- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-motion
csendes tag
Üdv.
Egy olyan problémám lenne, hogy bármilyen formátumú film lejátszásakor. Kis ablakban jó de ha nagyítom a kisablakot vagy teljes képernyőbe rakom akkor a kép ismérteben fut tovább.Próbáltam ezt a megoldást:
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=16903
de ez sem segített.A gép amin van nem az enyém, én csak segíteni szoktam neki, megnéha rendbe tenni.
(sajna lebeszélni nem tudom róla hogy mással nézze a filmeket.)Amúgy érdekesmód más lejátszók igazodnak a lejátszó ablakméretéhez, vagy épp a teljes képernyő mérethez, csak ez nem.
Amúgy : KMP 2.9.4. 1434 magyar verzió van fent.Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Update 02.04. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs