Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz yodamester10 #17538 üzenetére
az első komolyabb ilyen balesetig nem fogják megérteni, ami aztán kelt egy újabb gyűlölethullámot és kb a drónok sorsára jut a rollerezés is
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
válasz Thunderzolee #17509 üzenetére
ezek arra jok, hogy kettevagjak egy erovagoval. lanc es/vagy u.
ha egy bicajt nem hagyok kinn a lanc+u kombo nélkul, akkor egy 2x annyiba kerulo rollert miert hagynek? o.O"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz Thunderzolee #17359 üzenetére
Elvileg a sima playstore-ost raktam fel semmi gond nem volt vele, engedte a 30km/h-t és a cruise-t is. (DHG-s rendelés) Ránézek erre is, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
Megérkezett tegnap az F40, két noob kérdés:
-Melyik Segway appot használjam, a sima Play Store-ost?
-Kereket sima nyomásmérős pumpával lehet fújni?
Köszi!"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz bajnokpityu #17206 üzenetére
mert 120-at ír rá.
RiderPayload66-265 lbs (30-120 kg)
Recommended Age14+ years
Required Height3' 11"-6' 6" (120-200 cm)"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz CanceRed #17074 üzenetére
Szóval az autókat is tiltsuk be, mert van 1-2 huligán, meg gyorshajtó. Ha én 3x körülnézek, akkor se mehessek át a zebrán, meg 0 forgalomnál sem mehessek az úton, csak a feltört járdán. #fcklogic
Én simán csak bezárnám 2 hétre a debileket a családjuk meg minden értesítése nélkül - pl amikor soroksárin reggeli csúcsban ő bringakirály a buszsávban, ahelyett, hogy kerülne csepel felé, amerre tiptop kerékpárút van (+2km sincs nettó, az 5 perc bicóval kb)
Ja igen, nagy teljesítményű roller: szerintem az már árban is feljebb van, nem engedheti meg magának minden öngyilkosjelölt.[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
WasingtonDCben, ahol életünkben először rollereztünk, szabály van a kölcsönzősökre, hogy csak lezárva (játékkábel) teheted le, úgy, hogy ha nincs mellette 1,5 méter gyalogosnak, akkor kapod a büntit. Plusz vannak NO-GO zónák a műemlékek körül, ahol simán lekapcsol a hajtás.
-
Azie
őstag
válasz Thunderzolee #16943 üzenetére
nem paypal, sima kártyás fizetés, nem is volt PP opció náluk. simán revolutos kártyán a 3DSnél USDre pingelt, aztán megterhelték HUFra. (eléggé wtf)
igen, ismerem a PPt (is)
redditen van róla poszt, másnak is volt 1. vásárlásnál, évek óta ismert hiba és nem javítják...[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz Thunderzolee #16848 üzenetére
Köszönöm, meg is rendeltem dhgate-ről az F40-et, viszont USD-t választottam, úgy 180-ra jött volna ki, mégis a saját conversionjükkel terjhelték hufban a számlám, 191-ért Van értelme panaszkodni náluk?
-
Azie
őstag
Sziasztok!
Nyaralás közben kipróbáltuk a Lime-ot és vásárláson gondolkodunk. Jövő tavaszra/nyárra, szóval nem sürgős - inkább hogy milyen akciókat figyeljek. (Az egyetlen ellenérv, hogy így még annyit sem mozgunk majd, mint most.)
1. roller: 80kg, napi 2x10km, "normál" budapesti közút (kis utcán), kerékpárút. (max 20kmh)
2. roller: 100kg, napi 2x15km, kerékpárút. (max 20kmh)
Keretnek 200k/db-ra maximalizálnám, de ha olcsóbb, az nem baj. Ha drágáb, akkor lehet még várunk a dologgal.
Nem a megtérülés az elsődleges, mert kihasználva úgysem lesznek, hanem ha kedvünk van használni, akkor ne kínszenvedés legyen elővenni (és tárolni sem).
(amúgy tök jó lenne egy topikösszefoglaló az ajánlott típusokkal - bár gondolom, ahány igény, annyi gyártó/típus stb.)
Ehhez kérnék segítséget, előre is köszi!"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest