Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni, kezdek nagyon ideges lenni

Adott a legújabb Km Player, meg egy mkv-s fullhd-s film...kép jó, hang jó, minden oké, viszont a film bizonyos részeinél (elég gyakran) úgy gondolja a kmp, hogy itt vége van a dolognak.
A mappában volt még a film sample-je is, szóval ilyenkor mindig automatikusan arra ugrott át( majd miután azt is lejátszotta, nem történt semmi, csak leállt). Aztán kitöröltem a sample-t, hátha ez a baj, de most meg csak simán "befejezi" a filmet, szal leáll és visszarak az elejére. A mappában csak a film van, meg hozzá egy magyar felirat, semmi más. Az azonos típusú fájlok megnyitását kikapcsoltam, hátha ez a problem, de nem nyert.Néztem másik mkv-s filmmel is, és azzal rendben van minden, szal úgy néz ki, hogy csak ennél a filmnél csinálja...
Mit lehetne tenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest