Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz DigitXT #10089 üzenetére

Megelőzendő a következő leégést javítás után beállítottam egy takarék módot.
    Mondhatnám, hogy mérnöki precizitással kiszámoltam, jó előre, de hazudnék:
    valójában menet közben trial-and-error módszerrel lőttem be, hogy a két motor
    áramfelvétele jó közelítéssel megegyezzen egy "takarékos" nyélgázon.:))

Mivel a két motor hiába gyári, néz ki ugyanúgy (1200W névlegesen mindkettő),
    másképp vannak tekercselve... a régi végsebessége 15%-kal nagyobb, mint az
    újé... Mit ad isten, ha végsebességen nyektetjük, ezzel azt érjük el, hogy csak
    ez a motor dolgozzon, ami egyenes út a leégéshez. Amíg a másik csak lazsál.
    (Nyilván gyorsításnál bedolgozik, ám ha végsebességen mész akkor már nem.)

Szóval takarék módban az egyik vezérlő 72%-on, a másik 62%-on dolgozik. Ez
    elég 32 km/h tartásához nagyjából 500W-tal, 50-50% eloszlásban motoronként.
    Rosszabb minőségű úton bőven elég. Ha meg jó az út, és előzni kell, akkor egy
    kattintás a kormányon és megindul a technika 40 km/h fölé viszonylag könnyen.
    A másik gyorsabb beállításom, szintén erre a túlmelegedésre megoldás... Csak
    42 km/h végsebességre jó (~900W), de 60/40% arányban dolgoznak a motorok:
    ezeket a beállításokat hosszú távon is bírnia kell, kigurulható az akkuból 50 km.

Ui: állítottam a hátsó rugóstagok előfeszítésén, így már nem ver bele a kerék a
    sárhányóba, ha kicsit hátrébb állok / erősebb gyorsításoknál. Egész jó gép lett.
    (Fékbetét csere/fék beállítás után sokkal csendesebb, és jobban fog a fék stb.)

• Reggie0

félisten

válasz DigitXT #10089 üzenetére

Es a minosegre is.

Nem hinnem, hogy egy 60 km/h-s baleset utan mashogy neznel ki rollerrel, mint motorral, szoval kar ezen lamentalni, pedig motor mehet autopalyan is. Barmelyik ketkereku folyamatos eletveszely.

Új hozzászólás Aktív témák