Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Értem én hogy pl. neked vagy nekem egy tárcsa-csere marginális probléma de az emberek többségének semmilyen ez irányú műszaki érdeklődése, tapasztalata, kézügyessége, ideje és szerszáma se biztos hogy van egy ilyen művelethez.
Ha megveszel valamit súlyos százezrekért, ne kelljen már indításból tizezreket költeni rá ismét, vagy visszavinni azonnal gariba h heteket várjunk arra aminek alapból működnie kéne, hogy aztán újra hibásan kapd vissza
A név valóban nagyon vicces
polo493
Örülök komolyan h neked bevált, de ha valami ajánlott e vagy sem, azt nem 1-5 ember pozitív tapasztalata alapján kell meghozni szerintem.
Ha mondjuk egy típussal 100 emberből találomra mondok egy számot, 50-nek problémája van rövid időn belül akkor ott egyszerűen nem mondhatod h jó a típus mert te épp mondjuk a szerencsés félhez tartozol
-
PociAti
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ha jókora nyolcas van a tárcsában, akkor senkit nem érdekel, hogy az gyártási, szerelési vagy szállítási probléma miatt keletkezett! Mivel garanciális probléma azt lehet feltételezni alapból ilyen volt. Közlekedési járműről van szó, hibás fék nem, játék. (Marginális meghibásodásokat a felhasználók többsége el tud hárítani, pl. meglazult csavarokat, apróbb beállítási problémákat, de féktárcsa cserével kezdeni azért álljon meg a menet!)
Ha utána további hibákkal érkezik vissza a roller, akkor igazán megéri elgondolkodni azon, hogy tényleg neki való az a modell, vagy barkácsolós embereknek, akik kisebb műhelyt tartanak fent azért, hogy működőképes állapotban tartsák a közlekedési eszközt. És az sem zavarja őket, ha hetekig nem tudják használni, mert alkatrészre várnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi