Hirdetés
Aktív témák
-
klac
aktív tag
Pirospontot adok hoember 2 fórumtársnak a segítőkész hozzáállásáért és a sikeres adat visszaállítás ért Samsung 500GB, SATA2 ről..
-
klac
aktív tag
válasz squarepapa #1243 üzenetére
Természetes hogy viszonzásképpen is jár a pirospont squarepapa fórumtársnak ezért az üzletért, előre utalt és korrekt vevő.
-
klac
aktív tag
válasz Strangerpro #7411 üzenetére
Természetesen vissza is megy a pirospont Strangerpro nak ezért az üzletért.
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok toldipeti fórumtársnak a Tőle előreutalással vásárolt alkatrészért.
Ami Posta által rendben megérkezett. -
klac
aktív tag
Kérnék jegyezni egy nagy Piros pontot VateRicsi nek ezért az üzletért.Megbízható üzlettárs, csak ajánlani tudom!
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok Bengio fórumtársnak.
Én személyesen Ő megbízottja által RAM csere ezt cseréltem ezért plussz Kp. -
klac
aktív tag
Piros pontot adok Neki, daemon1969, utánvéttel küldte ezt.
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok KINKY_007
fórumtársnak ASUS P5Q Delux lapot vettem Tóle.
Előre utaltam, és meg is kaptam rendben, hiánytalanul. -
klac
aktív tag
Piros pont jár Hebehebe fórumtársnak, ezért a Q9550 ért.
-
klac
aktív tag
Piros pont jár szdenes fórumtársnak ezért a Videókártyáért.
-
klac
aktív tag
Pirospont jár Padisha fórumtársnak egy korábbi üzletért konkrétan ezt a lapot vette tőlem.
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok k!ller fórumtársnak, ezt a videókártyát vásárolta tőlem.
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok HT#^ fórumtársnak ezt vette tőlem , utánvéttel küldtem.
-
klac
aktív tag
válasz Geza60 #21227 üzenetére
Természetesen vissza is jár a pirospont Geza60 fórumtársnak, ezért a remek kártyáért.
Amiből ez lett a végkifejlet.
-
klac
aktív tag
Korábban lemaradt, ezért most adom a piros pontot Mayster16 fórumtársnak, ezért az üzletért.
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok Pelczmann fórumtársnak, a tőle vásárolt kitűnő működésű EVGA 8800 GTS 512 ért.
Ezért kérem a pirospont jóváírását.
[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
Piros pont bejegyzését kezdeményezem 5teve fórumtársnak, a memória csere, asztali gépbe valót cseréltem vele notiba valóért ügybeni üzletért.
-
klac
aktív tag
Piros pont bejegyzését kezdeményezem hegeanabol fórumtársnak, aki az általam szdenes fórumtárstól vásárolt, általa hibátlannak hírdetett videókártyát megjavította.
Igaz nem volt olcsó, sem a kártya, sem a javítása, de a mai napig is bírja a nyúzópróbát, és mostmár tényleg hibátlan.
Semmi gond nincs a javított kártyával, hiba nem észlelhető, sem egyedüli, sem SLI üzemmódban, bármelyik PCI-E slotban hiba nélkül megy.
Akitől vettem is kapott tőlem piros pontot , kb. azóta be sem jelentkezett.
Először PhysX kártyának használva nem jelzett hibát, csak egyedüli, és SLI alatt jött ki a hiba.
A hibát jeleztem neki privátban de még nem olvasta, így választ sem kaptam rá.. -
klac
aktív tag
Kérem a pirospont jóváírást pump22 kollégának ezért az üzletért.
-
klac
aktív tag
Piros pont jóváírását kérem master90 fórumtársnak, ezt a videókártyát vettem tőle.
Precíz, gyors, és megbízható úriember, mindenkinek bátran ajánlom a vele való üzletelést. -
klac
aktív tag
Piros pont jóváírását kérem solyom8 fórumtársnak akitől a hírdetésre érdeklődve ezen típusú táp használt változatát vásároltam.
-
klac
aktív tag
Pirospont jóváírását kérem HWSW fórumtárs részére, akitől egy Flexibilis Riser Card Cable vásároltam.
Egyik nap megbeszéltük,megegyeztünk, másnap postára adta, harmadnap pont délben csengetett a postás, és a kezembe adta.
Ilyen egyszerű, bár mindig mindenkinek így menne.!
A lényeg pedig, hogy ezzel sikerült az elképzelésem megvalósítása, ami ez. -
klac
aktív tag
Egy korábbról, elmaradt értékelés.
Piros pont jóváírást kérek Quasarus fórumtársnak, ezért az üzletért. -
klac
aktív tag
Piros pont jóváírását kérem Quasarus fórumtársnak, ezért az üzletért.
-
klac
aktív tag
Piros pont jóváírását kérem Lec fórumtársnak, ezért az üzletért.
-
klac
aktív tag
Piros pont jóváírását kérem Borsi fórumtársnak, ezért a tápért.
-
klac
aktív tag
Természetesen vissza is jár a piros pont júváírása kérném a bejegyzését xmasterteam nek, az üzlet tárgya ez volt.
-
klac
aktív tag
Egy újabb megbízható fórumtárs roberto211 személyében, az üzlet pedig ez a hátlap + egyéb apróság is.
Kérnék neki bejegyezni egy pirospontot. -
klac
aktív tag
Piros pont bejegyzését kérem askania01 fórumtárs részére, ezt vettem tőle.
-
klac
aktív tag
Piros pont bejegyzését kérem Snufi75 fórumtárs részére, ezt vette tőlem.
-
klac
aktív tag
Udi fórumtárs piros pontjainak számát gyarapítanám eggyel, mert sikeresen javított vagy gariztatott tápegységet és memóriát.
Kérem bejegyezni részére a piros pontot.
[ Szerkesztve ]
-
klac
aktív tag
Piros pont bejegyzést kérek, mivel megérdemli, tehát ezzel kell hogy jutalmazzam Driftmester fórumtársat, a sikeres üzletért.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest