- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Laca1212 #9018 üzenetére
Nem próbáltam mindkettőt, kollégának 1S van de emelkedőt övé se bírja! Nem hiába mondják sokan hogy a 300W körüli gépek a nagyon könnyű embereknek van kitalálva. Sík úton persze nincs gond vele ha egy nagyobb ember áll rá, de mihelyst jön egy nagyobb emelkedő akkor kakukk.
Egyikbe 250W-os motor van, másikba pedig 300W-os. Nyilván vennél észre különbséget mert a Pro 2 mindenben egy kicsit jobb!
Én megpróbálnék a helyedbe használtan egy G-Booster-t kifogni. Sajnos be kell látni hogy kompromisszumokat kell kötni ha valaki 1-200k-t akar rollerra költeni.
Először én is 300-350k-ig akartam max elmenni, de rájöttem hogy még az is kevés sajnos.Most így elsőre senki se fogja azt mondani hogy vedd meg a Pro 2 rollert és az tuti sokkal gyorsabb lesz mint a mostanid. A súlyodtól illetve az emelkedőtől függ hogy mire képes egy kisebb roller. Nem tudom hány kg vagy de egy kisebb rollernél rengeteget számít(hat) 20-30kg különbség is!
Én ha a helyedben lennék akkor a következőt csinálnám. Megpróbálnák bérelni 1-2 napra egy Pro 2 rollert és letesztelni vele azokat a helyeket ahol jársz hogy mit tud. Ha jó akkor eladod a mostanit és megveszed a Pro 2-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Urevo U1 Walking Treadmill
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- DJI Mavic 3 drón szett - NO LIMITS
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest