Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Plesovszky
csendes tag
Nagy piros pontot adnék Ktomek kollégának sikeren vettem tőle egy asus geforce 8800gtx et nagyon szépen tejesít a kártya !!! és továbbá ajánlanám következő hirdetését samsung 19 tft
-
BubeE
csendes tag
Piros mehet GIJoe kollégának korrekt és pontos !
Egy Dell laptopot vettem tőle, amit ígért az úgy volt! -
Christians
csendes tag
válasz themebuilder #16436 üzenetére
Elnézést nemtudja merre van xy utca? De a szalonagyár után forduljon jobbra! Szia édes ...Na mivan ruhában meg sem ismersz?
-
pezó
csendes tag
moncsiangel -nek egy Nagyon NAGY piros pontot korrekt, jó fej ,elérhető megbízható hölgy! üzlet tárgya ez volt
Csak a Puffin lekvár ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot !
-
Ayg0
senior tag
Christians fórumtársnak kérek egy pirosat: gyors, korrekt eladó. egy WDC WD1200JB-00EAV0 hdd volt az üzlet tárgya.
szintén pirospont jár tupacamarunak is. ramokkal üzleteltünk, a portéka kifogástalan.
köszönöm!
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
retro27
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni http://hardverapro.hu/tag/nyurga.html kollegának a jó űzletért:http://hardverapro.hu/apro/kingmax_2x4gb_1333mhz_ddr3_noti_ram_elado/hsz_1-50.html
-
Dyno
veterán
Ezért kérek, egy nagy pirosat madaraszf kollégának! Bátran ajánlom bárkinek, pontos preciz!
-
csoda120
aktív tag
Jár egy hatalmas piros pont T0rnad0 nak.Nagyon korrekt és megbízható vevő,mindenkinek csak ajánlani tudom!Ezt a Nokia 7600-t vette tőlem
[ Módosította: #65675776 ]
Facebook: szerelem a négyzeten
-
free8
csendes tag
-
Reaper04
aktív tag
Kérnék egy pirosat mhif fórumtársnak, az üzletünkért.
Korrekt, megbízható vevő![ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Mehet a piros attila8812 tagunknak.Előre utalt a vétel tárgyát nokia 3110c korrektül becsomagolva megkapta másnap postán.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
gunther
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék ViTToRe kollégának ezért a kitűnő HP Compaq 615-ös üzletért és a gyorsaságáért, rugalmasságáért. Köszönet érte!
-
Irmscher 353
aktív tag
Szeretnék kérni egy nagy piros Pontost Mateee topictársnak, nagyon korrekt volt, házhoz hozta a megrendelt cuccot!
-
MorphBCS
tag
válasz DeeVorced #31759 üzenetére
Hello, és is viszont kérném bevésni a pirospontot DeeVorced-nak EZÉRT az üzletért!
Hajnalban feladtam a hirdetést, délután 6 után el is vitte, gyors volt, minden üzletnek így kéne mennie
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
csizila
csendes tag
Kérnék egy pirosat [ Winner_hun] fórumtársunknak az ittEbay feladott hirdetésében kértem a segítségét Nagyon korrekten és gyorsan segített a vásárlásban Ha valakinek kell segítség Ebay-ről vásárlásban forduljon hozzá bizalommal
-
zsolti1902
aktív tag
-
attila8812
csendes tag
Pirospont domperke kollégának!
Előreutaltam az összeget és másnap korrekt csomagolásban megérkezett a telefon, teljesen feltöltött akksival amit külön kiemelnék
Nokia 3110 c telefon!
Megbízhatóságaim : http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=attila8812&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=attila8812&submit=
-
kriszti21
csendes tag
Prof01-nek nagy piros pont ezért az üzletért. Villámgyors, pontos és korrekt partner.
-
andreosz
csendes tag
TaaT kollégának jár a piros. Hf csatikat vettem tőle.
Üdv,andreosz
-
bandiie
aktív tag
Kérnék egy pirosat zsolti1902-nek a korrekt és gyors üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
molnardoddy
újonc
Piros pont jár MongooseNX71 kollégának.
Multkor vettem tőle egy játékot innen . Minden rendben volt nagyon korrekt és megbízható!! Ajánlom mindenkinek!üdv: doddy
-
dbius
veterán
blackvinyl fórumtársunknak kérek egy piros pöttyöt, egy hibás vinyót cserélt ki nekem! Minden a megbeszéltek szerint történt, ezúton is köszönet az üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
Abri
senior tag
pirospont thaonak ezért az üzletért
-
DeeVorced
csendes tag
Köszönet és egy jelentős méretü pirospont MorphBCS-nek ezért az üzletért, amit helyben, személyesen és korrekt módin sikerült lebonyolítsunk - első sikeres vásárlásom a Harveraprón
[ Szerkesztve ]
Az emberi hülyeség és a Világegyetem végtelen... bár ez utóbbiban nem vagyok biztos:) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=DeeVorced
-
Ashooka
tag
Kérnék egy pirosat Kavinton75-ek a kitűnő termékért! "Logitech Wave vezetékes (USB) magyar ékezetes billentyűzet"
[ Szerkesztve ]
-
torcsrent
tag
Kérnék bejegyezni egy pirosat scooooby fórumtársnak, procit keresett sürgősen, megoldottuk.
Szimpatikus srác, merem ajánlani. -
majki1111
csendes tag
Jár a pirospont Inception-nak, mert egy tökéletes KP500-al "ajándékozott" meg.
[ Szerkesztve ]
-
illes14
tag
Ktomek kollégának szeretnék egy nagy gömbölyű piros pontot bevésni! Vásároltam tőlem egy Samsung SyncMaster 961BF monitort, amit tökéletes állapotban el is hozót!
Ajánlom mindenkinek!
-
csoro
csendes tag
Indítványoznám a piros pontot
baksaattila társunknak ezért az üzletért [link].
Cserét ajánlott a szettemért, megtörtént a csere minden rendben zajlott.Mindenkinek tudom ajánlani korrekt üzleti partner.
-
TaaT
nagyúr
Kérnék egy piros pontot andreosz kollégának ezért az üzletért.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
duc
aktív tag
Üdv,
szeretnék kérni egy pirosat flexxx-nek az alaplapért és a prociért. Korrekt üzletfél.üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Inception
tag
Pirosat érdemel majki1111 kolléga,mert rugalmas és gyors vevő!Ezt vette +
-
Ricardo
titán
Szeretnék kérni egy pirospontot cserkész fórumtársnak. Korrekt , és megbízható üzettársként ismertem meg amikor megvette a i900 omniát.
[ Szerkesztve ]
-
bopoo
csendes tag
Hatalmas pirospontot BJanee-nak a korrekt üzletér
-
lecso.gsm
csendes tag
piros pont zolyee -nak egy Zalman VF2000 hűtő eladásáért. Stimmelt minden, gyors volt és pontos. A hűtő meg hűt
-
zolyee
tag
Jár a piros pötty lecso.gsm fórumtársnak az ex Zalman VF2000 hűtőm probléma mentes elboltolásáért!
Korrekt vásárló, pontos, megbízható üzletfél! -
CMJoy
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék Steve(AMD) kollégának!
Üzletünk tárgya: MAGICOOL Radiátor
Korrekt, megbízható és szakértő partner![ Szerkesztve ]
-
akon13
csendes tag
Sziasztok szeretnék kérni egy piros pontot [Alina88] kollegámnak ezzek vásároltam tőle utánvételespostával!
[2*256mb-os ddr1-es 266mhz ramok] és Seagate Barracuda ATA-ás 30,6GB hdd-t!
Gyors,Korrekt,megbízható üzletpartnert ismertem meg személyiségében!
Köszi!
Sziasztok -
WeBDeeMo
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat RC9 fórumtársnak, az omnia HD -t vette meg tőlem. Korrekt vásárló, a megbeszéltek szerint zajlott minden.
-
L10N
csendes tag
Egy piros pont [ShellKretor-nak] a korrekt [Üzletért].
Ajánlom mindenkinek. -
8ball2win
csendes tag
Pirosat [Blabcsi] kollégának a korrekt üzletért. Egy 4gigás pendrivet adtam el neki. Gyors, pontos, rugalmas emberke. +++++
A PM-ekre illik válaszolni ..:)
-
Ricardooo
tag
Nagy piros pontot szeretnék adni http://hardverapro.hu/tag/umnapista.html részére ,,korrekt és gyors vevő.
Eme remek üzlet tárgya:http://hardverapro.hu/apro/his_hd4850_512mb_iceq4/hsz_1-50.html[ Szerkesztve ]
Minden út Reumába vezet, Piroska és a Barkas.
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat papaizsolt kollégának ezért a jó ki modulért korrekt,megbízható,gyors ph. tag ajánlom mindenkinek
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
cserkész
tag
Ricardo fórumtársnak kérnék egy pirosat a kiváló samsung omnia-ért! (sajna a hirdtést már nem tudom linkelni)
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
tommje
tag
Pirospontot kérnék Tisztelt colos890721 kollegának ezért az üzletért ! korrekt , gyors , megbízható !
" Nem szeretem ha privát üzenetre nem válaszolnak "
-
teglasz
tag
Sziasztok!
Nagy piros pontot kérnék fv82 kollégának,
ezért az üzletért! Korrekten, a megbeszéltek szerint jött az portékáért!
Köszönöm a vásárlást!teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
stigma
addikt
J.J. András kollégának egy pirosat jóváírni mivel vettem tőle usb hosszabbítót és utp kábel.
Korrekt , megbízható és korrekt üzletember ajánlani tudom.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Tik
csendes tag
Dave™: Piros pont a korrekt vásárlóbarát tájékoztatásért és szállitásért.
http://hardverapro.hu/apro/xears_td100_iii_blackwood_a_kiraly_visszatert/friss.html#msg9 -
BigStake
csendes tag
Hali
makosnudli99 - nek szeretnék küldeni egy piros pontot, ezt vásároltam tőle. Nagyon megbízható, korrekt eladó. -
AirBooms
addikt
Ezért a bizniszért is hatalmas pirospont Shkiz0-nak! A pálinkáért külön köszönet! Már csak ezért is megéri elmenni hozzá, s vásárolni!
-
AirBooms
addikt
Hatalmas piros ezért az üzletért (egy VGA-t vettem) a PH egyik legkorrektebb, legsegítőkészebb, és legtürelmesebb eladójának, Shkiz0-nak!
[ Szerkesztve ]
-
lujo10
aktív tag
Egy hatalmas pontot kérek dana79 kollégának a T2370-es prociért. Segítőkész, gyors, megbízható üzletfél.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
tottiiii
tag
Nagy Piros pont ati012 kollégának.Gyors és megbízható!
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest