Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Piros pontot kérnék István1 fórumtársnak a gyors és pontos üzletért!
-
törölt tag
Piros pötyit kérnék san398 fórumtársnak a segítségért és az üzletért!
Köszi
-
törölt tag
PIROS PONTOT kérnék Kriptonsoft kollégának! Gyors, rugalmas, alkalmazkodó eladó!
Köszi
-
törölt tag
válasz lastflight #14095 üzenetére
Én is kérnék egy pisros pötyit LastFlight kollégának! Korrekt és pontos eladó!
Köszi
-
törölt tag
Aracone kollégának szeretnék kérni egy nagy piros pontot. Készséges, gyors és megbízható kolléga. Egy félkonfig volt az üzlet tárgya! Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm
-
törölt tag
Piros pontot kérnék Fireproof kollégának a gyors és pontos üzletért. Ez volt az üzlet tárgya
Köszi
-
törölt tag
savoo kollégának szeretnék kérni egy piros pontot. Pontos és megbízható eladónak bizonyúlt! Egy tápegység volt az üzlet tárgya!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
gprspeter kollégának véssünk be egy piros pontot. Egy CPU volt az üzlet tárgya. Korrekt, megbízható eldaónak bizonyult. Feltétlenül meg említendő a rugalmassága!
Köszi
-
törölt tag
Prios pontot kérnék Voicemaker kollégának! Rugalmas és korrekt eladónak bozonyúlt! 2db memória volt az üzlet tárgya!
Köszönettel: peto.istvan!
-
törölt tag
Piros pontot kérnék Tomi7887 kollégának. Egy tápegység volt az üzlet tárgya. Korrekt eladónak bizonyúlt!
Köszi
-
törölt tag
Stevewonder kollégának kérmék egy hatalmas piros pontot. Igazán rugalmas és megbízható, korrekt vevő és eladó! Ajánlom mindenkinek!
Üdv
-
törölt tag
-
törölt tag
Szevasztok!
Piros pontot kérnék Speed(R) kollégának. Nagyon korrekt és pontos vevő! 2db dvd író volt az üzlet tárgya.
Köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék Seaby. Pontos és korrekt eladó! Egy Codegen 450W táp volt az üzlet tárgya!
Köszi
-
törölt tag
Piros pontot kérnék lawrence2 kollégának! Korrekt és pontos vevőnek ismertem meg!
üdv
-
törölt tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék bartuczm kollégának. Egy tápegység volt az üzlet tárgyak. Korrekt és megbízható vevőnek ismertem meg!
Üdv
-
törölt tag
Sziasztok!
Kérnék egy piros pötyit L@co kollégának. Pontor, rugalmas, korrekt vevő. Egy C2D cpu volt az üzlet tárgya!
Köszönöm
-
törölt tag
Szevasztok!
Piros pontot kérnék mabocockpit kollégának. Korrekt és rugalmas eladónak ismertem meg. Egy Samsung Sata 250Gb hdd volt az üzlet tárgya!
Üdv és köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Sgergi kollégának szeretnék kérni egy piros pontot. Korrekt és megbízható eladónak ismertem meg. Egy Ati Radeon 9200SE vga volt az üzlet tárgya!
köszi
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy piros pontot Canbet kollégának. Korret várálónak ismertem meg! Full House Egy 370W tápegység volt az üzlet tárgya.
Köszönöm!
-
törölt tag
Szevasztok!
Egy piros pontot szeretnék kérni Reiterer kollégának. Pontos, korrekt eladónak ismertem meg. Egy AMD Mobile Sempron cpu volt az üzlet tárgya!
Köszi
-
törölt tag
Szevasztok!
Piros pont jár Biznisz Elek kollégának. Ez volt az üzlet tárgya. Korrekt, rugalmas és pontos eladónak ismertem meg!
Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Captain81 kollégának szeretnék kérni egy piros pontot. Tisztességes és becsületes eladónak ismertem meg. Érdemes üzletelni vele. Pontosan betartja azt, amit megigért és nem állít valótlant az eladni kívánt termékről. Egy FUSI Espriom V5535 laptop billentyűzete volt az üzlet tárgya.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Zsolti1987 kollégának szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot. Gyors, korrekt és igen segítőkész eladónak bizonyúlt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy Fusi Amilo A1640-be való dvd író volt az üzlet tárgya!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Fferi1 kollégának szeretnék kérni egy prios pontot. Egy Amilo A1640-be illő dvd író volt az üzlet tárgya. Előre utalva fizettem. Korrekt módon megbeszéltünk mindent, majd a 2. napon kézhez kaptam a csomagot.
Minden rendben zajlott. Pontos, megbízható eladónak ismertem meg.
ÜDv
-
törölt tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék Sir GAME M.. kollégának. Korrekt, megbízható és rugalmas eladónak bizonyúlt. Egy Yamaha cd lejátszót bizniszeltünk!
Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy nagy PIROS PONTOT kérnék tobika0111 kollégának. Korrekt, megbízható vásárló. Ezt cseréltük erre!
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest