- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne! Gyakorlatilag már szinte minden platformon kipróbáltam a Kodi-t.1. Már második alkalommal szenvedek a magyar nyelv beállításával! Valahogy nyáron megoldódott, de már nem emlékszem hogy. Bemegyek a "languages" menüpontba és csak az English van. Nincs lista, amiről kiválaszthatnám a Magyart. Már Central-Europe -ra állítottam a régiót, Budapestre az időt, meg mindent, még a billentyűzetet is, csak a nyelvet nem tudom.
2. Tudom, hogy minden Kodi más (platform). De ha mondjuk egy PI3-as Kodit Backup-olok. Azt Androidosra, vagy LE-es Kodira vissza tudom tölteni? Vagy mindegyiket külön-külön kell Backup-olnom. A Beállítások elmentésére gondolok, hogy ne kelljen mindig végig zongoráznom verzió váltáskor, vagy újra telepítéskor, ecetera. :-))
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Konteó topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest