- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ennek a úgy mi értelme van?
Gurul mögötted egy rendőrautó, észre se veszed, 35-el mész folyamatosan, szépen követnek, majd megállítanak, és nekiállsz megmagyarázni, h a roller csak 25-el tud menni, miközben nyilvánvalóan nem?
Vagy hogy?Ha bicikliúton mész 30km/h felett, és az úton követve ezt észreveszik, az kb még rosszabb sztem, pláne ha bicikliseket is kerülgettél a 30-nál nagyobb tempóval.
Én ilyenkor még a rendőrök hülyének nézése miatt extra büntetést is kiszabnék. Sőt, szándékosan módosítottam a sebességkijelzőt, a hatóságok félrevezetése miatt, ezt is jópontként értékelném.
Én bukósisak nélkül járok, de jogsim azért van legalább. Maximálisan próbálok betartani minden szabályt, mintha autóval közlekednék.
Ha felbukkan egy egy rendőrautó szemből, vagy becsatlakozó útról, sietek visszavenni az esetlegesen magasabb (40-50-es tempóból) 25-re.Sajnos nálunk nincsenek bicikliutak, kénytelen vagyok az úton haladni.
A rollerem pálcikaroller kinézetű (G30), bízom benne, h nem szúrok szemet a bukósisak hiánya miatt, de ha megállítanak majd egyszer, nem fogok vitatkozni, el fogom ismerni, h ekkora sebességnél illene már sisakot is hordanom, és vállalom a büntetést.
-
Peaceliker
addikt
Ilyen magas vagyok és ekkora a lábam, súlyban sajna nálam a számok fordítva vannak
Nekem m365 pro lett, és azt mondom, hogy el tudnék viselni hosszabb de mondjuk inkább szélesebb trepnit. Tudom más gép, de ha ennek le van írva valahova a mérete, akkor hátha jó viszonyításnak -
Hátsó kerekes meghajtás.
Emelkedökön felfelé nem kell a kormányra "nehezedni", már-már természetellenes testtartásban.Nekem a Xiaomi pl gyakran kipörgött induláskor ha padkára mentem fel, vagy vizes úton. A hátsókerekes meghajtással viszont ilyen nincs.
Mondjuk a Xiaomik annyival kisebb, könnyebb rollerek, nem meglepő, ha kipörög a kerék terheletlenül, mivel olyan könnyű a roller súlya.
Lehet a Segwayek annyival nagyobb tömeget képviselnek már eleve a 10"-os kerék miatt, h nem pörög ki a kerék alapból szinte sosem, annyit még nem használtam, h kipróbáljam ezt is rajtuk.Én egyébként pont azért vettem G30-at a G30L helyett, mert nagyobb a trepnije.
Nem tudom már mennyivel, de van egy összehasonlító videó Youtubeon.A visszatöltést azt engedd el, normál használat mellett szinte semmit sem ér, viszont a nem erre felkészített vezérlő elhalálozhat miatta.
A tárcsafék a hátsó keréken viszont egy jó pont az F sorozatnak.
Amikor a G30, G30L megjelent, még nem volt F sorozat, és a korábbi Segway rollerek csak 300W-os motorokkal voltak max szerelve.
Így a G30, G30L volt a "legerősebb".
Ez ma már nem így van, mert az F, és a D szériából is vannak 350W-os motorral szerelt példányok (F40, D38).Nem lepődnék meg, ha a G30L gyártását idővel abbahagynák, mivel akinek kisebb akksis G30 kell, az vehet F40-et, D38-at, majdnem ugyanazt kapja, mint a G30L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest