Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
A Twowról én hallottam hideget meleget. Saját tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó kis rollerek.
Viszont a Mantis egy állat.
Rusty...Volt már Mantis-hoz szerencséd? Próbáltad esőben is? Én ahogy megvettem másnap szakadt az eső. Viszont tudom hogy hol vannak a hibái, mik a buktatói, előző nap én leszigeteltem itthon a teljes rendszert, így azon kívül hogy én csurom sár és víz lettem a roller köszöni szépen kúrvajól van.
Mi még a baja? Ja igen, a féktárcsa, az egy rakás fos. Az is filléres tétel cserélni.
Szóval ha pro kontra kell:
TWOW Pro: Nagyon masszív ütheted vághatod, viszonylag vízálló, és megbízható roller. 20-25km simán benne van és jó.
TWOW kontra: Kicsi, kúrva kicsi, nagyon fapados, szűk rajta minden néha elég kényelmetlen.Mantis Pro: Kényelem a maximális szinten egy TWOW után...Trabantból átülsz egy outlanderbe feeling. Sebesége és kényelme verhetetlen jó. Középkategóriájában legjobb.
Mantis kontra: Nem vízálló, és ha nem ismered a típushibáit akkor rá is tudsz vele fázni. Szóval sorra véve: Féktárcsa egy fos. A csavarjai kicsik és szar minőségűek. Szigetelni kell utólagosan ha minden időszakban használni akarod. Kormányon a szivacsos fogó is egy trágya, érdemes cserélni. Ami nem minimotors-os gagyi hatású cucc, de nem szar.
Ja igen, és a gumi...ugye TWOW tömör gumi után a felfújt gumi defekt esete. Ha figyelsz rá meg a nyomásra is akkor nem lesz gond.Kb ennyi.
Szóval ha ezt veszem figyelembe, megvettem egy jó rollert, és ráköltöttem még 4ezret a kormányfogó cserére+4ezret a két normálsi féktárcsára, szigetelés kinyomó szilóval 2ezer, csavarok cseréje fillérek. mindent összevetve ráköltöttem a vételáron felül plusz 12ezret plafonban -és sokat mondtam- és van egy sokkal jobb rollerrem mint a twow.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Arany János - Kapcsos könyv
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest