- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
válasz
Bobrooney #6523 üzenetére
- Xootr MG-t használtan vettem, pár dolgot megcsináltam rajta (előző tulaj elhanyagolta), viszont mivel nagyon nem a hirdetés szerinti állapotban kaptam meg, visszakaptam a pénzem. Tükör sima felületen nagyon jól megy, de nem átlagos magyar utakra való.
- A boardy-ból egy XXL nagyon bejött, egy hétre kipróbálhattam, pár dolgot alakítanék rajta, de amúgy az egyik legjobb amivel mentem! Egyszerűen szuper, fék atom, kényelmes, könnyen gurul minden felületen.
- Ami jelenleg is van, az egy swifty one roller, egy ilyen [link] , a mechanika, a mérnöki munka miatt bejön, és nincs sok ebből Mo-on. Kormányt megemeltem, új markolata van, finomítottam ezen is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Forstner Klip (18 mm)
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest