Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz enginev3.0 #35214 üzenetére

Már idehaza is komplett gazdaság épül ki arra, hogy gyengén összeszerelt kínai rollereket "üzemelnek" be.

Hivatalosan 250.000 Ft felett - ha jól tudom - 3 év jótállás járna az elektromos rollerekre.
    Nos ha tényleg ennyire ennyire elterjedtek ezek a rollerek, és annyira jók, mint amennyire próbálod ezt beállítani, akkor mutass olyan magyar kereskedőket, melyek megadják rá ezt a 3 év garanciát.

Eleve nem kellene független szervizeknek 100-150 ezer Ft-ot elkérniük egy szükségesnek tartott átalakításért, átnézésért. És még ezek után az átalakítások után sem vállalják be a 3 évet (legalábbis ezen az áron nem).

Egyes gyártóknak nincs is európai képviseletük. Ezen kínai termékek magyar kereskedői komoly erőfeszítéseket tesznek a felelősség lerázására.

• alphamooncam

őstag

válasz enginev3.0 #35214 üzenetére

Ok, és? Megcáfol, én meg megcáfolom őt
    Ő videók és kétes eredetű képek alapján, én meg tapasztalat alapján

Senki sem kicsinyli le a szeretett rollered.

Neked volt egy vagy két rollered, Ő javított több százat, ha nem több ezret.

Kérlek távolodj el egy kicsit a sértettségedtől és gondold józanul végig, hogy Neked vagy neki lehet több tapasztalata.

Nem videókat nézeget hanem hosszú évek óta szereli és tuningolja azokat.

FID nem a közeli barátom 10nél kevesebbszer találkoztunk az életben, akkor is a boltban/műhelyben ahol dolgozik, és nem érzem úgy hogy elfogult lennék Vele szemben, de ha nem csak a Kukirinről mondja meg hogy mi a sz*r benne, hanem azokról is amiket maguk is forgalmaznak az csak tán jelent Neked is valamit nem?!

Ja nem. Ezek szerint nem, és akit bántani meri a kicsikéd az mind gonosz, rossz ember.

Köszönöm hogy elolvastad. :R

Új hozzászólás Aktív témák