- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sziada5925
aktív tag
Jár a piros csetpeti fórumtársnak is, utánvéttel postázott laptop alkatrészeket. Minden rendben ment, gyorsan postázott és hibátlan terméket küldött.
-
themebuilder
senior tag
válasz
Mike Ohotski #31922 üzenetére
Mike Ohotski-nek is jár a pirospont a Sennheiser CX-ért.
-
Jár a piros hektorka69 tagunknak.Korrekt gyors üzletet bonyolítottunk.Ajánlom mindenkinek.
-
cantus
tag
Piros pont és nagy hála a gyors, pontos és rugalmas üzletkötésért KeNTaGoN-nak. Bátran ajánlom, igazán megbízható.
Még egyszer köszönet az alábbi ügyletért: [link] -
grisa12-nek jár a piros pont
Ezért az üzletértOroszországból levezényelte az üzletet!!
Korrekt eladó!!! -
hektorka69
tag
Nagyon nagy PIROSAT szeretnék kérni domperke kollegának. Nagyon korrekt és megbízható üzlettárs. ajánlom mindenkinek!
-
GrYz-Lee
csendes tag
Piros PONT stevve kollégának a gyors és jó vételért.
És szeretnék pirosat adnia kkk2kk -nak is szintén a jó üzletért..
Mind 2 ember rendes és megbízható mindenkinek ajánlom.... -
kaszas19
senior tag
Hatalmas pirosat érdemeltonyius777kollégánakG.skill memóriavettem tőle 2GB memóriát.
-
kaszas19
senior tag
Hatalmas Pirosat érdemeljok3r1985kollégának
ezt a WD 8GB Raptortvettem meg tőle. -
GeryFlash
veterán
pirospont jár spydermanus kollégának, akitől itt vettem egy 1gb-os ddr1 rammot! késtem fél órát (sajáthiba+bkv+bkv+bkv), ennek ellenére megvárt!
Rugalmas korrekt jó eladó, mindenkinek ajánlom! -
Red Point: saguaro kollégának! Maratoni üzlet volt.
üzlet tárgya
-
d4Y.187
tag
nagy pirospont jár ShellKretor kollegának, a vidékről való beszállításáért és a kiváló minőségéért ennek a monitornak !
-
Pankee1
csendes tag
Adnék énis egy piros pontot taylorp kollégának a korrekt Logitech cordless rumblepad2- ér!
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat DomeNet részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
SlIpKoRn
csendes tag
válasz
Rottweiler89 #31893 üzenetére
Szintén pirospont az eladónak, korrekt, pontos
Rottweiler89
-
MontyCrew
senior tag
pirosat colos890721 kollégának, ezért az üzletért. A motyó hamar itt volt, semmi probléma nem volt a lebonyolítással. Csak ajánlani tudom
-
sokab
csendes tag
Kérek egy pirosat wYnteRs[hun] az üzletért!
Link! -
frenetic
csendes tag
Kopaszkutya-nak kérnék piros pontot ezért a Laptop HDD-ért
Korrekt, megbízható partner.
-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat akhilleus86-nak ugyanis ebben az üzletben volt remek vásárlóm!
Korrekt és megbízható! -
Morpheus88
csendes tag
Szeretnék kérni egy Piros pontot ShellKretor-nak az új gépemért, és az utólagos segítségekért is.
Mindenkinek ajánlom!
-
pezó
csendes tag
tormakrisz kollégának egy szép kis pirosat!
gyors,megbízható és elérhető emberke! üzlet tárgya ez volt. -
Redskull42
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni moddingR-nek,a korrekt gyors üzletért .
http://hardverapro.hu/apro/roccat_kave_5_1_gamer_fules_garanciaval_2/hsz_1-50.html -
kyle16
tag
szoki007 -nek jár egy piros mert korrekt vevő
-
majki1111
csendes tag
Hatalmas piros jár Kistopi-nak a matricákért
-
ertyu
csendes tag
válasz
salinger #31920 üzenetére
ezért az üzletért kérnék salinger kollégának egy viszont pirospontot, mert ő igazi vevő, nem csak az ember idejét húzza, és beszélgetni akar, hanem azt kérdezi, ami érdekli, és azért mert érdekli. Korrekt vevő, mindenben az ígértek szerint jár el.
Köszi!
-
MR ME
aktív tag
kérnék egy piros pontot VIBO kollégának ezért az üzletért , korrekt üzletpartner, minden rendben zajlott
-
Kami11
őstag
Egy nagy piros pontot kérek Vigneau kollégának, ezért az üzletért!
Megbízható, szavahihető, gyors és legfőképpen jó humorú üzleti partnernek bizonyult!
Csak ajánlani tudom! -
Janesz_20
tag
Piros pont jár Yutani tagnak a gyors korrekt üzlet miatt !
-
KRIME
csendes tag
Piros pont Fore kollégának a bizniszért!
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_8600gts_silent-pipe_3/hsz_1-50.html -
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! 1 pirospontot kérnék: colos890721 nevű fórumtársnak! 1 zallmann hűtő lefogatót üzleteltünk és megbízható és pontos! köszi
-
puubi
csendes tag
Pirospont MrMajusnak a bringáért. Fer és korrekt volt az üzlet. Mindenkinek ajánlom, vele az üzletet.
-
Kirrr
aktív tag
Nagy piros gYaLo kollégának a Roccat Taito egérpadért. Kiváló ár, megbízható eladó.
-
14adam
addikt
fi:zi'k-kel üzleteltem egy jót. Korrekt és gyors
-
looser
addikt
Piros pont szkabrasz fórumtársnak. Nem pesti, ám elhozta nekem a megbeszélt időpontban a vásárolt holmit, ami tökéletesen működik. Respect!
-
xzeebyt
tag
Nemtudom, hogy Norb3rto tagunknak adtam-e már pirosat ezért az üzletért, de ha nem, akkor most szeretném jutalamazni, illetve ajánlani bárkinek. 2 szó illeti véleményem szerint: Gyors, és megbízható!
-
Spawn001
csendes tag
Up up up! bbrain-nek egy nagyon korrekt eladó ajánlom mindenkinek! Egy nagy piros pont.
-
Jani18
aktív tag
Kérnék egy pirosat Sebibalu nak. Ezt a videokártyát vettem tőle.Korrekt,megbízható,gyors ember.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Mike Ohotski
csendes tag
Hatalmas tisztelet és még hatalmasabb PIROSPONT themebuilder-nek.
A mai napon megkaptam tőle a vadi új Sennheiser CX55-ömet. Hibátlan cucc, hibátlan kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!
-
salinger
csendes tag
Egy nagy PIROS PONTOT kérnék ezért az üzletért ertyu forumtársnak.
Rugalmas , Megbízható, Előre utaltam és Postázott csomagolás kivalló mindig minden körülmények között rendben volt vele minden
-
tssajo
csendes tag
Egy piros jár macko20 -nak amiért szerzett nekem RAM-ot a laptopomba.
tssajo
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat andr3w88 fórumtársnak, aki megvette a Hiviewellt. Minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
hunmyke
aktív tag
Piros pontot adnék borsi-nak, vettem tőle egy X48-DS5-ös lapot.
-
djpoti
aktív tag
Pirosat kérnék bandi0000 kollégának, C2D E8500 -at vettem tőle, előre utaltam! Minden rendben!
KETTŐ pirosat kérnék Gaba kollégának, ASUS P5QC alaplapot és Zalman CNPS7700AlCu hűtőt vettem tőle, előre utaltam!
Minden rendben!Pirosat kérnék szimi57 kollégának, MSI N260GTX videókártyát vettem tőle utánvéttel! Minden rendben!
-
kutyman
aktív tag
Nagy-nagy pirospötty kemike kollégának a korrekt bizniszért.
-
vakund
csendes tag
Nagy Pirospontot szeretnék íratni [Database] kollega számlájára ezért az[üzletért]
-
Reibek
senior tag
Piros pont Zohannak a Sharkoon Color Changerért!
-
BiP
nagyúr
Szeretnék kérni egy-egy pirospontot a következő fórumtársaknak a következő üzletetekért:
B2man vett tőlem egy 250-es HDD-t.
macko20 vette ezt az 500-as vinyót.
pocoandante elvitte a Q8300-as procimat.
Köszi. -
Fr0z3n
őstag
Menne egy piros pont deathrow23-nak ezért az üzletért. Gyors és pontos. "Különösen ajánlott"
Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával