- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fabian2
újonc
Piros pontot kérnék seawolf570 kollégának a korrekt és gyors üzletért.
-
Diablo18
senior tag
HeavyToys-nak jár 1 piros a nagyszerű cooler master elite 370 es gép házért!!
-
@lx
csendes tag
Kérek egy piros pontot adnoctum18 fórumtársnak a korrekt, és gyors üzletért. Erre a hirdetésemre jelentkezett és egy U3-as lejátszót vettem tőle.
-
Jár a piros peto.istvan tagunknak korrekt üzletfél.A vásárolt termék.
-
Attila8006
aktív tag
-
echterion
nagyúr
Kérek egy pirosat attila8006 kollégának ezért az üzletért. Egy remek félkonfigot adott cserébe az i3-as félkonfigomért cserébe. Maximálisan elégedett vagyok a biznisszel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Sdi
addikt
Piros pontot szeretnék kérni sdkarik kollégának egy ilyen bizniceléséért, korrekt srác
-
windlord
őstag
Norb3rtonak szeretnék kérni egy pirosat ezért a ventilátorért!
-
daudibaldrs
csendes tag
kérnék egy pirosat balika21 kollégának a múlt héten bonyolított korrekt hozzáállásáért ezen hírdetéssel kapcsolatban: acer_aspire
-
Mr. Grey
csendes tag
Piros pont BraveHeart kollégának, időben ott volt a megbeszélt helyen és a tranzakció is sikeresen lezáródott
-
tkramalics
csendes tag
Piros pont jár Senpai8 kollégának INTEL D915GAV alaplapért, korrekt eladó, jó eszköz!
-
pockhome
senior tag
Blabcsival érdemes üzletelni. korrekt, gyors, megbízható eladó!
A 7.-es ventiket vettem tőle. -
ArmanD.
őstag
Piros pontot kérnék hajnalbros fórumtársnak aki 100%ig megbízott bennem és egy korrekt üzletet hajtottunk végre. Egy Gigabyte X48-as lapot + kp-t cseréltem vele postán egy EVGA P55 FTW lapra és minden a megbeszéltek alapján történt és köszönöm mégegyszer a türelmét
-
Noisegate
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros Pontot [lEzért] az üzletért
[$$Smokey$$]-nak -
törölt tag
Jár a pirospont Winner_hun kollégának ezért.
-
fabko
tag
Dartimperial pirosat érdemel, korrekt, gyors rugalmas. Ez volt a biznisz tárgya.
-
ImI87
őstag
Kérnék egy nagy pirospont Neovenator -nak, hangkártyát vett tőlem és minden rendesen korrektül lezajlott. Megbízható vevő!
-
ArmanD.
őstag
Küldenék egy hatalmas pirosat Catch 22 fórumtársnak aki egy hűtőgépet vásárolt tőlem, minden a megbeszéltek alapján zajlott és korrekt ügyfél ajánlom mindenkinek
-
krisi047
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék GIJoe-nak, egy ilyen notebookot vettem tőle én is.
-
Catch 22
csendes tag
Szeretnék kérni 1-1 hatalmas pirosat ArmanD. fórumtársnak a Hűtőgépért, és Janr fórumtársnak azért, mert pontosan és segítőkészen házhoz szállította nekem. Kiváló üzletemberek, és pontosak/megbízhatóak. Csak ajánlani tudom őket!
-
Kaiser
csendes tag
Pirospontot kérnék jojojo partnernek,
üzletünk: 3600mAh xbox 360 joy akku + töltő! -
Kaiser
csendes tag
Piros pontot kérnék Maci80 partnernek,
ezért az üzletért: 3600mAh xbox 360 joy akku + töltő! -
Vasy09
őstag
Jár a piros pont ^Clown klubtagnak a [HDD beépítőkeretért]! Megbízható fórumozó, ajánlom másnak is!
[ Módosította: Ndruu ]
-
pbujna
aktív tag
Pirosat kérek tomika1985 részére, amiért megvette a pqi memóriákat!
-
Komcsi
tag
Kérnék egy pirosat Oczu kollégának. Az Asus egérpadot vásárolta tőlem!
-
Hmmz
aktív tag
válasz
geprombolo #33228 üzenetére
geprombolo nak is adjunk egy pirosat ezért
-
cellpeti
nagyúr
Eupalaestrus kollegának pirosat! A gyors,korrekt könyv vásárlásért!
-
^Clown
addikt
Vasy09 -nek jár egy piros pont, egy HDD beépítőkeretet üzleteltünk. Nagyon korrekt fórumtársat ismertem meg személyében, bátran ajánlom!
-
Dr House
csendes tag
Én szeretnék pirosat kérni adamsss felhasználónak a nagyon jó üzletért a kiváló termékért és a rugalmasságáért! egy Samsung 2223nw 22"-os monitort vettem tőle ami csodálatos!
Ezúton szeretnék kérni KTE nevű felhasználónak szintén pirosat kérni megbízhatóságájért és segítőkészségéjért egy nagyon megbízható Scythe NCU-2000 passzív processzorhűtőt vásároltam tőle ami tökéletes!
Dr House
-
myki406
csendes tag
Egy nagy pirosat szeretnék küldeni dave93-nak, megvette a feleslegesnek vállt két számítógépemet ^^ Gyors és korrekt volt! Ajánlani tudom!
-
Virág et.
senior tag
osztraksajt kollégát megillet egy piros pont.
Apróságot vett tőlem, postázás után korrekt módon, gyorsan utalt. -
Chris78
aktív tag
Piros pont 00 kollégának a Pata házért.
-
Dudu67
tag
Sziasztok !
Pozitív értékelés hoodyhoo66 hoodyhoo66 kollégának, ezt a számítógépet vette tőlem.
-
Pocok9b
aktív tag
tiborandras nagyon korrekt vevő, minden a megbeszéltek szerint történt csak ajánlani tudom, kérnék neki egy pirosat ezért az üzletért: [link]
-
PCrevRM
tag
Üdv! szaszaboy0-nak piros pontot kérek ezen hardver átvételéért! Türelmes, tisztességes üzletfél! Köszönöm!
-
zsolthee
senior tag
GeryFlash kollégának adok egy pirosat a Watchmen DVD-s üzletért
-
p_zsolt
tag
válasz
osztraksajt #33926 üzenetére
Viszonoznám, mert utólagos posta és próba utáni fizetés volt, de késlekedés nélkül történt.
Köszönöm én is az üzletet. -
osztraksajt
őstag
p_zsolt fórumtársnak ezért az ultrabay cuccért igényelnék egy hatalmas pirospontot a korrekt hozzáállásért és gyorsaságért.
-
joecole
csendes tag
reusedlaptop kollegának jár a pirospont ezért nagyon korrekt eladó!
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
Iceman9305 #33912 üzenetére
Viszonoznám a pirosat, gyors és határozott üzlet volt. Utolsó 2 darab vinyom volt. Mostmár teljesen elfogyott a készletem... Köszi PH.
Iceman9305 -
Thoty
senior tag
Nagy piros pont jár Coldhand kollégának, aki egy PS2 DVD motort vett tőlem
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat shteer részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
Coldhand
csendes tag
Pirosat kérek Thoty kollégának ezért a PS motorért.
-
törölt tag
pirosat kérnék janos80 fórumtársunknak ezért az üzletért.
-
sampe
aktív tag
nagy piros pontot kig121 kolegának a cserélt 512 es Elixir ddr1 es ramért,
adtam érte cserébe 3X256 mb otmegbízható ügyfél, 1 óra alatt lebeszéltük a cserét köszönet érte!
http://hardverapro.hu/apro/cserelnek_2x256mb_rol_512_mb_ra/hsz_1-50.html
-
Iceman9305
csendes tag
NaNorbert kollégának szeretnék egy pirosat kérni ezért az üzletért: Seagate Sata 2 320 Gb
-
wwenigma
Jómunkásember
Pirospöttyöt szeretnék kérni FieeL007 kollegának, aki vitt tőlem egy ddr2 memót. Ajánlott, pontos vevő.
-
dlaccc
aktív tag
Piros pont jár bark88 kollegának egy Nokia Stylust vettem tőle, minden rendben zajlott
-
generic
senior tag
Csak ajánlani tudom Bathory Peti -t, aki megvette a k800 telefonomat Bátran lehet vele üzletelni.
Kérek neki beírni egy nagy PIROSAT
-
Bathory Peti
aktív tag
Egy nagy pozitiv minősitést szeretnék adni (piros pontot) a gyors és korrekt üzletért [generic] forumtársnak,ezért a termékért:
[sony ericsson k800 5000ft-ért].Korrekt,gyors,tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek,bátran üzlteljetek vele. -
75romi
csendes tag
HD4830 sikeres üzletért piros pont jár beluschi-nak.Rendben lezajlott az üzlet.
-
Jorus
nagyúr
Tomek417-nek mehet a piros, ezért az üzletért, remek kiszolgálás, korrekt eladó!
Djuice-nak szintén mehet a piros a szokásosan jó boltért.
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával