Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
nagyúr
Kérnék egy NAGY piros pontot creed13 kollégának Korrekt megbízható vásárló!
Az üzlet tárgya: Z8 teló volt!
-
Smoothy
tag
Hi!
pr0bi fórumozónak kérnék szépen egy nagyon nagy pirosat, a jó ár ért és a korrekt hozzáállásért, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
http://hardverapro.hu/apro/brutal_legend_ps3_elado/hsz_1-50.html
-
zoli197705
csendes tag
Piros pontot kérnék bevésni Szenes20nak
ezért az üzletért!
24 óra leforgása alatt lebonyolítottuk személyes találkoróval az egésszet!
Remek fórumtárs! -
littlejohnny
aktív tag
Pirospont jar bsnss1796 kolleganak a WD Elements vinyoert a korrekt kapcsolattartas, s a rugalmas lebonyolitas miatt.
littlejohnny altal ajanlott! -
hzcfeka
csendes tag
Piros pont jár vinibali kollégának
-
Mzotya
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék Intelligencs kollégának ezért az üzletért!
Nagyon korrekt megbízható ember, bár mindenki ilyen lenne a PH.-n!E8500@4000Mhz
-
pr0bi
senior tag
Smoothy részére egy pirospont a korrekt, bizalmas üzletért! (PC szoftver)
-
G4ga
őstag
válasz Charlie Gordon #28156 üzenetére
Charlie Gorodn-nak viszont jár a piros ezért.
Gyors,pontos, megbizható partner. -
padrone
csendes tag
Steve1979 nek jár a pirospont a korrekt üzletért!
http://hardverapro.hu/apro/notebook_sd_ramok_eladok/hsz_1-50.html
-
addikt
pisztoly kollégának kérnékszépen 1 nagy pirospöttyöt ezért a jóképességű professzorért
HERR Z kollégának is kérnékszépen 1 pirospöttyöt, 1 jófajta E5200-es procit vettem tőle
Oczu kolléga is megérdemel 1 nagy pirosat, 1db 6850-et vett tőlem
lsc kollégától pedig 1 jóféle monitort vettem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz szabibeni94 #28143 üzenetére
És kérek egy pirosat
szabibeni94kollegának egy megbízható vevő[ Szerkesztve ]
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
molni2
csendes tag
Kérném a pirospont bejejgyzését sziada5925 kollégnának, korrekt és pontos. Az üzletünk: [link]
-
tototos
őstag
Pirospont shteer kollégának a remek videókártyáért.
És pirospont Joe.36 kollégának a másik videókártyáért.
-
deathtania
senior tag
nagy pirospont jár izirajder74 fórumtársnak, akitől vettem egy HP notitöltőt. gyors, pontos, megbízható, csak ajánlani tudom!
-
Nevil2
tag
Kérek egy pirosat Inception-nek a rugalmasságáért és a jó árakért.
Respekt!
[ Szerkesztve ]
-
seagaterpm
csendes tag
Lord Dragonnak szeretnék 1 pirosat kérni ezért! Korrekt, gyors, megbízható eladó!
Köszi mégegyszer! -
MrWolf
csendes tag
Inception-nek hatalmas piros, mert gyors mint a villám és olyan jóáras, hogy Gianni csábítja a lidlibe
[ Szerkesztve ]
I solve problems
-
bibimad
senior tag
Piros pont zeusz55 kollégának
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Szeretnék adni egy hatalmas piros pontot sestertius -nak ezért a remek üzletért!
Bátran ajánlom mindenkinek, mert az egyik legmegbízhatóbb hardverapró tag.üdv: zotyi85
ASUS TUF GAMING B760M PLUS D4, INTEL i5 12400F, BE QUIET PURE ROCK, SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB M.2, 2x16GB KINGSTON 3200, XFX RX 6700XT 12GB, LIAN LI O11 AIR, ASUS ROG STRIX 650G, REDRAGON KUMARA, A4TECH BLOODY, Acer Nitro XV322QUP 31,5" IPS 165Hz 1440p
-
deadmember
csendes tag
Kérnék szépen egy piros pontot snataniel kollégának az MSI N260 GTX kari vásárlásakor mutatott korrektsége és rugalmassága miatt!
-
illesgeri
csendes tag
Kérnék egy piros pontot szabi1975 fórumtársnak 6310 alaktrészekért
Köszi!Gergő
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Mikroszálas porszűrő szövet et adtam el orichalcos kollégának. Minden rendben zajlott, ezért jár neki a megérdemelt pirospont!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
tejeskifly
aktív tag
blu3m4n-nak, jár a pirospont, mert korrekt üzletfél!
Egy vízhűtés blokkot üzleteltünk. -
Yso
tag
Kérnék egy jó kövér pirospontot Apóka fórumtársnak a velociraptor winyóért korrekt, gyors partner. A postai csomagolás is atombiztos volt.
"Life is Learning, Learning is Sharing, Sharing is Life"
-
agressor12
senior tag
Egy pirospontot szeretnék kérni mazsonpopo kollegának a Zte Blade Toküzletért.Korrekt vásárló!
-
szabibeni94
csendes tag
Pirospontot érdemel epityesz kolléga az 520Wos Trust tápért.Na meg a DVDért.Megbízható,pontos,korrekt!Mindenkinek ajánlom!
+Ha írok legalább írj vissza+"A tett halála az okoskodás"
-
Bizgenty
csendes tag
sestertius kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért.
-
devil666666
csendes tag
Kérnék egy piros pontot [jános] tagunk részére a remek [alaplapért]
és a korrekt ügymenetért,korábbi nézeteltérésünk ellenére.
Korrekt.OK
-
MarioAna
senior tag
válasz BlackPriest #27783 üzenetére
BlackPriest-nek vissza is ment a piros pont, az említett vinyó vásárlásért. Előreutalásos üzlet volt, időben feladva, szépen becsomagolva, az áru pedig első osztályú .
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tubus
tag
Kérnék egy pirosat ***ANDRÁS*** kolléga részére.
Asus xonar dx-et vettem tőle, árát előre utaltam, korrekt volt az üzlet.köszi
tubus felhasználónak 46 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! 20131105 a régi ph megbízhatósági oldal szerint - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dieselnyuzo
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni LadyLorien -nek, egy Lenovo s10-2 -es netbookot vett meg tőlem. Megbízható vevő.
Bocsánatot kérek hogy élek
-
Adonimus
senior tag
skitzoo-nak jár a pirospont. Több, mint 100km-t utazott, hogy telefont cseréljünk. A hírdetés
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
djpot
újonc
peetmaster 4890 Toxic-jának boldog új tulajdonosa vagyok.A videokártya tökéletes,mint ahogyan az üzlet is az volt.Megérte a 4órás kocsikázás érte.Jár a piros pont az eladónak.
"Zavard össze a világot,mosolyogj hétfőn"
-
savoo
addikt
Kérnék egy pöttyöt DrGonzo22-nek a távirányítóért.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
HoReSz1975
őstag
kungzi (Debrecen) kollégának, ezért az üzletért !!!LG Electronics GH-22NS50 "ÚJ" eladó!!! . Pontos, megbízható vevőm volt, ajánlom mindenkinek
-
jossua
tag
Szeretnék kérni egy pirospontot Hajnalbrosnak ezért az üzletért
Alias : Magyarbetyar
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Kérnék egy pirosat Tubus kolléga részére.
Asus xonar dx-et vett tőlem, árát előre utalta.köszönöm
András
-
Peetr86
tag
Üdv.
[nord^ph]-nak szeretnék egy piros pontot kérni amiért előreutalással elvitte tőlem a Motorola Milestone-t. -
kungzi
veterán
HoReSz1975 kollégának kérnék szépen egy piros pontot. Az üzlet ez volt. Pontos, gyors, megbízható, ajánlom mindenkinek.
-
DJ WOKKY
addikt
Sanyaking kollégának kérek egy pirosat a patronokért cserében. Korrekt eladó! Ajánlani tudom csak.
-
zsolnaii
csendes tag
Egy piros pont h.mark kollegának [link]ezért a cseréért
-
Joco988
csendes tag
bela85-nek jár a pirospont a gyors és korrekt üzletért.
-
ch003067
addikt
Kérnék egy Piros Pontot laci503 kollégának, hibás videó kártyákat cseréltem vele hangszórókra.
Még egyszer köszönöm -
laci503
tag
ch003067 fórumtársnak jár a piros pont, 3db hibás videó kártyát cseréltünk hangszórókra. Gyors, korrekt, és türelmes volt.
[ Szerkesztve ]
-
duran67
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot epityesz kollégának az MSi 9600 Gt OC-ért!
-
hossszú
őstag
coulthard kap tőlem egy pirosat, egy TV tuner kártyát vettem tőle, korrekt üzleti partner.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Wyll
őstag
Csillag01 megérdemel egy pirospontot: két játékot vett tőlem, nem kértem, de előre utalt, minden rendben volt
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
L4D1K
őstag
themebuilder nek kérek egy pirosat a szuper fülesért.
# ANTAL Tuning #
-
salinger
csendes tag
Szeretnek egy nagy piros pontot adni zedok forumtársnak ezért az üzletért. álta a szavát a garanciával kapcsolatban és sajnos a kari nem volt jo de azonnal vissza adta a pénzem.
önzetlen rugalmas . bátran lehet vele üzletelni.Elérhetöségem Mobilszámot kérésre adok priviket mindig nézem http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=salinger&submit=
-
szuzi80
tag
Kérem, hogy hugoo fórumtársnak adjatok egy piros pontot.
Az alábbi képen látható Nanya 512MB PC2700 Laptop memóriát vettem tőle újév napján, a memória jelenleg is tökéletesen működik.
Köszönöm szépen az üzletet! Végtelenül korrekt és segítőkész a srác, remek volt vele üzletelni.
üdv, Péter[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Univerzális, kompakt elem/akku töltő (AA, AAA, 18650... stb)
- Eladó HP EliteBook 850 G8 15" Core i7 1165G7 2.8GHz/32GB RAM/512GB SSD
- Lenovo T490S Core i7 8665U 32Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS számlával, Garanciával
- BONTATLAN Apple iPhone 14 PRO MAX 256 Gb eladó! 1 év Apple gari!
- Bontatlan Apple iPad 6 mini 64 GB WiFi Tablet, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest