérdésem: Kodival kapcsolatos:
Van egy Sony tévém, ami androidos és feltettem rá a kodit.
namár most a gépen (win10) vannak a filmek, külön HDD-n. elérem azokat atévéről? milyen beállitás és hol kell (win és kodi egyaránt.
lehetséges-e hogy a gépről küldés vagy átvitel alkalmával a tévén vagy a gépen levő Kodi játssza le a filmeket?És ha nem jó ez a topik rá akkor irjátok meg hova kell mennem.
-
tomy86
addikt
válasz
Szatura #3217 üzenetére
Szerintem inkább ebben a topikban kérdezz rá!
-
Szatura
aktív tag
sziasztok
androidos tv box terén mi most aktuálisan ajánlott?
van egy régebbi beelink illetve rendeltem egy ùjabb mi-t (sajnos rendelésnél nem figyeltem,wifis,nincs rajta internet csatlakozás,ez egy fontos részlet lenne)
köszi -
junkpod
veterán
Mit szeretnél frissíteni? Oprendszer, vagy kodi-t?
Oprendszer esetén ha az online frissítés nem ad újat akkor max valami moddolt fw-re van lehetőség.
Ha Kodi a lényeg, akkor inkább javaslom a LibreElec vagy CoreElec rendszereket telepíteni, amlogic topikban van rá leírás. -
csongi
veterán
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyenhez, amit egy éve vettem, létezhet valamiféle frissítés?Wechip T95N Mini M8S pro Android 6.0 TV BOX Amlogic S905X quad-core cortex-A53 2G/8G KODI 16.0 Smart Android Tv box
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
A sorozatoknál a részek alatt lehet olyan beállítás amikor nem a részből mutat képkockát, egyszer kétszer már elspoilerezet dolgokat így.
Estuary mod v2 skint használom.Tudom nem world first problem, de nekem zavaró.
-
denko
senior tag
Köszönöm szépen a tippeket srácok! Kifogom próbálni őket és visszajelzek, hogy ha más belefut ebbe, akkor lássan ő is a megoldást.
Üdv -
Dolphine
addikt
-
denko
senior tag
520as NAS-t használok kodival együtt, és fájlok letöltése után nem mindig történik meg a fájl lista frissítés. Kodin belül hiába frissítem, nem történik változás, olyan 24 óra után látom a fájlokat kódin keresztül.
Csak az a workaround működik hogy várok néhány órát, és akkor befrissít VAGY újraindítom a NAS-t és beszinkronizál. Esetleg erre van valami parancs vagy ötletetek ami, ami kipusholja a syncronizációt? -
Attis1969
csendes tag
válasz
junkpod #3205 üzenetére
Probáltam...sajna azt irja ki h chrasch problem...a kodit plex-kodiconnectel használom miután szervert választok majd újrainditom a kodit bejelentkezik a plexre majd rögtön library chache ír érdekes Kodi 17.6 Kryptonon minden fut simán...gondoltam rárakom a Leiára de sajnos a fenn említett problema miatt nem lehet. Ha esetleg linket tudnál küldeni a legújabb Kodi lea ról azt megköszönném.
-
Attis1969
csendes tag
Sziasztok megtudnátok mondani a Kodi Leia alpha 1 vagy alpha 3 beta nél miért nem engedi a könyvtárat szinkronizálni? Azt írja az újraindítás utén hogy a Libary chrash látogassak el a fórumra a problemával..járt már így közületek valaki? Ha igen mi a megoldása hogy be tudja olvasni rendezni a filmeket fájlokat?
Válaszotokat köszönöm.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
sasabacsi1 #3202 üzenetére
[link]-> Ez ugyan Win10-hez van, de kevés a különbség.
-
sasabacsi1
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, most kaptam egy M8S Pro tv boxot rajta Kodi 17.6 és a hálózati, megosztási beállításokat nem tudom beállítani rajtuk.
Külön a Kodin és külön a tv boxon, illetve a Windows 7 ultimaten.
Lan közvetlen csatlakozás a routerhez, de van wifi is.
Szájbarágósan kéne leírni, mert Láma vagyok hozzá.
A segítséget előre is megköszönöm.
-
junkpod
veterán
válasz
SunMount3r #3199 üzenetére
Hát ez elég komplex kérdés lett, megmondom őszintén nem is értem teljesen.
Az elejét talán még értem. Mi lenne, ha a megnézett részt miután törlöd, egy azonos nevű dumy fájlt raknal a helyére? Helyet nem foglalna, epizód tartalmak meglennének ha régen láttad volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest