- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Hali!
Megjelenéskor játszottam fél évet, de most újra ki szeretném próbálni.
Viszont szomorúan látom, hogy az akkori 60as karakterem eltűnt.
Törölték az inaktív karaktereket? -
Telda
addikt
Sikerült visszaszerezni az accountot.
Megváltoztattam az origin-en az email címem és az swtor is küldte automatikusan a változást.
Öröm bódottá
. -
Telda
addikt
Tegnap megírtam nekik, hogy nem tudok telefonon beszélni, mert a leveleket is a google fordító segítségével írtam.
Nem-e lenne valami más megoldás.
Erre ma megint megkaptam ugyan azt a forma levelet mint tegnap, hogy hívjam fel...
Sajnos senkit nem ismerek, aki fel tudná hívni. Nem igazán értem mi az, amit emailben ne lehetne megírni.
Annak meg mi értelme, hogy felhívom és gügyögünk egymásnak. Rendesen felcseszte az agyam így reggel.
Így akkor bukta az account, nem is érdekel. El is ment a kedvem a játéktól...
Köszi mindenkinek aki próbált segíteni!
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Az a baj hogy én 2012-ben léptem be utoljára
.
Utána nem csináltam semmit.
Az originben nekem is itt van a játékok között, de sajnos az origin belépési adatokkal nem enged be a játék.
Már azon gondolkoztam, hogy sz@rok az egészre, aztán kezdek egy új accountot, a régin úgy is csak egy 60as tooper volt ezer éves cuccokban. Csak hát jó lett volna azt folytatni. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Most ez komoly hogy csak 512KB-al tölti a játékot?

Le van korlátozva vagy mi a csuda? -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
A biztonsági kérdések és válaszok megvannak lementve, de a név az nincs rajta.
Sajnos nem lehet aktiválni, mert fizetős tárhelyhez járt és már 2 éve megszüntettem.
Ezt a display name-et is regisztráláskor kellett megadni? Mert nekem úgy rémlik anno email címmel kellett belépni. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Hali!
Anno a játék megjelenésekor játszottam 6 hónapot.
Most viszont szeretnék újra benézni.
Csak hogy ám nem tudok belépni.
Ez a Display name valami új dolog? Régen nem email címmel kellett belépni?
Dobozosan van meg a játék, megvan a kód.
Elvileg a jelszavam is és a titkos kérdésere a válaszok.
A supportnak van valami email címe? Mert látom hogy fel lehet őket hívni, de az én tanyasi angolom erre nem elegendő. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Az SWTOR induláskor kb. a WoW 2004-es (start) színvonalát hozta, talán egy picivel többet.
8 éve alatt változtak az igények és az emberek egyre több mindent akarnak látni a pénzükért.
Az hogy a WoWban félévente megjelenik egy nagyobb patch, vagy 1,5 évente egy kieg, ezt nem nevezném pörgésnek. Inkább csak hozza (vagy diktálja?) a 2012-es színvonalat.
Az swtor szerencséje a SW környezet, másképp már sehol sem lenne, csak egy kósza emlék valahol a süllyesztőben. -
Telda
addikt
"ToR-ban minden questet párbeszéddel veszel fel és fejezed be, ahol még döntéseket is hozhatsz."
Eleinte még érdekes is volt, de egy idő után már csak 1+space; 1+space; 1+space.
Persze lehet hogy ezzel én voltam csak így.Ennek ellenére az TORban egy 50 és egy 24 altom volt. a WoWban pedig 7X85.
Az egyikkel már nem játszom, a másikkal még igen, lehet találgatni melyikkel
. -
Telda
addikt
Ez a support kritikán aluli, bár legszívesebben azt írnám hogy egy rakás sz@r.
Megírtam nekik hogy legyen már kedvesek a mobil authenticatort levenni az accountról, mert ha feltöltöm, nem fogok tudni belépni. Mindezt angolul írtam nekik a google fordító segítségével amit le is írtam nekik.
Erre vissza írják a szokásos sablon szöveget, hogy hívjam őket telefonon...
Válaszban ment, hogy mint már mondtam nem tudok angolul annyira hogy telefonon beszéljük.
Erre ismételten csak visszaírják hogy hívjam őket telefonon, meg hogy sajnálják hogy problémáim vannak az angol nyelvvel megértésével... Kérjem meg egy ismerősömet, hogy hívja fel őket helyettem. Különben látják hogy nincs aktív előfizetésem, legyek szíves feltölteni az accountot. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Nm, nekem most jár le, de már 3 hete be sem léptem, játék még sosem hagyott hidegen úgy, mint most ez. Amennyire fanboi voltam, most annyira közömbös.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Nagyon jó iramban fejlődik amúgy, szerintem max fél év és olyan lesz mint amilyennek kellett volna lennie a kiadás napján, már csak az a kérdés hogy lesz-e az embereknek türelme ezt kivárni. Pillanatnyilag nekem nincs.
-
Telda
addikt
Igen, de én raidelni nem tudok. Vagyis tudnék, csak hát fontosabb hogy időben lefeküdjek, hogy másnap munkában ne legyek kómás. A máik meg hogy 2 órát meg elülök, de a 4 az már nekem sok. Kiöregedtem én már ebből. Még a régi 56k időkben mikor éjféltől ingyenes volt a net, du. 6kor lefeküdtem éjfélkor felkeltem aztán a busz indulásig (reggel 6) ment a diablo2
. -
Telda
addikt
Hát nem tudom, elsőre nagyon tetszett, mikor indítottam egy altot hamar unalmassá volt. Pedig direkt a másik oldalon csináltam.
Annál a másik játéknál van 6db max szintű karakterem és bármelyikkel szívesen játszom, megyek egy instát vagy most már egy raidet, nem mondom hogy ez sem unalmas, de valahogy mégis játszok vele
. -
Telda
addikt
Szerintem ugyan olyan mint volt, de javítgatják folyamatosan. Azt mondták hogy nem gondolták hogy ennyire népszerű lesz a pvp, ja mivel túl sok lehetőség nincs, így csak azt tudják csinálni a játékosok.
Ilum ugyan olyan, mint volt, bár a következő patchben beraknak valami szuper low grafikai beállítást.
Számomra a legnagyobb probléma, mint ahogy írtam, hogy 50en semmit nem lehet csinálni, csak pvpzni, én meg azt nem szeretem. Én pont most készülök abba hagyni csak sajnos gct vettem és még márciusig végéig él az acc.Amúgy itt http://swtor.hu/ folyamatosan követni tudod hogy milyen változtatások történtek.
-
Telda
addikt
Hívta már valaki a supportot, hogy vegyék le a mobil authenticatort az accountról?
Miket kérdeztek? Mert az egyik ismerősöm hívná fel őket, mert én annyira nem tudok angolul. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Elvileg a Trooper ennek a tükör klassza, de azzal lövök 4 Gran Round-ot és már elfogyott az ammo.
-
Telda
addikt
Biztos kezdőn itták a vizet.

-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Azért az nem túl jó hogy így el van csúszva a két oldal. Pl. nem lehet haladni a questeléssel, mert sorok állnak egy mobért. Másik oldalról nem tudod megcsinálni a 4 fős küldiket, mert nincs rá ember. Aztán jöjjön mindenki nagy kedvence Ilum, a rep nem megy oda, mert ő sem hülye hogy kinyírassa magát a 3x annyi imppel, így senkinek sem lesz meg a napi/heti küldi.
Láda nyitogatással meglehet, de rengeteg idő, van 4 vagy 5 db középen és van rá 40 ember és kell 30, ráadásul a respawn timeja is borzalom.
Én Vette-t inkább hívnám társnak, mint rabszolgának. Persze úgy is bánhatsz vele, ez tőled függ, max utálni fog és ha elküldöd küldetésre nem hoz semmit.
Ha kedves vagy vele, akkor meg bármi megtörténhet
. -
Telda
addikt
Szervere válogatja, de mindenhol nagyobb a birodalmi oldal.
Én a Hidden Beks-en vagyok, itt olyan 40/60% az arány, természetesen a birodalom javára.
Az Ahto City ahogy hallom viszont nagyon el van szállva a birodalom javára.
Kasztokból, pedig a fénykardosok vannak a legtöbben, utána jön a Trooper/BH majd végül a Smugger/Agent. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Ugyan ilyen kinézetűvel még nem találkoztam, pedig már minden vendort végig jártam, 1,5 millióért vannak ilyen beleülős szappantartók, de azok nem tetszenek.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Hát nem tudom, nekem jónak tűnik, nézd meg a grafikai beállításokat, mert bekerült két új opció, nekem pl. az antialiasing alapból high-ra volt rakva, vissza vettem lowra. Ilum meg olyan amilyen, kicsit benézték. Az arányról meg nem tehetnek. Ami viszont idegesítő a random bevillanó töltőképernyő játék közben, ezt nem tudom mire vélni.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Vagy http://db.darthhater.com/, itt vannak felhasználók által feltöltött talentfák is.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Ezzel tudok a wowhoz hasonló flaskokat készíteni?
-
Telda
addikt
Van valaki Biochem, megéri ezzel foglalkozni?
Armorthech akartam lenni, de sok értelmét nem látom. -
Telda
addikt
Nem értem mi a probléma, én még a kezdés előtt szedtem le a Launcherrel, azóta semmi gond nincs vele, egyszer sem fagyott ki, lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de szerintem inkább csak ez a normális, a problémák 90% pedig user error.
A pvp-ről annyit, hogy indítottam egy BH altot, most 18as, voltam pár WZ-t, én voltam az egyedüli low lvl, biztos magukban anyáztak is hogy mit csinál ez itt. Nem sírásként írom, de 40 alatt szerintem fölösleges bemenni, rendben hogy a HPk közel egy szinten vannak, de a talenteid nincsenek kirakva, az ághoz tartozó fő skillek hiányoznak. Próbáltam healelni a társaimat, hogy valami hasznom is legyen, de a fentiek hiányában hamar elhullottak, majdnem hogy veszett fejsze nyele. Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem kell low lvlen warzone-non bohóckodni, aztán mindenfelé picsogni hogy ez így milyen rossz. Vagy majd csinálnak bracketeket, minden szintre, akkor meg azon megy majd a rinya hogy 2 órát kell várni hogy behívjon, mert nincsenek összekötve a szerverek és ahogy olvastam, a közel jövőben nem is lesznek. El kell fogadni ilyennek, ha nem leszünk cserben hagyva, akkor lesz ez még sokkal jobb is.
-
Telda
addikt
Egy játék aminek a nevét itt nem ejtjük, már valóban annyi kényelmi funkciót nyújt a játékosoknak, hogy az SW kicsit fapadosnak tűnhet mellette. De ennek a nagy kényelemnek meg van a hátulütője is, hamar unalmassá válik, amit a saját "bőrömön" tapasztaltam.
-
Telda
addikt
Nekem van. Akkor gondolom másnak is.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Én a Hidden Beks-en vagyok, szoktam figyelgetni az arányokat, itt olyan 40:60 % lehet rep/emp eloszlás. Ha az emp fleeten 160 ember van akkor a rep fleeten 120 körül. Vagy Ilumon 30 emp van akkor 20 rep kb. Viszont az AH-n durvább az arány, rep oldalon kb csak fele annyi cucc van betéve. A magyarok eloszlása szerintem azonos.
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Trooper commandoként tudok hordani blaster rifle-t vagy csak cannon?
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
-
Telda
addikt
A játékban a karaktereket újra testre lehet szabni, gondolok én olyanra mint pl. haj vagy szakáll? Valamint jól láttam hogy a társak kinézete változtatható?
-
Telda
addikt
Én is 6 évig wowoztam, sőt még most is be van fizetve, de már csak a függőség hajt, én látok fantáziát ebben a játékban amiért érdemes váltani, persze ha kijön a wow kieg sokan visszajönnek majd pandázni. A 4.3 számomra kifújt, jó párszor végigvittem az 5 fős instákat, Dragon Soult is LFR-rel, tudom könnyű, meg puha pöcsöknek való, de nekem ennyi is elég volt. Egyszerűen már nem érdekel.
-
Telda
addikt
Igen az a szerver az és ez játék 90% ban PVE. Csak azért mennek pvp-re, mert szeretik az world pvp-t, vagy szeretik az izgalmat, hogy nyugodt questelés közben éppen mikor ugrik elő valaki és bök picsán egy fénykarddal
. Nekem a fentik közül egyik sem hiányzik ezért is megyek PVE-re. -
Telda
addikt
Kiváncsi lennék, hogy ez elkövetkező 2 hétben mennyivel kevesebb ember lép be a WoW-ba. Eggyel kevesebb az fix
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Telda
addikt
Mennek a szerverek, új javasolt PvE szerver Hidden Beks.
Jó játékot mindenkinek!
-
Telda
addikt
Sajnos én nem bétáztam, de elvileg jó a béta kliens is, de azt olvastam hogy ajánlott inkább letölteni újra. A behívás meg elvileg úgy történik, hogy ki mikor rendelte elő a játékot.
Állítólag már be lehet logolni, de még a szerverek offline-ok.
Ahogy olvasom dolgoznak a PVE problémán. (swtor.hu) -
Telda
addikt
Na ja.
cikasz:
Nekem is ezt írja, ha te leszel a szerencsés kiválasztott kapni fogsz egy email-t. De többen is azt ajánlják, hogy a mail késhet ezért lehet próbálkozni folyamatosan a belépéssel (ne spammelve
).
Én csak pát napja rendeltem elő, úgyhogy nem tartom valószínűnek hogy kapok behívót.cain69:
swtor.hu-n írták, meg linkeltek is az orosz swtor oldalt, amit ha a google-lal lefordíttatod tisztán látszik hogy ők is ezt választották. -
Telda
addikt
Én is a LOL-t akartam felhozni alapul, de látom megelőztél. Viszont én teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam az oroszokat kapsz = loss, nem elég hogy feedlenek, de még azt sem érted amit a chatre írnak, szóval ha még akarnál sem tudsz csapatban játszani, mert fingod nincs hogy mit kommunikálnak egymás közt. A szétosztás után nem sokkal abba is hagytam, semmi örömöm nem volt már benne.
-
Telda
addikt
Nem baj legalább megtanulok oroszul, úgy is szimpatikus nyelv.

-
Telda
addikt
Állítólag a Nightmare Lands lesz a "hivatalos" orosz PVE szerver...
Hihetetlen hogy nem tudunk tőlük szabadulni.
-
Telda
addikt
http://swtor.hu/magyar-pvp-szerver-valtozas
Az is volt elsőnek, csak mivel több ezer spanyol is oda megy, mivel ők is ezt szervert szemelték ki maguknak, ezért módosították, de nem kötelező csak ajánlott, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- LEGO klub
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Assetto Corsa Rally
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom a kutyának sem kell.

.