- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PociAti
őstag
válasz
Gyuree91 #18398 üzenetére
Szerintem senki nem mondta azt, hogy maradj a Pro 2 mellett.
Ilyen kevés információ mellett nehéz nekünk határozottabb tanácsot adni, ezért mindenki lát érvet a csere és a megtartás mellett is.A Xiaomi Pro 2 komolyabb kellemetlenségek nélkül hordozható, a Ninebot G30 számos szituációban már pont átesik ezen a határon. A hordozás nem csak fizikai erő kérdése, csomagtartó méret, bejárati ajtó szélessége és tömegközlekedési eszközökön a hely szűke a kritikus pont. Azért, mert a környezetünk nem ekkora "kézipoggyászra" lett méretezve.
Amúgy a többiek még nem említették a Ninebot G30 esetén a nagyobb gumiból és tengelytávból adódó extra kényelmet. Még ha a Pro 2 teljesítménye és hatótávja elegendő lenne, fizikai paramétereiből adódóan nem tud annyira kényelmes lenni. És 10-20 perc rollerezés felett már ez is számíthat. Próbáld ki (szólíts le egy G30 tulajt az utcán, és menj át pár úthibán. Sokkal lazábban veszi, ezáltal a Nineboton a kényelmes/biztonságos tempó pár km/h-val magasabb). Ha neked ez megér 70k-t, akkor vágja bele!
-
z67
őstag
válasz
Gyuree91 #18398 üzenetére
Ha engem kérdezel én nem cserélném, kényelmi okok miatt. Ha súlyosabb darabra váltanék, akkor lengéscsillapítos rollert vennék, Inmotion L9, vagy ilyesmi. Az is volt 600 euro körül a közelmúltban, nagyon sokat filóztam, de ugyanarra a következtetésre jutottam, mint a G30-nál. Az enyém mondjuk tudja a 30-at, illetve az egyik csak.
-
válasz
Gyuree91 #18386 üzenetére
A "nehezebb" az számít?
Ha nincs jelentősége a súlynak, mert nem emelgeted, akkor ez nem "kontra". Nyilván nehezebb, mert nagyobb.
A "hosszabb" ugyanígy. Ha emiatt nem fér be valahova, akkor nyilván ez negatívum számodra, de ha nincs jelentösége a méretének, akkor nem negatívum, inkább pozitív tulajdonsága, h kényelmesebb elférni rajta.Számomra fedülés volt a Xiaomi után a G30P.
De sztem inkább próbáld ki, mielőtt beruházol rá, mert lehet mégsem fog tetszeni. Van akinek a kompaktabb Xiaomik jobban bejönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest