Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
A második felirat fentre kerül, a harmadik középre, ezen nem lehet változtatni.
Van lehetőség a felirat magassági pozíciójának eltolására, billentyűparancsokkal is, én egy távszabályzón külön gombokat konfiguráltam erre.
Azonban két felirat (alsó-felső) esetén az történik, hogy a feliratok távolodnak, vagy közelednek egymáshoz, így esetleg a képernyő közepén lehet összehozni őket. Utána még átfedésbe is hozhatók, majd helyet is cserélnek, ha tovább nyomogatom. De ennél több nem hozható ki belőle.
Poén kedvéért betöltöttem egy harmadik feliratot is (pontosabban ugyanazt harmadszorra), annak nem változik a magassága, marad középen.
Még mielőtt más fórumozók hülyét kapnak, annyit talán tegyünk hozzá, hogy két felirat hasznos lehet nyelvtanuláshoz például, noha a gyakorlatban én sem szoktam rá erre. Olyan előfordult már, hogy egy spanyol vagy angol filmhez csak Google-fordított felirat állt rendelkezésre (akár úgy, hogy én voltam kénytelen ilyet kreálni), mellé betöltöttem még az angolt is, így a két felirat + hangból hámoztam ki a mondanivalókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest