Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
arcitec
addikt
[ Módosította: littlelion21 ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
stevewonder
aktív tag
Peterson_ társunknak jár egy pirospötty. Egy vinyót vettem tőle és minden rendben ment. A tökéletes csomagolásért, a félőrült postások ellen, külön köszönet.
-
DaveJr
őstag
válasz B.Panther #30996 üzenetére
Piros pontot szeretnék kérni B.Panther -nek. Minden flottul zajlott. Gyorsan és rendesen leegyeztettünk mindent.
Ezért az üzletért jár a pont.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
B.Panther
csendes tag
Sziasztok.
Pirosat kérnék DaveJr kollégának ezért az üzletért.
Gyors korrekt üzlet, és mindenekelőtt türelmes
üdv,
B.Panther''Fly free as a piece of rock!!!'' 53782
-
Exposure
csendes tag
PIROS pöttyöt Skeleton01 kolegának a gyors cseréért!
4870 <--->5770
Megbízható PH-s! Aki nem hiszi, higgye el!!!
[ Szerkesztve ]
"Állandóan nagyszerű lehetőségekkel szembesülünk, amelyek megoldhatatlan problémáknak vannak álcázva." (John Gardner)
-
zozopapa68
tag
válasz bkorga #30979 üzenetére
Köszönöm!
Úgy-gondolom, hogy neked is jár a piros pont az eladásért.
3db 12cm-es Thermaltake ventis üzletért.Üdv. Zolee
-
Rover623
félisten
De La Vega kollégának piros pont...ezért: [link]
primus inter pares
-
kosarob8
aktív tag
Én SzaboZE kollégának szeretnék egy nagy piros pontot adni, mert segített Dell notebookom garanciális intézésében, illetve régebbi Dell notebookhoz alkatrészt szerezni. Megbízható, rendes-kedves volt Ritka az ilyen segítőkész ember manapság.
Nem hirdet, csak tanácsolták a Dell topicban hogy őt keressem, így nincs az ügylethez link.[ Szerkesztve ]
-
blueboi69
senior tag
bkorga: jár a pirospont a korrekt üzletért!
-
-
bkorga
csendes tag
zozopapa68: megy a pirospont a 3db 12cm-es Thermaltake ventis üzletért.
-
manoarc
senior tag
Köszönet osztraksajt kollégának az ultra korrekt memó kari átalakító businessért
Kéretik egy hatalmas pirosat bevésni neki[ Szerkesztve ]
{。^◕‿◕^。}
-
RobeeK
tag
Piros pont jár fi:zi'k -nek a Superlux rendelés gördülékeny lebonyolításáért.
-
satee76
aktív tag
válasz BlackPriest #30907 üzenetére
Kérnék egy pirosat [BlackPriest]-nak [ezért] a korrekt üzletért.
-
vamos78
csendes tag
Egy nagy piros pont tiborandras -nak ezért.
[ Szerkesztve ]
-
Diablo18
senior tag
sziada5925 nak jár 1 piros pont
9600 gt oc t vett tőlem korrekt volt
utalt is rendesen időben
el nézte hogy a doboz külső része a csicsás rész nem volt meg hozzá
-
spawn21
veterán
Piros pont a gyors lebonyolításért! neo740SX-nek ezért
s24U+15p
-
Lasy
veterán
superZ fórumozónknak egy piros pontot szeretnék kérni. korrek és pontos eladó.
köszönöm+36702778032
-
kisvizi
csendes tag
Egy piros pont jár [fizik] -nek. Egy Superlux 668-b fejhallgató beszerzéséért.
Köszi!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
1989rigo
tag
Köszönet colos890721-nek a megbízhatóságáért piros pontot neki. Ezt vette tőlem [link]
A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
majki1111
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat szabibeni94 kollégának, aki elvitte tőlem a GT220-as Videókarit
-
L@no
tag
[toninho13] felhasználónak jár a piros ezért az üzletért: [VGA]
-
L@no
tag
gianni27 tagnak jár a piros az Msi p55-gd55 lapért és a freezer hűtőért !
-
L@no
tag
[netminer] Úrnak jár a piros ezért az üzletért: [link]
-
PAtr0n
addikt
Jár a perospötty Black Dragon kollégának a Zagg fólia bizniszért! Korrekt, gyors eladó!
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
kenny123
addikt
Pirospontot kérnék aerodavid2-nek a korrekt üzletért.
Az utalás napján feladta a telefont, egyből ide ért, minden stimmelt, csak ajánlani tudom!yo
-
-
Oregon67
csendes tag
Kérek egy pirospöttyöt Bigup79 kollégának a lemezbizniszért. Korrekt, vevőbarát eladó.
-
molka
csendes tag
Kérek egy piros pontot jobesz kollégának egy jó kis retro proci csere üzletért.
Régi processzorokat, co-procikat (386, 486, korai Pentium) keresek gyüjteménybe. >>>>> http://molka.x86-guide.com/en/collection.html
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Kérnék egy pirosat dolargaan kollegának a ventilátor bizniszért.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
al-ma
csendes tag
Egy nagy Piros Pont Sucukának!
Egy Asus alaplap Biosát hozta vissza a halálból.
Maximálisan korrekt és gyors, mindenkinek csak ajánlani tudom akinek bios problémája van.http://prohardver.hu/privat/sucuka/listaz.php
[ Szerkesztve ]
-
oltis12
csendes tag
tiszteletem,szeretnék piros pontot kérni kartusz-nak, -Tsaba-nak és GSM-Doki-nak a korrekt üzletért,köszönöm
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
rolko
őstag
Jár egy piros olbaidhun kollégának! 3 játék volt az üzlet tárgya , minden karcmentes, korrekt. Vásároljatok nyugodtan tőle, minden a megbeszéltek alapján történt.
-
DreaD88
tag
GRAY MISKOLC-nak dukál egy nagy piros pont . Ez volt az üzlet tárgya.
Korrekt vevő, nekem (azaz csöppnyi kis "lelkes újoncnak") is időben és előre utalt és még 10 forintokon se skótoskodott!"INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)
-
99zoli
csendes tag
kola.11-től vettem videókártyát és pirospontot érdemel a korrekt üzleti hozzáállásért és a segítőkészségért.
Ajánlom mindenkinek. -
simi762
tag
Halihó!
Black Dragon kollégának mehet a piros csillag Eme biznyicért!
simi -
Pocok929
újonc
válasz Benjamin1976 #30835 üzenetére
Piros pontot kérnék Benjamin1976 kollégának ezért az üzletért! [link]
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy piros pontot gaboor_ kollégának a HAF 932-es vásárlásért!
Bízhattok benne , mert nagyon korrekt tag!® SimonYana ®
-
tyotyo
csendes tag
Kérnék Joe.36 nak Hatalmas PIROSAT mmert egy nagyon korrekt elado!!!!!!Ezért:
http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd4890_1gb_ddr5_pcie_new_edition_csere_68/hsz_1-50.html
-
Kory96
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot vfeco -nak a Bad Company 2-ért. Megbízható eladó nyugodtan vásároljatok tőle!
-
sziada5925
aktív tag
Jár a piros Diablo18 fórumtársnak a videókártya üzletért. Korrekt és megbízható.
Üdv: Ádám
-
Joe.36
addikt
Kérnék egy nagy Piros pontot tyotyo [link] Nagyon korrekt és megbízható az üzlet terén.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
máyköl
veterán
válasz zsolt19900 #30928 üzenetére
Akkor ezt ebbe a topikba írd inkább.
-
sahun
csendes tag
Két nagy pirospont illeti Gabir kollégát, egy USB-párhuzamos és egy USB-soros átalakítóért!
Köszönöm!
-
zsolt19900
őstag
Nagyon nagyot csalódtam calvin20 fórumtársunkban megbeszéltem vele, igaz alkudtam de utána még az ár fölé is emeltem az ajánlatot, hogy vihessem végre a felkínált ssdjét priviben azt mondta, hogy még vár mert van helybéli -1-2nap- mondom okés, utána mindig kérdezgetnem kellett, hogy na mi van mi van mi történt, erre mondta, hogy igen a tiéd az ssd erre a mai napon 1héttel a megbeszélés kezdete után azt a választ kapom, hogy sajnálom eladtam másnak, minden adategyeztetés és minden megbeszélés után. Nem vagyok egy haragos ember, de gondoltam, hogy ezt le kell írjam egy fekete pontot adnék neki ez miatt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
bandras0226
aktív tag
fi:zi'k-nek jár a pirospont egy Superlux HD668B-ért [link]és a rendelés lebonyolításáért!
Korrekt, megbízható![ Szerkesztve ]
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
-
macko20
őstag
válasz runner 125 #30881 üzenetére
Kérnék pirosat runner 125 részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Djuree
félisten
pirospetty Abuda kollégának az xbox360-ért!
nagyon korrekt, elküldte előre a cuccost, hogy kipróbálhassam mielőtt fizetek[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Grave_444
nagyúr
Piros pont Zohan fórumtársnak a bizniszért ezt vettem előre utalással.
-
gaboor_
csendes tag
Egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni SimonYana-nak ezért az üzletért. Nagyon korrekt és pontos! Ajánlom mindenkinek!
-
Dante85
csendes tag
Nagy piros pont colos890721 kollégának a HDD hűtőért!
-
dokifilm
újonc
Hatalmas pirospont zeusz55 -nak egy memocard eladásáért! Nagyon gyors volt!
Köszönöm Szépen![ Szerkesztve ]
-
LocalNerd
tag
Hatalmas piros pontot kérek limchi fórumtársnak ezért a HDD-s üzletért (250 GB PATA Samsung). Korrekt, megbízható embernek ismertem meg, csak ajánlani tudom Nektek.
Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle.
-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat Dante85-nek mmivel ebben az üzletben volt a vevőm.
Korrekt és gyors.
Ajánlom mindenkinek!colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
BlackPriest
őstag
satee76-nek jár a piros pont a vásárlásért
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
AndrewTdi
addikt
-
Ghandi
aktív tag
Kérnék egy nagy pirospontot macko20 kollegának a tökéletes ventillátor szabályzókért.
Ultra gyors,ingyenes kiszállitás,nagyon korrekt eladó!
Épp ezért is sajnálom hogy a vérrel,verejtékkel szerzett piros pontjai márciustól el fognak veszni ugyan úgy mint mindenkinekElmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest