- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Filmzene hasonlóság
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Havidíj még mindig 4K körül van?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Van valami aktív csapat, ahová lehetne csatlakozni?

-
Viper26
nagyúr
Látom azért van aki játszik még.

Előfizetés nélkül még mindig nem tudom a cuccaim egy részét használni?

-
Viper26
nagyúr
Ez a "reorganizing data", hogyan / miért / minek??
Ráadásul rendszeresen csinálja...
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Gyerekek, azé' ennyire nem rossz ez a játék.

-
Viper26
nagyúr
Nagyerekek itt a Starfighter, vélemények?

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Van magyar chat csatorna valahol?
Gondolom "/cjoin", és úgy lehet belépni rá. -
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Jut eszembe...Hutt cartel és Galactic starfighter a két plusz tartalom a játékoz, vagy van még ezen kívül?
Ha jól értem ezek előfizetőknek ingyenesek.
Remélem a karaktereim megvannak még...

-
Viper26
nagyúr
Mi ez a nagy csend itt?
Én a napokban tervezem a visszatérést, meglátjuk hogyan alakul.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Fuubammeg, már megint szét kell osztanom a pontokat?

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Az normális, hogy minden belépésnél válaszolnom kell valamelyik megadott kérdésre?

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Ez mennyire megbízható adatbázis?Esetleg van ennél jobb?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Nah, melóban, BH meg nem fejlődik...

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
BH / Merc mellé melyik két crew skill lenne ajánlott?
Most hogy így nézem talán az Armormech / Scavenging párossal járok talán a legjobban.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Mercenary vagy Powertech, ez itt a kérdés.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Kezdtem BH-t, eddig azt kell mondjam ez tetszik a legjobban, pedig még alig érte el a 4-es szintet.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Van egy ilyen karakterem 20-as szinten, majd folytatni kéne.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Ha újra fizetnék f2p helyett, akkor járna vele minden hónapban cartel credit?
-
Viper26
nagyúr
Cartel Coins is ki van találva szépen...ha vennél armor-t ami 1200-ba kerül, akkor vehetsz is 2400-at, mert alatta csak 1050 van...igazán remek.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Mennyivel kevesebb az xp preferred játékosként?

-
Viper26
nagyúr
Március után belenéztem megint kicsit, sajnos elég sok a korlátozás így, de hazudni azt tudtak legalább.

Túl sok limitet sikerült beletenni sajnos. -
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Csak nálam nincs hang a videóban?

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Szépen kib@szott a játék, error code 9000.Így tovább...

Eddig nem volt ilyen... -
Viper26
nagyúr
Nekem egy 20-as trooper, és egy 23-as assassin van.Haladok mikor van időm, ennyi.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Csak holnap lesz időm próbálgatni, de akkor úgy tűnik vágják a fát rendesen a játék alatt.Az űrös dolgokat is meg lehet nézni, 15 évvel ezelőtti játéktermi feeling, egy Freelancer-szerű szabadságot biztos fájt volna belerakni...szégyen.Ha így folytatják pár hónap alatt bedől az egész, bár nagyon nem szeretném...

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Minden companionnak lehet külön crew skill-eket adni?

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Játék betölt, azt látom, hogy a karakter, a föld felett lebeg, és csak helyben fut, ha ugrok a levegőben marad...
Okés, akkor chat ablak, és "/stuck".
Csakhogy ez sem oldotta meg, ilyenkor mi van??

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Mikor a play-re kattintok kivág a játék winfosba, másnak is előfordul?

-
Viper26
nagyúr
Nincs ilyen gondom egy karakter van, aztán kész.

Bár szeretnék egy trooper-t majd.
A játékidőt lehet látni valahol?

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Nem lehet megadni tárgyak készítésénél, hogy mondjuk egyben csináljon 40db-ot, és ne kelljen egyesével küldözgetni miatta?

-
Viper26
nagyúr
Normális életvitel mellett biztosan nem fejlődsz ennyit.

-
Viper26
nagyúr
Röviden: megéri.

Legalábbis nekem mindenképpen megérte az árát.
-
Viper26
nagyúr
Lehet gémelni.

-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Warzone-ban van bármiféle penalty, ha kinyírják az embert?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Húbasszus, 27-ig nem vagyok otthon, addig gém sincsen, még a végén komoly elvonási tüneteim lesznek.

-
Viper26
nagyúr
Sith Inquisitor - archaelogy ,synthweaving, underworld trading
Ezeket választottam, mikortól lesz gyakorlati haszna?Mert hajóm még nem most lesz, ha jól gondolom (12-es szintű).Eddig találtam pár kristályt, de pl azt, hogy mikor/hogyan lehet elküldeni a másikat küldetésre, fogalmam sincs.

A másik, hogy amit találok foglalja az inventory-t (bár ha jól láttam a hangárnál lehet kipakolni dolgokat), kibővíteni meg még nem volt rá keret.Ha tudnátok ajánlani valami pénzkereseti lehetőséget a játékban azt megköszönném.
-
Viper26
nagyúr
Ha sokáig vagytok afk, titeket is kirak a karakterválasztó ablakba?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Hogyan tudnék visszamenni a kezdőbolygó (Korriban) melletti bázisra?Crew skilleket választanék, vagy erre a második helyszínen is lesz lehetőség?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Crew skill-ekből melyiket érdemes?A másik hogy az állomásokon játékosok által készített dolgokat lehet megvenni?
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Srácok az egy szerencsém az, hogy az ilyen jelszavas dolgokkal duplán biztosra megyek.Hozzáadott telefonszámra kértem ellenőrzőkódot, ezután megváltoztattam megint a mailbox-hoz, valamint külön reset-et csináltam az swtor account-omra is.

-
Viper26
nagyúr
Az hozzá tartozik, hogy tegnap céges gépről akartam belépni a fórumra, és ott rontottam el x alkalommal a választ (ez a része valóban user error).Ezuán vettem észre, hogy a mailbox-ot sem érem el.Este irány haza, itthoni gép, a játék beenged miután válaszoltam a kérdésre, viszont a mailbox továbbra sem érhető el.
Röviden ennyi.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Helyi idő szerint délután 1-ig.
Wolverine:
Nekem is eszembe jutott...azért nem vagyok annyira gyökér, hogy elfelejtsek egy hozzáférést, amit napi szinten használok.

Most minden alkalommal felteszi az egyik kérdést, mintha nem saját gépről lennék bent, és így működik, a mailcímem viszont nem elérhető továbbra sem, szóval gyanús a dolog.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- Próba
- Hétvégére virradóan kiöntött a medréből a hardverfolyó
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Medence topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest