Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Anal
tag
Szeretnék egy pirosat adományozni Levmen ifjú titánnak, akivel biznyákoltunk egy nagyot, innen vitte el a memóriakártyát a telefonból és adta ezt érte.
Mindenkinek ajánlom a vele való biznyákolást.
Bocs a késésért.
[ Szerkesztve ]
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anal
tag
Piros osztogatás:
1.
Szeretnék adományozni egy nagy piros pontot Toi Toi mesternek a memóriakártya biznyákért.Korrekt, rendes tag, mindenkinek ajánlom a vele való biznyákolást, piros megy.
2.
Hatalmas piros pont s1ru2-nek az alaplap biznyákért.
Ezúton szeretném öregbíteni a hírnevét itt is.
Nem kis kavarodást okozott Gróf Széchenyi, de minden rendben volt
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anal
tag
Nagy pirosat szeretnék adományozni zsolesz010-nek a notiram biznyákért.
Bár nem én mentem el érte személyesen, hanem akinek kellett, mégis az összekötő Ph-ügynök én voltam
-
Anal
tag
Szeretnék adni egy hatalmas pirosat Junima fórumtársnak a 8800GT biznyákunkért.
Maximálisan korrekt, szimpatikus tag, minden a megbeszéltek szerint zajlott, ráadásul a saját szabadidejéből jött el.
Mindenkinek ajánlom a vele történő üzletkötést.
-
Anal
tag
Szeretnék adni egy másik nagy pirosat yetiod-nak is, a táp biznyákunkért.
Utánvétes csomagként adta fel, maximális biztonsággal becsomagolva, fénysebességgel érkezett meg.
Minden tiszteletem, ezzel a pirossal szeretném öregbíteni a hírnevét.
-
Anal
tag
-
Anal
tag
Szeretnék adományozni ismét egy pirosat vittuka-nak a winyó biznyákért
A szokásos korrektség, pontosság, megbízhatóság jellemezte immáron a sokadik biznyákunkat.
-
Anal
tag
Újévi piros osztogatás:
1.
Szeretnék adni egy nagy pirosat Dyno-nak a zsuga biznyákunkért + egy kis alkuért.Maximálisan korrekt, megbízható, rendes tag, mindenkinek ajánlom a vele történő üzletkötést.
2.
A másik nagy pirosat így újév alkalmából - Mixa --nak adományoznám a fél-gép biznyák végett.
Maximálisan korrekt, megbízható, rendes tag, a fél-gépet egyben hagyta nekem hogy kipróbálhassam, minden tökéletesen zajlott még egy alku is belefért itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Anal
tag
Pirospont osztogatás:
1.
Egy nagy piros jár a kalapból jocoejoe rangernek a venti biznyákért
Előre utaltam és küldte a megbeszéltek szerint a gari papír másolatát emailben és természetesen a ventiket is postán.
Mindenkinek ajánlom a vele történő biznyákolást, maximálisan korrekt, megbízható tag.
2.
A másik nagy piros fricz19 druszának jár.
Megjött a proci ahogy megbeszéltük, minden rendben zajlott.
Ezzel is szeretném öregbíteni a hírnevét.
-
Anal
tag
Szeretnék adni egy pirosat gabpassy19-nek a zsuga biznyákért.
Korrekt, pontos vevő, mindenkinek ajánlom a vele történő üzletelést.
-
Anal
tag
Hatalmas pirosat szeretnék adományozni enginev3.0-nak a winyó biznyákunkért.
Maximálisan korrekt és megbízható tag, minden a megbeszéltek szerint történt, az átadás-átvétel tökéletesen sikerült és a winyó kifogástalan.
[ Szerkesztve ]
-
Anal
tag
Egy nagy piros megy Skeleton01-nek a zsuga biznyákunkért.
Maximálisan korrekt és megbízható tag, ugyanis előre utalta nekem a kártya teljes árát, a bizalom jeléül és természetesen nem is kellett csalódnia, a kártya azonnal ment is.
-
Anal
tag
-
Anal
tag
Nagy pirosat szeretnék adni p6 fórumtársnak, a hangfalakért.
Maximálisan korrekt, megbízható, segítőkész tag.
A hangfalak kiválóak, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
Anal
tag
Nagy piros jár Tyto-nak a a táp biznyákért.
Maximálisan korrekt, határozott tag, azonnal vitte a tápot és házhoz jött érte, minden rendben zajlott.
Ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?