Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Kris87
aktív tag
Sziasztok!
Szép nagy kerek piros pontot kérnék david9087 kollégának, rendkívül türelmes, megbízható vásárló! Ezt a lapot adtam el neki. -
kemike
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat a linkben lefolyt üzletért,ami az én részemről kissé zűrös volt mert nem volt 100%-os a termék/erről nem tudtam/nálam tökéletesen futott csak 5 hónapos állás után Rugalmassága és megbízhatósága is maximális..Hogy kiről is van szó kutyman tagtársról..További sok sikert neki is
Ha már minden kisérlet csődöt mondott, olvasd el a használati utasítást!
-
LeC
addikt
válasz Eksis pepe #31888 üzenetére
Szintúgy jár a piros Eksis pepe kollégának ezért az üzletért. Megbeszélt helyen, megbeszélt időben, percre pontosan
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
LeC
addikt
-
Rottweiler89
senior tag
[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
törölt tag
Szevasztok!
Hegeanabol kollégának kérnék egy hatalmas piros pötyit bevésni a kistáblára . Egy MSI NX8800GTS sikeres és szakszerű javítását köszönhetem neki! Minden elismerésem, csak ajánlani tudom!
Üdv
-
hossszú
őstag
cilo9nek adnék egy pirospontot, kijelzőfóliát vettem tőle, rendkívül gyors, 1 nap alatt megkaptam az árut.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
frenkyn
csendes tag
Szeretnék pirospontot kérni Abri társunknak az Aeroccol BX-500 as ház illetve az Intel 2500k -s proci sikeres üzleti lebonyolítása miatt. UP
-
MrMajus
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat [puubinak] [ezért] az üzletért!
Köszönöm!MrMajus
-
Doctor46
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirospontot joky72 kollégának ezért az üzletért
http://hardverapro.hu/apro/775-os_gep_elado_intel_d915pcy_intel_p4_640_3200_m/hsz_1-50.html
-
zsolesz010
senior tag
válasz Dr.Adonisz #31880 üzenetére
Dr.Adonisz fórumtársnak szintén jár 2 pötty vinyó ügyben.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Jenny13
csendes tag
olbaidhun szeretnék piros pontot adni, nagyon korrekt és megbízható partner
-
Dr.Adonisz
tag
zsolesz010 kollégának két pirosat is szeretnék begravíroztatni ezért
[ Szerkesztve ]
Elvis Király volt, nem természetes halállal halt.Ez gyanús. Jimmy Király volt, nála is rásegítettek.Ez már félelmetes. Jackson Király volt, és ő sem önszántából ment el. Jó lenne ha engem már védenének. Mobilon: 70/50-24-999 Mail: dradonisz@gmail.com
-
bilikm
csendes tag
Nagy piros pont themebuilder-nek a TD III BlackWood-ért
Ajánlom mindenkinek!
-
tyotyo
csendes tag
NAGY PIROSAT kérnék JANI1973nak ezért:http://hardverapro.hu/apro/4gb_ocz_2x2_gb_1333_ddr3_gold_ram_par_elado_beszam/hsz_1-50.html:nagy up nekije a kolegának!!!!!!!!
-
Thomeee
tag
Kérnék egy pirosat zsolt19900 kolléga részére a korrekt és gyors üzletért! Ezt vettem tőle: [link]
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
Gabpassy19
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat Anal részére, hogy gyors, rugalmas és korrekt vásárlást biztosított számomra.
Ajánlom mindenkinek.Üdv.
Kedves Vásárló! Ha lehet, inkább telefonon keressetek, a megadott telefonszámon szinte bármikor elérhető vagyok.
-
horiza1
csendes tag
Első pirospont denverx-92nek! Matricát vett tőlem.Gyors,korrekt,megbizható!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
MorphBCS
tag
Halihó!
Szeretnék kérni egy pirosat i92 fórumtársnak ezért az üzletért!
Végig tartotta a kapcsolatot, biztosítva küldte a postát, és nagyon nagyon korrekt volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönöm
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
david9087
csendes tag
Sziasztok piros pöttyöt kérnék Kris87 kollégának a pontos és korrekt üzletelésért, és eladásért.
Előre utaltam, és ezt a Lapot vettem meg tőle.
Üdv.
-
-
Anal
tag
Szeretnék adni egy pirosat gabpassy19-nek a zsuga biznyákért.
Korrekt, pontos vevő, mindenkinek ajánlom a vele történő üzletelést.
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
KlinkerDR
csendes tag
Egy nagy PIROS pötty BlackDragon kollégának! Motorola DEFY-re vettem tőle ZAGG fóliát. PONTOS, MEGBÍZHATÓ, KORREKT!
-
djsnail
tag
adrian930420 kollégának piros pont!
Az üzlet tárgya: csavarhúzó készlet, torx készlet, racsnis készlet, csavarhúzó készlet.[ Szerkesztve ]
djsnail felhasználónak csak pozitív értékelése van...
-
Database
tag
Nagy Pirospontot szeretnék íratni [vakund] kollega számlájára ezért az[üzletért]
"Az edzés az életem....miért? hogy bebizonyítsam én is érek valamit " --> Boyka
-
pcguru1
őstag
Pirosat kérnék grafmókus kollégának,ezért az üzletért
[link]Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Geller72
veterán
Küldenék egy pirosat Lavad fórumtársnak ezért a bizniszért. Gyors, pontos és megbízható tag, mindenkinek bátran ajánlom. Előre utaltam neki és minden rendben volt. Köszönöm.
Geller -
Trident28
tag
Viszont jár a pirospötty Paul119
kollégának a remekre szabott Asus gtx275-ért! Köszönöm a lehetőséget! Maximális Tisztelet!-"-
-
Sajtos pogi
csendes tag
Pirospont jár politomi[link] kollégának a gyors és korrekt üzletért! C2Q Q6600 at vásároltam tőle.
-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat blade4-nek, ezt a tápot vette tőlem.
Személyes átvétel volt.
Korrekt, pontos és megbízható!colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
Paul119
addikt
Trident28 kollégának kérnék egy nagy piros pöttyöt a korrekt előre utalásért(asus engtx275 volt a biznic tárgya)
bátran ajánlom mindenkinek[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
blade4
aktív tag
Pirospontot kérek colos890721-nek, a tápért és a hűtőért!
Korrekt partner!
Köszönöm szépen! -
cool13
őstag
Kérek egy pirosat, EZÉRT a készülékért emerico2004 fórumtársnak.
-
nagyix
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot Abuu fórumtársnak a bizniszért!
[ Szerkesztve ]
"Szolgálunk és védünk" halálunkig! (köszönjük Viktor "király")
-
djsnail
tag
Kozma János felhasználónak piros pont a gyors és korrekt üzletért!!!
[ Szerkesztve ]
djsnail felhasználónak csak pozitív értékelése van...
-
Serrano
csendes tag
1 db piros . rendel stairmaster -nek a DVD íróért.
Serrano
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
szeretnék adni egy pirosat Drakoo kolégának. kölcsönadott egy telefont pár napra! köszi szépen
There's an app for that
-
kovikap
csendes tag
Köszönet colos890721-nek , a korrekt vételért.
Gyors és megbízható. -
Tothgera30
Ármester
DroneZ^-nek jár egy piros, mert korrekt módon cseréltük részemről ezt az egeret. Pontos, gyors megbízható, ráadásul ő is rendesen becsomagolja a postára adott terméket! Elégedett vagyok, így mindenkinek bátran ajánlom.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
hd.tv.zs
csendes tag
Nagy Pirospont fabko forumtársnak.
Nagyon korrekt, megbizható.
Ezért az Üzletért -
Gál István
senior tag
Sajtos pogi - nak pirospont jár ezért az üzletért! Korrekt vevő!
-
smoky6
csendes tag
zooleeb -nek jár a piros! Korrekt vásárló.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
Egy piros pontot kérnék t.mobil kollégának az MSI D-Bracket vásárlásért. Minden a megbeszéltek szerint történt.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - GTX 750 Ti 2GB
-
04ahgy
nagyúr
yako úrnak pirospötty jár, egy COD6 MW2 kupont vett tőlem, utalással, majd küldtem az aktiválókódot. A kupont meg hamarosan emlékbe megkapja MKP (Magyar Királyi Posta) segítségével és aktív közreműködésével.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
miles.co
csendes tag
sony1972: piros pont, mert telefonkártyát vettem tőle. Megvettem, betettem, működik.
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
madaraszf
aktív tag
Ezért az üzletért kérek egy nagy piros pontot Bobak fórumtársnak. Gyors és korrekt "eladó" ill. vásárló.
madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a (régi) fórumon!
-
madaraszf
aktív tag
Ezért az üzletért kérek egy nagy piros pontot Dassler kollégának. Gyors és korrekt eladó.
madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a (régi) fórumon!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Piros pontot érdemel Antimatrix fórumtársunk a gyorsan és korrekt módon bonyolított üzletért.
Ajánlom mindenkinek a vele történő bizniszt.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Dady 86
csendes tag
Piros jár ((UFO)) kollégának, ezért az üzletért LG KM900 Arena
Dady
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek LeC -nek korrekt pontos ember ,és nem mellékesen a veloci hibátlan minden paraméterében,mint ahogy hirdetve volt
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
HunZoli
csendes tag
Calibraman2-nek kérnék szépen egy Pirospontot bevésni a következö Üzletért .
Bátran ajánlom mindenkinek, segítökész korrekt kapcsolattarto partner .
Még ajándékot is adott.http://pcforum.hu/azonosito/reszletek/pop/0/Pukl%E9r+Zolt%E1n/points.html?pop=0
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pont illeti emerico2004-t
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek ela -nak korrekt segítőkész ph-s ,nem mellesleg házhoz is hozta a portékát
-
zazahoho
őstag
mcmike-nek kérek piros pontot bevésni,mert gyors korrekt pontos ,és megbízható ph-s tag ,ajánlom a vele való üzletelést az alaplap
[ Szerkesztve ]
-
((UFO))
tag
Papamaci kollégának mehet a piros pont gyors,korrekt megbízható.Ezt vette tőlem.
"Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))
-
t.mobil
csendes tag
Jár a piros pont zsolti1902-nak
a gyors és zökkenőmentes üzletért:MSI D-Bracket -
((UFO))
tag
Mehet a pirosBorgemdvének egy I900at vásárolt tőlem korrekt vásárló csak ajánlani tudom.
"Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- iPhone topik
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Fantasian – Neo Dimension teszt