- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Somatom #15978 üzenetére
Igen. Az már egy olyan biztonsági lánc, ami nem csak a roller lezárására jó.
Gallmix:
Fogja valaki, aztán bevágja egy furgonba, autóba. Annyira szerintem nem szempont a súlya. Mert amúgy némelyikkel nehéz is lenne csak lazán elrohanni. Enyém is durván 20 kiló, és azért méretes is ahhoz, hogy könnyen lehessen futni vele.Nálam a hátizsák vált be.
-
törölt tag
válasz
Somatom #15978 üzenetére
lyesmi "U" lakatja ismerősnek, van amikor kérdeztem, és használod? Csak annyi volt a válasz, nem otthon pihen, mert nehéz. Kerékpár zárral nem jutottam még dűlőre... olyan kell ami nem túl nehéz, meg nem is könnyű "feltörni".
A zár inkább azért lenne jó, mert biztos ami biztos... csak úgy nem hagyod ott azért állt a kerékpárt sem pl egy jó környéken sem... főleg nem egy ktm-et
Viszont riasztom van, igaz az eredetileg roller, meg egyebekhez lehetett kitalálva... már akkor gondoltam, hogy lehet kellett volna még egyet rendelni
Van még itt pár hiányosság... pl táska
kerékpárra...
De egyébként rollert, csak úgy simán is ott hagyják "lezárva". Mol Bubis rolik is vannak így.
Tehát gondolom van vmi amiért nem lehetne csak úgy eltolni... (bár pont olvastam vhol hogy amúgy lehet simán tolni, is csak nem kényelmes). Ezek még olyan homályos foltok, hogy merek akkor csak úgy ott hagyni vhol.Kerékpárt pl nem hagynának így, az emberek ált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest