- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Stefi_dzsi #23982 üzenetére
Sok videót és egyéb írást (blogot) lehet látni, ahol teljesen halott rollereket is újra tudtak éleszteni. Ha csak nem valami egyszerű hibája volt, ami egyszerű cserével megoldható, a végkövetkeztetés szerint nem érte meg. Joggal büszkék az eredményre, de ha összeadják a kiadásokat, akkor anyagilag teljesen észszerűtlen volt restaurálni.
Egy öregebb rollernek már egyéb problémái is vannak. Csapágycserétől a váz deformálódásán át sok olyan általános hibája lehet, ami miatt inkább alkatrészként kellene értékesíteni, minthogy relatív jelentős összegért akkut venni bele. -
válasz
Stefi_dzsi #23996 üzenetére
Csak azért javasoltam másik rollert, mert pl az M365 Pro, Mi 3, Pro 2 nem csak akkupack méretben különböznek, hanem a motor is 250W helyett 300Wattos.
Lehet jobban megéri egy használt Mi 3, Pro 2 ha találsz jó állapotút olcsón, mint az M365-ötre rákölteni 50-70ezret, vagy ki tudja mennyit rákölteni, ha tényleg annyi mindent cserélni kell a rolleren.
De majd meglátod mit mond Gergő, aztán számot vetsz mi éri meg, vagy mi nem. -
válasz
Stefi_dzsi #23996 üzenetére
Mondjuk furcsa, h a szervizben megállapították, h vezérlő is rossz, meg az akkupack BMS-e is. Egyszerre minden?
Másik rolleres szervizbe is elvihetnéd.
Pl ha az akkupack jó, csak a BMS hibás, akkor az akkut nem kell cserélni, csak elektronikát, az meg azért nem kerül ennyibe. Ha meg azért tilt le a BMS, mert hibás cellák vannak az akkupackban, ez érthető, és a vezérlés is ezért áll, mert hibás az akku.
De akkor az javítható többnyire, nem biztos, h egyből cserélni kell ennyi mindent.
A Gergő be is vizsgálja, nem csak akkukat épít, de üziben majd megbeszélitek. -
válasz
-
DigitXT
félisten
válasz
Aliról akkupakkot rendelni erősen zsákbamacska kategória.
Persze, ha van
csillió visszajelzése az eladónak, ahol elégedettek a termékkel, akkor lehet jó. -
PociAti
őstag
válasz
Stefi_dzsi #22126 üzenetére
Egy év kb. 1000 km használat után nálam is előjött a recsegés, de én voltam a hibás. A lábam előtt egy nagy csomagot szállítottam, így elég rossz pozícióban csimpaszkodtam a kormányba. Mintha tőben ki akartam volna törni a kormányrudat a helyéről. Utána kicsit húztam a csavaron, kapott WD40-et, és azóta is csendben működik.
Ha nálad ilyen gyakran újra előjön, akkor
- lehet rosszul állsz a rolleron, valahogyan túlterheled (pl. ugratásokkal),
- deformálódott valami elem, ami miatt újra és újra előjön a hiba,
- vagy csak peches vagy, kétszer is gyenge csavart fogtál ki.
Vagy akár ezek együttesen.Illetve mivel első generációs gépről van szó, nézz utána a roller sorszámának!
"Az érintett sorozatszámok (S/N) a következők: 21074/00000316 - 21074/00015107 és 16133/00541209 - 16133/00544518.
A potenciálisan érintett készülékekre vonatkozóan proaktív termékbiztonsági visszahívást adtunk ki. A visszahívási program 2019. június 26-án kezdődik... "Ha a rollered bele esik ebbe a tartományba, az elvileg lejárati határidő nélkül vonatkozik rá a visszahívás. Bár elvileg kormányrúd törésre vonatkozott, de lehet köze volt hozzá az összehajtó mechanikának is és azt is cserélték visszahíváskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óvodások homokozója
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest