Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megéri lassabban menni, csak elmegy vele az időd.
PociAti pl a gyári hatótáv közeli értékeket ki tudja hozni, mert nem száguldozik.Ennyivel jobb egy gyorsabb roller.
A 25 is idegesítő korlát, ha olyan helyen mész, ahol nincs külön kerékpárút, hanem csak az út szélén van felfestve egy vékony kerékpársáv, utolérsz egy kerékpárost, de nem bírod megelőzni, mert ő 20-22-vel teker, 25-el meg egy örökkévalóságig tart elmenni mellette.
Pláne ha ahogy feljebb is írták, még kicsit el is kezd tekerni a biciklis.
Közben meg jön egy két autó, azt rád dudál (szerintem teljesen jogosan), h egyáltalán miért kezded el az előzést, ha olyan kicsi csak a két jármű között a sebességkülönbség, h feltartod csak a forgalmat.
Na egy 30, vagy 30 feletti sebességre is képes rollerrel az ilyen esetek elkerülhetők, gyorsan megelőzi az ember a biciklist, azt visszaállhat a normál sebességre. -
PociAti
őstag
A tempomatnak levettem az aktiválási idejét, és amilyen tempónál kellemesnek érzem a tempót, ott szoktam rögzíteni. Ez szinte minden esetben 19 km/h.
Xiaomi 1S-nél, Okai Lite-nál is ez volt. Pedig az jobban vette az úthibákat. Aztán a 10-es kerekű Ninebotnál is kb. 19-20 körül szoktam rögzíteni a tempomatot, pedig azt hittem sokkal magasabb tempót érzek kényelmesebbnek. Érdekes, mert kerékpárral 23-30 km/h között haladok ugyanazokon a szakaszokon.Egész biztos, hogy lassabb tempóval nagyobb hatótávot lehet elérni. Gyorsításkor közel dupla teljesítményt vesz fel a roller. Viszont fix sebességen haladva, sík úton nincsenek gyorsítások, és ez nagyon sokat számít.
Ja, és én a Sport mód helyett a Drive módot használom. Feltoltam a max sebességet 25-re, de nyugodtabban gyorsít.
Nagyon erősen függ a motor nominális és maximális teljesítményétől, és a vezetési stílustól. De ha 25 km/h a max, és sport módban durva használat mellett csak az 50% hatótáv jönne ki, akkor ennél a rollernél lazábban közlekedve, de csúcs tempót néha elérve 55-60% lehet a hatótáv.
20 km/h sebességgel, tempomattal, laza gyorsításokkal akár 75%-ig fel lehet menni.
Én a 30 km hatótávú rollerrel 22,9 km-t meg tudtam tenni, városi körülmények között, kb. 19 km/h tempóval. Az 76%, viszont én táskával együtt kb. 67 kg vagyok, 75 kg-os személlyel szokás tesztelni a rollereket.Megtaláltam ezt a régi tesztet:
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_17568-17568.html -
xandrush0831
senior tag
Meg függ a hőmérséklettől, szélerősségtől, széliránytól, fékezések/kigyorsítások számától ami nem mindig ugyanannyi, stb.. Használtam 5000 kilóméteren keresztül 25km/h-t és 30km/h-t váltogatva, de gőzöm nincs mekkora differencia volt. Szerintem ez egy nehezen megválaszolható dolog, sokszor még azonos sebességre nézve is, mert senki nem egy laboratóriumban gurul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest