Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
vasvillás
csendes tag
Pirospont [link] a megbízható fizetésért.
-
moex1
tag
Kérnék egy pirosat softs kollégának a Dell server házért, korrekt eladó.
-
moex1
tag
Kérnék egy pirosat
ész ventura kollégának, korrekt vásárló, és 2 SD kártyaolvasó boldog tulajdonosa.
-
Beretta 92R
tag
[Weaver]-nek mehet a piros egy üzletért.
-
Zoty@80
tag
Prime110 nevű fórumtársnak jár a PIROS pont logitech g19-et vettem tőle, minden a megbeszéltek alapján történt. korrekt pontos ember. öröm volt vele üzletelni.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat ricsi99 részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
ozat
csendes tag
Piros pontot érdemel zooleeb http://hardverapro.hu/tag/zooleeb.html barátunk a 3g kártyáért. Villámgyors megbízható partner! Köszönöm
-
fater69
csendes tag
Piros pontot kérek politominak a kíváló házikóért, mely üzlet itt köttetett.
-
domi007
őstag
BlackPriest-nek nagy pirospont a RAM-ért, nagyon korrekt, segítőkész, és flexibilis partner, köszönet a boltért!
-
Zozoka73
tag
Kérek egy piros pontot Tomate kollégának, akitől egy kiváló Seagate ST340014A hdd-t vettem (a 271 naposat)!

Z.
-
Ptech
addikt
Még egy piros jár olbaidhun kollegának a sikeres üzletért, rendben megérkezett az Orange Box

-
VinoRosso
veterán
Szeretnék egy pirosat kérni masterdr -nek. Üzlet csak félig meddig volt, egy monitort vettem tőle, aminek zajos volt a D-Sub porton jövő jele, ezt vásárlás előtt nem néztem meg, de nekem meg pont ehhez kellett volna, ezt jeleztem és ő szó nélkül visszavette. Szeretném a korrektségét viszonozni egy pirossal.
-
Qru
MODERÁTOR
Piros jár Gyalo94 kollégának, elvitte a GTX260-am, korrekt vevő csak ajánlani tudom.
-
Jár a piros pont rekop tagunknak a gyors,korrekt üzletünkért.Ajánlom mindenkinek.
-
bertalas
csendes tag
Nagy pirospont PainKiller13-nak ezért az üzletért! Azonnal postázta a megbeszélteknek megfelelő Nokia akkumulátort. Gyors, korrekt, megbízható.
-
Wind-Storm
őstag
Megy egy piros, dozó üzlettársnak.
Gyors és megbízható, ventilátort postáztam neki. -
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is
-
the_angel
csendes tag
Nagyon nagy piros pontot kérnék BlackPriest -nek ezért az üzletért!
Pénz megérkezése után másnap nálam is volt a megbeszélt 2*1GB DDR ram.
Korrekt, gyors!
Memória teszt: 100% -
kricsi81
senior tag
Kérnék én is egy pirosat e30st fórumtársnak, rugalmas, gyors, korrekt!
+++++ -
hepitty
csendes tag
Piros pont mert korrekt megbízható partner. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Csak ajánlani tudom.
-
e30st
tag
pirospontot kérnék kricsi81 kollégának, aki egy iPhone 3GS-t vett tőlem. pontos, megbízható komoly ember, mindenkinek ajánlom!
-
fefe12
csendes tag
5teve egy nagy piros pont a garanciás ügyintézésért és persze az üzletért.
-
e30st
tag
megérdemli a pirosat fi:z'k tag, akitől egy superlux HD 662B fejhallgatót vettem, gyors és megbízható eladó, mindenkinek ajánlom.
-
szektamokus
tag
Pirosat kérnék sn0 részére, a szuper 5770 Vapor-X videokártyáért.
-
toyone
őstag
Pirosat kérnék Guenhwyvartnak ezért. Pontos volt, rendben zajlott minden.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat bundata részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
vasutas01
tag
Feketét már nem tudok kérni infolinia107 volt tagnak. Elutaltam neki 8ezret a számlájára, mert elvileg vettem tőle egy procecsszort. Mondom mielőtt utalok, megnézem van-e piros, vagy fekete pontja, volt 2 piros és 0 fekete. Gondoltam biztos megbízható arc lehet akkor, mert eddig nem volt rá panasz. Pont 1 hete utaltam neki a lóvét, de ha fel adta volna akkor már megérkezett volna a proci. Most meg olvasgatom, hogy átb***ott mást is, én meg most hoppon maradtam, mert csak a számlaszámát tudom és a nevét. Ha valaki tudja esetleg a telószámát, postai címét, vagy akármilyen adatát az kérem jelezze nekem privátban! Köszönöm!
-
építész
aktív tag
Piros pontot kérek zachari kollégának
az alaplapért. Rugalmas volt a hozzáállása, gyors volt és olyan jó lapot szállított, amiben most 3,6Ghz-en pörög a procim. -
Cz bácsi
csendes tag
kiralytom-nak ezúton küldenék egy pirosat, a korrekt hozzáállásáért no meg a sikeresen lebonyolított üzlet végett.
-
gizda
senior tag
Swaen kollégának 1 piros a korrekt üzletért

-
a65
csendes tag
A korrekt üzletért kérnék egy piros pontot horv.dani88 kollegának!
-
bigapple24
csendes tag
Kérnék egy piros pontot peto.istvan a korrekt vásárlásért!! A terméke amit vásárolt link
-
Grof-Zero
tag
Hali !
Szeretnék s0rt3d fórumozónak kérni egy pirosat, miután megoldottuk a félreértésünket ezzel a hirdetésével kapcsolatban. Ja és az utsó hozzászólást már nem lehet törölni?
ThxÜdv
-
S.Feri
őstag
Pirospont a vga üzletért Mátéakahh199 kolegának, elhozta, és minden a megbeszéltek alapján haladt, a kari rendben van teljesen.
-
Pilacenta
újonc
Ezért az adás-vételről egy Nagypirospont http://hardverapro.hu/apro/sony_ericsson_x10i_fuggetlen_mobil_elado/hsz_1-50.html
http://hardverapro.hu/tag/lacek39.html-nekNagyonszép a készülék, karcmentes, gyors,korrekt eladó.
-
kopaszkutya8
tag
Én is kérnék egy pirosat remusz911 barátunknak! Vettem töle ddr2 memokat,és remekül müködnek!
Nagyon szuperul be is csomagolta,hogy a posta még véletlen se tegye tönkre.
köszönöm neki!
Ajánlom bárkinek,nagyon korrekt megbizhato becsületes barát és üzletfél! -
horiza1
csendes tag
Pirospont tiborandrasnak a matrica bizniszért.Korrekt,megbizható partner.

-
Tesi
tag
Piros pontot adnék cashback [link] kollégának a cseréért. Hűtőt cseréltünk, egyszerre postáztuk. Megbízható pontos.
-
flensburg
tag
Pirospontot zsozsozso ezért az [üzletért]. Tényleg a leírtaknak megfelelő, hibátlan állapotú volt a cucc! Segítőkész eladó, mindent elmagyarázott. Ajánlom!
-
szmiagor
tag
Kérek egy hatalmas fekete pontot lac13 nak
azt mondta hogy már feladta nekem ezt az hardvert és egy időben eladta másnak is többször is írtam neki és nem válaszolt pedig többször is fent volt a hardveron.attól kellet megtudnom hogy nem kapom meg a hardvert akinek eladta ,én meg abban a tudatban voltam hogy tegnap vagy ma megkapom az árut ami nagyon kellet volna ,közben lemaradtam egy másik hardverról mivel úgy voltam vele hogy már vettem.Amiről lemaradtam ez végett azt jóval olcsóbban vettem volna meg és ezzel jelentős anyagi kárt okozott nekem lac13 .Nagyon vigyázzatok vele!!! -
spanglii
újonc
homan123 nak kérek egy pirosat, megbízható üzletfél.
-
RuLeZz007
tag
Piros pontot kérek bundaas-nak. Winchesztert vett tőlem.

-
törölt tag
faresz5nek jár a pirospont a HDMI kábelért amit vettem tőle. Nagyon korrekt eladó!

-
RuLeZz007
tag
Piros pont jár lyoczy-nak. AMD prockót vett tőlem.

-
gt0mus
újonc
piros pont tomsics-nak,mert rendben zajlott minden,és csak ajánlani tudom!!!
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest