Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
PociAti #23151 üzenetére
Teljesen igaz. Saját tapasztalat, megyek egy zebra felé, mellettem a járdán pálcika roller 25km/h körül húzza neki, nézem is milyen, majd elnézek balra, senki, ezért nem is lassítottam. Mire visszanézek a rolleres kolléga berántja a zebra felé, satufék, következő pillanatban már lép le a rollerről és szépen tolja át a zebrán (elmentem mellette kb. 1 méterrel)...
Esélyem nem lett volna megállni, pedig számítok minden szitura, rolleresként már az átjárók előtt 5m-re lassítok és szépen odasétálok, körbenézek, hogy átengednek-e, megköszönöm majd utána indulok el. Remélhetőleg nem is fognak ezért elütni zebrán, ellentétben a fenti emberkével, akinek lehet, hogy igaza lesz, csak 2 embert tesz tönkre, magát amikor keresztül mész rajta kocsival, meg téged, mert a rendőr megállapítja, hogy ő tolta a rollert a zebrán te meg elütötted. Hogy 25km/h-val ért oda és satufékkel fékezett majd ugrott le az senkit nem fog érdekelni.
-
törölt tag
válasz
PociAti #23151 üzenetére
Motoros balesetek is vannak így "előbb még sehol sem volt". Ismerek ilyen sajnálatos esetet. De ott a motoros is többel mint kressz szerint mehetett volna, nem is élte túl.
Hogy lehet 50el menni? nem 25-re van korlátozva? Védett úton pl bicikli út még értem, de városba elég veszélyes nem?
Jobbulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest