Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz zoli03 #1017 üzenetére

A második felirat fentre kerül, a harmadik középre, ezen nem lehet változtatni.

Van lehetőség a felirat magassági pozíciójának eltolására, billentyűparancsokkal is, én egy távszabályzón külön gombokat konfiguráltam erre.

Azonban két felirat (alsó-felső) esetén az történik, hogy a feliratok távolodnak, vagy közelednek egymáshoz, így esetleg a képernyő közepén lehet összehozni őket. Utána még átfedésbe is hozhatók, majd helyet is cserélnek, ha tovább nyomogatom. De ennél több nem hozható ki belőle.

Poén kedvéért betöltöttem egy harmadik feliratot is (pontosabban ugyanazt harmadszorra), annak nem változik a magassága, marad középen.

Még mielőtt más fórumozók hülyét kapnak, annyit talán tegyünk hozzá, hogy két felirat hasznos lehet nyelvtanuláshoz például, noha a gyakorlatban én sem szoktam rá erre. Olyan előfordult már, hogy egy spanyol vagy angol filmhez csak Google-fordított felirat állt rendelkezésre (akár úgy, hogy én voltam kénytelen ilyet kreálni), mellé betöltöttem még az angolt is, így a két felirat + hangból hámoztam ki a mondanivalókat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés