- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
hcsaba
tag
Egy hatalmas nagy PIROS pontot kérek razor03 nak a gyors, és korekt adás-vételért.
Köszönettel. [link] -
waithEard
őstag
Pirosgombócot kérek qxyjoe77számára, a gyors üzletért, és a megdöbbentően korrekt állapotban lévő monitorért. Külön jópont, hogy rajta volt a védőfólia!
-
neil_mullen
aktív tag
Pirospontot Zolcsykaa-nak. Sata kábelt vett tőlem.
-
Lestat3
csendes tag
mobileman: Piros pontot adnék, egy MSI wind billentyűzetes üzletért.
-
McPisti
csendes tag
Mehet a piros bokrosolajos -nak is, segítőkész eladó, minden rendben ment.
-
qxyjoe77
csendes tag
[waithEard] PH tarsnak egy piros pontot ezert az uzletert Benq monitor mindenkinek ajalom mint vasarlo.
-
stawros
tag
Kérnék 1 pirospontot [mONEr] -nek az [üzletért] .
-
soneec
tag
Kérnék szépen egy pirosat animatrix11-nek ezért a kis I7 esért. Megbizható arc, tökéletesen mükszik a kicsike!
-
Lajkó
őstag
Szneki Bolt eladónak szeretnék kérni egy pirospontot a korrekt kiszolgálásért a monitor-bizniszünk kapcsán!
Minden a megbeszéltek szerint történt, és gyorsan megköttetett az üzlet!
Korrekt partner! Ajánlom mindenkinek! -
razor03
aktív tag
hcsaba E5200-as Dual Core procit vett tőlem. Előre utalta a pénzt, köszönöm a bizalmát
-
start-up
csendes tag
Kérnék Santosh –nak egy pirospontot ezért az üzletért. Korrekt, pontos, szavahihető eladó. Minden rendben ment.
-
zalman10
csendes tag
Ősembernek 1 hatalmas pirosjár mert gyors és korrekt eladó nagyon jó áron adta el a ramokat amiket vettem tőle!!
[link]
Érdemes vele üzletelni! -
Som@
őstag
Kérnék egy pirosat whaazzup tagnak 3.06Ghz/512/533 4999 ft 3.06Ghz /512/533 SL6PG Northwood árúért. Apróhirdetés Banki átutalással vettem megbízható köszönöm.
[link] -
green_boy
újonc
Zsolti1987 is a megbízható tagok közé tartozik, ezért piros pont jár neki! Egy Amilo laptop billentyűzetet vettem tőle. Az üzlet korrektül és pontosan megtörtént!
-
eszement24
aktív tag
Grof-Zero kollégának kérnék egy hatalmas piros pontot Gigabyte gtx460 Oc kártyáért.Gyors, pontos megbízható és remek áron is volt a cucc
-
mobileman
senior tag
Nagy piros pöttyöt kérnék Lestat3 kollégának ezért az üzletért-> MSI WIND U100 billzet
-
-
matyiGo
aktív tag
pirospont matye100-nak. korrektül lezajlott az üzlet, a kártya kiválóan szerepel most az én gépemben
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_9600gt_512m_650mhz_1800mhz_fel_eves_oem/friss.html
-
-
Gardo
tag
Egy nagy piros pontot kérnék bufurc tagtársnak! Egy Samsung U600 -at üzleteltünk, előre utalt, korrekt, kapcsolattartó parner, ajánlom!
-
Myth
aktív tag
Nagy piros pötty jár zooly kollégának a korrekt vásárlásáért.... Jött a telefon, lefixáltuk 35 percben belül már házhoz jött és vitte is a cumót! Még több ilyen vevőt!
-
3.Aragorn
addikt
válasz
3.Aragorn #14953 üzenetére
Végül, de nem utolsósorban pirosat érdemel még emerico2004 kolléga is, ezért a winchesterért. Korrekt eladó.
-
Andy1210
csendes tag
weresgyufa kollégának szeretnék kérni egy nagy nagy pirospontot, ezért az üzletért
-
Wyll
őstag
maxi7 megvette az LG DVD írómat – minden a megbeszélteknek megfelelően, korrektül zajlott, részemről megérdemli a pirospontot
-
Wyll
őstag
Pirospont jár panizzi kollégának az edimax wireless kombóért, amit hipergyorsan házhoz szállított nekem, és nem utolsó sorban szuperul működik
-
Madn!ght
addikt
Pirospont jár szasanyi fórumtársnak. 2x512MB DDR modult vettem tőle. Megbízható üzlettárs, csak ajánlani tudom!
-
ViTToRe
aktív tag
Piros pont cidalain kollégának. Ismét volt egy üzletem vele, csak ajánlani tudom.
-
po998
csendes tag
Kérek egy pirosat KG. kollégának egy remek üzletért.
Köszönöm
-
zolisx4
őstag
TOMEEE Fórum társunknak jár a piros pont.
Ezt vette tőlem . -
lucky07
aktív tag
Szeretnék egy hatalmas piros pontot borkarico fórumtársnak. Mert vettem tőle egy Processzort ami egy C2D-E8400-as processzor volt.Nagyon kedves,korrekt,gyors,előre utaltam neki,megbízható,és kiváló terméket kaptam tőle.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őt!
Neki pedig köszönöm. -
Eddie141
senior tag
válasz
csigabor007 #14795 üzenetére
csigabor007-nek kérnék egy piros pontot ezért a ventiért.
Nagyon rugalmas, korrekt, pontos és megbízható eladó. Csak ajánlani tudom! -
borkarico
aktív tag
Pirosat dobok lucky07 kollegának a korrekt és gyors vételért, c2d E8400-al lett gazdagabb.
-
djfor92
csendes tag
Pirospont illeti továbbá SWiNEBoY-t is, aki megbízható üzlettársnak bizonyult!
-
djfor92
csendes tag
Pirospont illeti BLACKY79 ph-tagot, az immár második sikeres üzletünk miatt! Korrekt eladó!
-
Razermazer
őstag
Piros pont járkbhuinfonak a pontos és tökéletes üzlet lebonyolításáért és hogy bízott bennem
az üzlet tárgyaAz pedig ez a kicsi konfig volt
-
Gyíkac
aktív tag
Fekete pötty a kollégának: FIFPRO_10
Értékelem h. megjött a csomag de:
idézet a levelezésünkből:
"az asus lett piszkálva,mivel kondik sincsenek rajta,ez adja magát!Másik kettőn nincs külsérelmi nyom!Képeket mára nem ígérem,de legkésőbb holnap estére dobok fel! "
Javítottam a helyes írástezt cáfolom 7950-ről egy kondi leverve nem észrevehetetlen egy tekercs széttörve és hogy lett pillanat ragasztós
..
8800 gt -ről 6-7 smd leverve leégetve.... a 8800 gts az ami elvileg megfelel az állapotnak
furcsa módon minden leszedve róla értem én: sn szám stb..okés h. olcsó volt de akkor a fénykép nem hiába volt olyan minőségű amilyen volt...
bb
Laci
ui: paneleket nem szokás egymásnak fordítani és össze celluxozni a bubis csomagolás mindegyik köré kellett volna..
jaj még annyit h. ezt bemásolom a kihirdetésedbe
-
fefe5
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot hegeanabol kollégának a gyors és pontos üzletért.
Ez volt az üzlet tárgya
Köszönöm -
Bulitt
addikt
kicsipapucs kollégának kérnék szépen egy piros pontot. Ezt vette tőlem. Korrekt vevő, minden a megbeszéltek szerint zajlott
-
borkarico
aktív tag
Dobok 1 pirosat strike-force-nak, a kiváló HX520-as tápért amit vettem tőle.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
tsiga18 #11589 üzenetére
Ugyan ez linkekkel ( az én értékelésem erről az üzletről a #9244 ) csak hogy korrekt legyen.
" Igaz egy kicsit későn, de .bruszli. felhasználónak jár egy piros pont. Korrekt, gyors, jó árut adott el nekem Egy nokia 5800-t vettem tőle. "
Tisztelet !
-
goldfish2
csendes tag
Piros pontot kérek w.daywalker kollégának vga kártya nagykeres beszerzéséért.
Az igért határidőre utánvéttel megkaptam az árut, igazán hálás vagyok, köszönet neki. -
vigyoricsiga
csendes tag
Én mobileman kolégának adnék egy piros pontot ezért az üzletért:[link]
-
Speedhs
őstag
Szeretnék adni egy nagy piros pontot ricsi833 úrnak , ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/joarasitva_gigabyte_ep45-ds3p_elado/hsz_1-50.html
-
R'aigy
csendes tag
hegeanabol megbízható gyors! mindenkinek csak ajánlani tudom!
Piros! -
chey
csendes tag
Helló!
Szeretnék egy nagy pirospontot kérni cskamacska-nak, nagyon korrekt volt ezzel az AIW 9700-assal kapcsolatban (a hozzászólásban szerepel).
Üdv: Dani
-
ArmanD.
őstag
Óriási piros pötty Mindfields kollégának, egy MX 900-as rágcsálót adott el nekem, minden a megbeszéltek alapján korrekt módon zajlott le csak ajánlani tudom az urat!!
-
Simi121
aktív tag
zsolesz010 kollégának jár a piros pont. Innen vettem tőle már másodszor egy vinyót
-
squarepapa
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat Nednez kollégának.
Vettem tőle egy WD Green 1,5TB vinyót.
Korrekt, megbízható üzletfél, csak ajánlani tudom.
Köszönet a bizniszért.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest