Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Engem nem banoltak, de szarnak rá, pedig én se tegnap postoltam már ezt a bugot...
Azóta megoldottam AutoHotkey scripttel:
#IfWinActive ahk_class Winamp v1.x
Numpad1::a
Numpad2::b
Numpad3::c
Numpad4::d
Numpad6::e
Numpad7::f
Numpad8::g
Numpad9::h
Numpad0::jÍgy le kell mondanod 10 másik billentyűről, de az alfanumerikus részen úgyis van elég sok.
Amik legkevésbé kellenek azokra állítsd be a kívánt parancsot, majd remappold át a fenti példa alapján.tknof1871: Nyomd meg a Tab billentyűt.
Több KMPlayer egy időben: General->Disallow multiple instances mellől vedd ki a pipát.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest