Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Peaceliker #23153 üzenetére
Autósok (és egyéb jármű vezetői) van amikor csak tizedmásodperceket szánnak egy jármű és annak sebességének beazonosítására. Néha csak ennyi idő van, mert kereszteződéshez érve több irányba kellene egyszerre figyelni.
A rolleres a testtartása alapján leginkább egy gyalogosra hasonlít. A robogós más pózban ül a járművön, a tank és a váz is több dolgot kitakar belőle, mint a roller. Ja, és a robogók jelentős részének elég intenzív hangja van. Előbb hallani őket, minthogy feltűnnének a láthatáron.Még ha észszerűtlen az is, mit keres az úton egy 2 méter 10 centis gyalogos, aki fura nyelet tart a lába között, és mintha nagyon gyorsan közelítene? Nem mindenkinek ugrik be egyből, hogy ez akár egy szokatlanul gyors roller is lehet. Főleg, ha telefonál is a sofőr közben, vagy bármi más miatt oszlik meg a figyelme. Az elektromos roller - mint közlekedési eszköz - MÉG nem ivódott be olyan mélyen az emberek tudatába.
-
bigrob
őstag
válasz
Peaceliker #23153 üzenetére
Volt kolléganőm biciklivel 1 nyári szezon alatt 2x lökték fel autóval a belvárosban.
Engem robogóval amikor 30-al a szembe sávban tötyögtem az álló kocsisor mellett egy SUV-os néni index minden nélkül berántotta elém, hogy nyom egy need for speedes shortcutot a lidl parkolóban, majd megbeszéltük hogy siet és majd délután lepapírozzuk, elismeri, hogy ő a hunyó. Majd délután felhívom, ja ő bement a rendőrségre és feljelentett
Mivel nem volt szemtanú ezért kihoztak a rend éber őrei 50-50-be...
Sajnos az autósok nagyon nagyon hatalmas arányban nem figyelnek SEMMILYEN járművet, tapasztalatból mondom...
Én amikor autózok folyamatosan nézegetem a visszapillantót és ha látom hogy jön egy motoros vagy egy hasonló kaliberű rolleres fullba beöltözve le is húzodom, de sokszor látom hogy aki előttem megy majdnem elüti őket... A legjobb amikor még direkt be is húzza elé, hogy véletlenül se tudjon elmenni, álljon a dugóban mellettünk...De azért tegyük hozzá, hogy egy roller soha nem lesz robogó méretű.
Persze a paraszt biciklisektől is kihullik a maradék hajam, amikor piroson répán, tökön mennek, egy irányú utcából szembe jönnek balról, még jó hogy be szoktam nézni balra is, mert ha csak jobbra néznék már kilapítottam volna pár ilyen észlényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest